Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyulan özlem, birtakım çabalarla, kavuşma gününü yaklaştırabilir. Kimi ortak dostlarınıza karşı biraz önyargılısınız. İlişkinizle ilgili bazı bakışları, çekemezlik olarak değerlendirmeniz gerekmiyor.

İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplıilişkilerini gerektiriyor. Bugünlerde arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz.

Öte yanda küçük bir umudunuzda da biraz hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Özenli harcamalarla yakın bir zamanda düze çıkacaksınız gibi görünüyor.

Size yapılan uyarıları dikkate almalısınız. Çekingen davrandığınız bir oluşumda, aldığınız uyarılar size daha atak yapabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz. Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 13 Haziran saat 22:43 burcunuzda doğacak Yeniay, evinizde veya ofisinizde yapılacak değişiklikler, sözel ve yazıya dönük çalışmalar, çocuklarla ilgili meslek veya aktiviteler, taşınmak, kiralamak, bir proje veya bir işle alakalı hazırlıkların göstergesidir. Diğer burçlara da aynı şeyi tavsiye ettim. Önemli bir dönemdeyiz. Çok yönlü düşünmemiz gerekiyor. Tabii ki yenilikler iyidir, hatta gereklidir de. Biz uzun vadeli ve güvenli olmasına önem vermeliyiz. Çalışma hayatı, aşk yaşantımız, çocuklarımız, sağlığımız söz konusu ise, hiçbir şeyi şansa bırakamayız. Öyle sağlam ve öyle güven vermeli ki, yaptığımız yenilik bizi mutlu etsin. Geri hareket ve tutulmaların etkili olacağı bir dönem var önümüzde. Aceleci düşünmeyelim. Hele pişsin, olgunlaşsın ve tam olarak yerine otursun. Ondan sonra karar veririz. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı bölümde çalıştığınarkadaşından işle ilgili yeni bir teklif alabilir ve bu duruma fazlasıyla heyecanlanabilirsin. Yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulabileceğin buteklifiyle kendine yeni bir yol haritası çizebilirsin. Eğer evli bir Balık burcuysan bugün eşinle anlaşmazlık yaşayabilir, karşılıklı olarak her şeyi yanlış anlayabilirsiniz. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, onunla tekrar bir araya gelmek isteyebilirsin. Gün sonunda yapacağın telefon görüşmesiyle gündemin bambaşka bir yere kayabilir. Öyle ki yakın arkadaşının evliliğiyle ilgili anlatacağı sorunlar, onunla derinlemesine konuşmana neden olabilir. Akşam saatlerinde, evdeki eşyalar üzerine üzerine gelebilir. Rahatlamak için fazla gelen eşyaları ihtiyacı olan birine vermeyi düşünebilirsin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda yaratıcılığınızın ve hislerinizin gayet yüksek olacağı bir gün. Yaşamınızı güzelleştirecek yeni bir projeye başlamak isteyebilir ve kazanç kapınızı artırmak için başka işler yapmaya meyledebilirsiniz. Ailenizle aranızda oluşacak ani sorunlar ve baskılar karsısında agresyonunuzu yönetmekte yarar vardır.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konularla daha fazla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Aile içinde hareketlilik artabilir. Taşınmakla ilgili konular da gündeme gelebilir. Maddi konularda ummadığınız yerlerden destek alabilirsiniz. Babanıza ya da ailenize ait konular üzerinde fazlasıyla durabilirsiniz. Bu konuda daha dikkatli olmakta fayda var.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişmeler sizi heyecanlandırıyor ve beklentileriniz giderek artıyor. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar alıp bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmayın. Ona karşı daha özenli davranmanız gerekiyor. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğinize ayırmalısınız. Pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmayın.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızda aşırı uçlarda olmamalı ve var olan şartlarınızı zorlayacak davranışlar içinde olmamalısınız. Hayatın size sunduklarını şükür ve tevazu içinde değerlendirmeye çalışmak ilerleyen zaman içinde kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde karşılaştığınız zorlukları kendi içinizde çözmeye çalışmalı iç sesinizin size verdiği mesajları önemseyerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda kırgınlıkların son bulması ile rahat bir nefes alacaksınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda almak istediğiniz kararları uygulayacaksınız. Emlak işlerinizde yeni adımlarınızı devreye sokun. Aile büyüklerinizin hayatını ilgilendiren kararlar devrede olabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Bu dönemde yeni bir eve taşınmak aniden gündeme gelebilir. Plansız bir şekilde yeni bir ev yatırımına girersiniz. Ortak paylaşımlarınızda sizi destekleyenler olacak. Romantizmin keyfine varın.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>