Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız. İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız.

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz.

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşımaya devam etmelisiniz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranılıp tartışma yaratılıyor. Bununla ilgili eleştirilerinizi tartışmaya fazla yaklaşmadan yapmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde çok yakın ilişkiler kurmak isteyebileceğiniz sevimli bir çiftle tanışabilirsiniz. Bu tanışma, yeni tanışmalara karşı takındığınız tutucu tavırdan sizi kurtarabilir. Şu günler akraba çevrenizden alacağınız bazı duyumlara kolayca inanmamanız gerekiyor. Bazı haberlerin size abartılarak gelmesinin nedeni, bu ilişkilerin bir kısmında belirgin bir taraf oluşunuzda yatıyor.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde bayramın ikinci günü başlıyor. Çevremizde bulunan kişilerin hassasiyetleri bizi de etkiliyor. Değer verdiğimiz her şeyi koruma ve kollama duygumuz yüksek. Vatanımız, ülkümüz, toprağımız kıymetli. Sevdiklerimize düşkünüz ve onların kılına zarar gelsin istemiyoruz. Malum Bayram olunca bu duygular tabii ki doğaldır. Ancak çok önemli bir kararlar bu etki altında verilmez. İncelenir, her yönüyle kritik edilir. Bu görünüm çocuklarımıza, sevdiklerimize duyduğumuz sorumluluğun işaretçisidir. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda sağlıklı yaşam, huzurlu bir hayat, özgüven duygusu son derece önemli. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyiniz. Ben buradayım diyebilmelisiniz. Kimsenin hakkınızı elinizden almasına, sizi üzmesine izin vermeyiniz. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, sanatla çalışmalar, tiyatro, resim ve hobilerimize yönelmek için uygundur. Kişisel gelişim için insanın kendindeki özel yetenekleri keşfetmesi çok önemli. Böylece maddi-manevi anlamda kendinizi güçlü hissedersiniz. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, sağlığınız-iş hayatınız-ilişki-ortaklık ve mali konularla ilgili yapılacak görüşmelerin, değişimlerin, gelişimlerin işaretçisidir. Çıkarlarınızı korumanız, şikayetçi olduğunuz meseleleri halledebilmeniz gerekir. Güven duygunuzu kesinlikle yitirmeden hangi alanda sıkıntınız varsa onu çözümlemek adına istekli olunuz. Eğer işinizden memnun değilsenizaraştırmaları, başvuruları için bu kavuşum sizi destekleyicidir. Bazı işleri gönüllü olarak kabul etmeniz istenebilir. Eğer kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız bunu uygun bir dille ifade ediniz. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, sağlıklı bir yaşamın, kendine güvenmenin, inandığınız bir yolda ilerlemenin önemini vurguluyor. Bedeninize, zihninize önem veriniz. Yaratıcı yönlerinizi keşfedeceğiniz işlere yöneliniz. Bu size başarı ve mutluluk getirecektir. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceli bir arkadaş çevresinin içinde bulunabilirsin. Bir arkadaşın tatil planına seni de ortak etmek isteyebilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınız ve çalışma ortamınızda bazı haksızlıklar yaşayabilir ve bunun üzerine hakkınızı arama yoluna gidebilirsiniz. Özellikle yöneticileriniz ile yapacağınız görüşmeler bundan sonraki statü kazanımında çok etkili olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızın arkanızdan söyledikleri ve sizin hakkınızda çıkan yalan yanlış söylemler üzerinde durmamalısınız.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilgili gelişmelere daha çok kulak kabartabilirsiniz. Dikkatli bir dinleyici olmaya gayret edin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşün-dürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmayın.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini heyecanlı ve eğlenceli bir arkadaş çevresinin içinde bulabilirsin. Gün içerisinde başka bir şehirde yaşayan arkadaşın tatil planına seni de ortak etmek isteyebilir. Bu teklif oldukça cazip gelecek ve hemen hazırlıklara başlayacaksın. İlişkiye yeni başlamış bir Balık burcuysan yeni sevgilin sayesinde yaratıcılığını arttıracak hobilerle uğraşabilir, potansiyelini ortaya çıkarabilecek aktivitelere yönelebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinin kariyeri ile ilgili sürekli kararsızlık yaşaması seni de strese sokabilir. Bugün aynı zamanda toplumsal meseleler duygularını derinden etkileyecek ve bu meseleler üzerine kafa yoracaksın. Ailenden alacağın güzel haberle içindeki umut ve gücün yeniden yeşerdiğini hissedebilirsin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve çocuğunuzla olan iletişiminizde moraliniz kolay bozulabilir. Olaylara geniş açıdan bakıp eleştirilere açık olabilirseniz bayramı daha rahat etkilerle geçirirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Nerede hareket orada bereket mottosu bugününüzü en güzel şekilde ifade eder. Biraz canlanıp, aksiyon alırsanız pişman olmazsınız. Yaratıcılığınız ve yetenekleriniz çevreniz tarafından takdir edilir. Siz de bu durumdan gurur duymalısınız. Mütevazi olmayı bir yaşam tarzı haline getirmeyin. Balık

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir anda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 48' 47" R
Ay
Boğa
29° 36' 06" R
Merkür
Koç
22° 38' 33"
Venüs
Boğa
11° 39' 28"
Mars
Koç
06° 22' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 11"
Satürn
Balık
17° 17' 46"
Uranüs
Boğa
22° 50' 45"
Neptün
Balık
29° 09' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 11"
Lilith
Başak
24° 17' 50"
True Node
Koç
15° 17' 50"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>