Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. duygularınızı ve düşüncelerinizi anlatmakta zorlanmayacaksınız. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birbirinize zaman ayırmayı başaracaksınız. Birlikte planlar yapabilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Çalışmalarınızı zorlanmadan yürütebileceksiniz ve genel olarak başarılı olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çok açıdan oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. son derece aktif ve enerjik olacaksınız ve bazı planlarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle zihinsel yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve kararlarınızın sonuçları sizin için verimli olacaktır. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Yaşamınıza ilişkin bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Yeni girişimlerinizin sonuçları sizi mutlu edecektir.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz, saat 04:17 Ay- Boğa burcu seyri,  bizi huzura çağırıyor ve  ayaklarımızı yere sağlam bastırıyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz  Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünümü, rahatlatıcı, dinginleştirici, huzur verici bir enerjiyle başlamamızı sağlıyor. Hayata olan direncimizi yükselten bu görünüm, insanı şifalandırıyor ve bir kalkan gibi sizi koruyor. Saat 19:09 Ay-Venüs görünümü, sağlam, köklü, umut verici ve maddi-manevi anlamda güven içinde olmamızı sağlayıcı tarzda ilişkilerimizi ele alacağız. Özellikle karşımıza biri çıktığında veya mevcut ilişkimizde seçici ve özenli düşünerek karar vermeye özen göstereceğiz. Saat 23:21 Ay-Pluto görünümü,  bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarınızla aranıza koyduğunuz mesafe, yanlış anlaşılıyor. Onlar sizi seviyorlar ve uzak duruşunuza bir anlam veremiyorlar. Derin duygularınızı, hiç kimsenin anlamadığını zannederek, çevrenize sitem ediyorsunuz. Onlar sizden daha mantıklı olmanızı bekliyor. Hastalandığınız zaman çevrenizden ilgi bekliyorsunuz.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birlikleri, ortaklıklar ve ticari konuşmalar ya da sözleşmeler için olumlu ve fırsatlara açık bir gün. İşleri lehinize çevirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Tercih ettiğimiz konularda ilerleme sağlayabileceğimiz fırsatlara açık bir iki günlük süreç. Dolayısıyla, belli bir hedefiniz, projeniz, aşk hayatınızı ilgilendiren bir konu ya da faklı girişimleriniz konusunda aklınıza gelen ani fikirler çoğalırken ya da ani beyin fırtınaları sonucunda hatırladığınız amaçlarınıza ulaşmanıza katkısı olabilecek kişiler, kaynaklar veya bilgiler anlamında farklı şanslara sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifli ve rahat bir gününüzdesiniz. Rutin işlerinizden bir parça sıkılabilir ve kendinizi dışarı atmak için fırsat kollayabilirsiniz. Neyse ki arzuladığınız fırsatları yakalayacaksınız. Gün içinde sıklıkla yakın yerlere gitmeniz gerekebilir. Yalnız işlerinizi yaparken ne kadar acele ederseniz o kadar pürüz çıkacak. Sakin ve dikkatli olun.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GECİKMİŞ ödemeleriniz canınızı bir hayli sıkabilir. Bugün kim olursa olsun tutamayacağınız sözler vermeyin. Dargınlık yaşayabilirsiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 30' 14" R
Ay
Yay
15° 29' 46"
Merkür
Koç
16° 06' 25"
Venüs
Koç
27° 17' 41"
Mars
Balık
27° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 26"
Satürn
Balık
16° 18' 20"
Uranüs
Boğa
22° 10' 34"
Neptün
Balık
28° 48' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 17"
Lilith
Başak
23° 00' 15"
True Node
Koç
15° 29' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>