Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkinizdeki bir mesele üzerine hakimiyet kuracaksınız. İsteklerinizdeki ısrarınızın isabetli sonuçlar doğurması kendinize olan öz güveninizi artıracak.

İş çevrenize yeni elemanlar katılabilir,bu elamanların bilgilendirilmesini üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işte olumlu gelişmeler içerisinde olmak sizi oldukça mutlu edeceği gibi yeni beklentilerin de içerisine gireceksiniz.

Para konusunda eliniz çok sıkı. Harcama yapmaktan adeta korkuyorsunuz. Bugün bu korkunuz gerçek olacak ve beklemediğiniz yüklü harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız.

Aileniz içinde bir sorun veya gideremediğiniz bir merakınızın çözümü için henüz zaman var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bunlar karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. İnsanların verdikleriyle de yetinmeyi bilmek sizi daha mutlu edebilir. Bugün belli endişelerle gizlilik içinde yapmayı uygun göreceğiniz çok özel bir görüşme söz konusu. Bu gizlilik, bazı meraklardan korunmanın dışında da niyetler taşıyor gibi.

16 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:15 Ay-Jüpiter görünümü, rahat yaşam arzumuzu, parasal açıdan güvende olmak isteğimizi vurguluyor. İlişki kurduğunuz insanların size destek olması, sıkıntılarınızı paylaşmaları hoşunuza gider. Kitap okumak, işinizle ilgili araştırmada bulunmak, sosyal medyada yeni insanlarla tanışmak sizi keyiflendirir. Saat 15:24 Mars-Chiron olumlu görünümü hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Ders verici acı tecrübeleri yaşadığınıza üzülmeyiniz. Çünkü bu yaşanılanlar sayesinde eğri ile doğruyu birbirinden ayırmayı öğrendiniz. Canınız yandı belki ama kendinizi korumayı sonunda başardıysanız o zaman sorun yok demektir. Saat 19:45 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, hırslı davranmamıza neden oluyor. Özellikle sorumluluklarımızın ve içinde bulunduğumuz şartların üzerimizdeki baskısından kurtulmak niyetindeyiz. Saat 19:53 Ay-Venüs görünümü, insanın iç dünyasındaki sınırsızlık özleminin işareti gibidir. Kişi yolunda ilerlemekte bazen zorlansa da, inancını sağlam ve yüksek tuttuğunda başarı ipini kolayca göğüsleyeceğini bilmelidir. Bir şeyi yapmak zor geliyorsa, bunu yapabilen insanları düşünelim. Mucizeler yaratan bir çok insanın hikayesine tanık olmuşuzdur. Onlardan farkımız yok. Biraz çaba, mücadele ve gerçekten istemek yeterli. Bir söz vardır. İnsanın kendini fethetmesi zaferlerin en büyüğüdür. Ne anlamlı bir cümle. Bugünkü enerjiler bize kendini sakın hafife alma, çünkü sen özelsin diyor. Saat 21:26-17 Nisan saat 02:04 arası Ay-Boşluk etkisinde, arzularınız öylesine yoğundur ki, kazanmalısın diyen iç sesiniz sürekli sizi uyarır. Sevilmek ve unutulmaz olmak istersiniz. Sizi üzen insanlara ders vermeyi arzularsınız. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz şekilde geçirmemiz dileğimle,

16 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde sınırlarını iyi korumalısın. Konuşmalar, kontrolün dışında tartışmaya dönebilir. Sonradan üzüleceğin sözler söyleyebilirsin.

16 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza daha dikkat edin. Eski yakın arkadaşlarınızla aranızda ki sürtüşmeler ve hesaplaşmalar yeniden ortaya dökülebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan hareketli ve dalgalı bir gündesiniz. Sorumluluk içeren konularda değişikler ve yenilikler söz konusu.

16 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınıza daha dikkat edin. Eski yakın arkadaşlarınızla aranızda ki sürtüşmeler ve hesaplaşmalar yeniden ortaya dökülebilir

16 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki gelişmelerin etkisiyle bugün dış ortamlarda ve mekânlarda bulunmayı, bol bol gezmeyi tercih edeceksiniz. Üzerinizde gayet olumlu enerjiler var. Çevrenizdekilerin gönlünü almayı çok iyi beceriyorsunuz.

16 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu ilgi çekebilir. Sanatsal ve sezgisel içerikli işler veya turizm bağlantılı konular gündeme gelebilir. Annenizle hoş vakit geçirebilir, pazar gününüzü ona ayırmak isteyebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili kendinize ait öğreti veya keşiflerle çalıştığınız işe değer katabilir ve takdir toplayabilirsiniz. Hayallerinizle baş başa kalmak ve keyif alarak yapacağınız aktivitelerle enerji harcamadan tembellik yapmak isteyebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize güzel fırsatlar geçebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>