Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı duygusal olarak hassas etkiler altında olacaksınız ve bu çevrenizi de etkileyecektir. Kendinizi ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise olaylara karşı hassas tepkiler vereceksiniz ve duygusal olarak gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal gerginliğinizi çevrenize fazla yansıtmamaya çalışmalısınız. Genel anlamda duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Günün ilk yarısı disiplinli olarak çalışmaya fırsat bulacaksınız ancak bir hata yapma şansınız yüksek olacağından yeni bir girişimde bulunmamanız daha doğru olacaktır. Düşüncelerinizde mantık hataları yapmaya açık olduğunuzdan yeni kararlar almamalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi çok daha enerjik hissetmenize ve iletişimlerinizde artış olmasına rağmen bazı kararlar almanın eşiğinde olmanız üzerinizde gerginlik oluşturabilecektir. Yeni bir anlaşma yapacaksanız özellikle çok dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri son derece hesaplı davranacaksınız ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Günün ikinic yarısında ise beklenmedik bazı masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve yorucu aktivitelerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde belli konularda görüş vermeniz gerekebilir. Bu konularla ilgili düşüncelerinizdeki birtakım değişiklikler, yeni söylemler içine girmenize neden olacak. Bugün içinizde taşıdığınız coşku bir kısım insanlar tarafından paylaşılmak isteniyor. İlerleyen saatlerde bunun belirginleşmesi, keyifli akşam toplantılarını getirebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yengeç burcunda ilerlemesine devam eden Ay, şanslı bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Bu şansı daha çok günün ilk yarısında hissedeceksiniz. Şansa ihtiyacım var dediğiniz durumlar varsa öğleden sonraya bırakmayın. Gönül meselelerinde özellikle sabah saatlerinde şansınızı deneyin. Öğleden sonraya geldiğimizde Ay'ın sert kontakları devreye girecek. 17:24 itibariyle Venüs'le sonrasında ise Satürn'le karşıtlık yapacak olan Ay, aşk hayatınız ve çocuğunuz ile ilgili gergin dakikalar yaratabilir. Bu süreçte vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. İstemeden karşı tarafı duygusal olarak yaralayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara tarafsız yaklaşıyorsun!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. Bugün insanları teselli etme görevi sana düşebilir. Hatta fazla samimi olmadığın insanların, gözyaşları içerisinde gelmeleri karşısında şaşkınlık yaşayabilirsin. Başkalarının problemlerini çözme girişimin, kendi sorunlarına objektif bakabilme yeteneği kazandırabilir. Bu yüzden bugün empati kurmanda fayda var. Çalışan bir Balık burcuysan, bir an önce mesain bitsin isteyeceksin. Evliliğinde aşılamadığını düşündüğün bazı sorunlar kafanı epey meşgul edebilir. Sorunlardan biraz olsun uzaklaşmak iyi gelecektir. Gün içerisinde birkaç arkadaşından gelecek telefona şaşıracaksın. Hiç beklemediğin konuşmalar gerçekleşebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili önemli bir gün. Kendinizi olduğundan duygusal, kırılgan ve hassas hissedebilirsiniz. Bazı konularda alıngan yapmayın.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, aşk ve keyifli konuları gündeme getirmekte. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz bir gündesiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde ev ve aileyle ilgili konular hakim olurken akşam saatlerinde hava değişiyor. Aşk konusunda heyecanlı, tutkulu bir tutum içinde olabilir ve bunu sevdiğiniz özel kişiye ve diğer tüm sevdiklerinize yansıtabilirsiniz. Bireysel farklılığınızı, kişiliğinizin renkli, yaratıcı yönlerini ortaya koyabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcu kendinizi iyileştirmek, kendi kendinize şefkat göstermek için uygun bir gündesiniz. Dışarıda zaman geçirmek yerine, kendinize zaman ayırmanız sizin için daha doğru olacaktır. Uzman kişilerden destek alabilirsiniz. Yardım istemekten ve kendi içinizi değiştirmekten çekinmeyin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde zihinsel faaliyetler yoğunlaşırken öğleden sonra geçmişin yükü güne yansıyabilir. Romantik konular, çocuklar ve yaratıcı becerilere odaklanmak faydalı olur.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün şefkat ve sevgiyi, koruyup, kollamayı temsil eden Yengeç burcunda seyahat edecek. Sevdiklerinizle sevginizi duygu dolu anlarla paylaşabilirsiniz. Hayatınızda anı biriktirecek kalıcı ilişkilere adım atacağınız bir dönem. Sevdikleriniz ne kadar kıymetli ve değerli olduğunuzu anlarlar.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, diğer günlere oranla daha asi olabileceğiniz ve kalıplara direneceğiniz bir gün geçireceksiniz. Her konuda yenilik arayabilir, yeni yaklaşımlar uygulayabilir, herkesin de ne kadar değişik bir insan olduğunuzu görmesini isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 59" R
Ay
Koç
06° 54' 53"
Merkür
Koç
19° 40' 36"
Venüs
Boğa
07° 12' 39"
Mars
Koç
03° 36' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 14"
Satürn
Balık
17° 00' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 12"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 23"
Lilith
Başak
23° 53' 49"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>