Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizden ayrılmanız sizi bir hayli üzdü faka bunun böyle olmasının her iki taraf için de daha iyi ve hayırlı olduğunu siz de biliyorsunuz. Fakat bu durumu kafanıza takmayın, zira harika bir arkadaşlığa adım atabilirsiniz.

İş konularında biraz daha disipline ihtiyacınız var. Uzun bir süre yoğun zamanlar geçireceksiniz. Zamanınızı daha iyi kullanmak için çeşitli yöntemlere ihtiyacınız olacak. Kendinize aşırı güveniniz olabilir ama akıl akıldan üstündür. Akıl danışmayı da bilin.

Şu sıralar daha ekonomik bir hayat sürmeyi amaçlayan Aslan burçları bu konuda kafa patlatmakla geçirebilir. Lükse ve rahata düşkün Aslan kadınları bütçelerini denkleştirmekte zorlanıyor olabilirler.

Bazen çok dalgın oluyorsunuz. Dikkatli olun. Patronunuz her zaman iyi niyetli olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlayacak. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici. Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçler yaşayacaksınız.

12 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. İnsan ilişkilerinizin önemli olduğu bir gündesiniz. Özelliklehayatında insan iletişimine odaklı bir sektördeyseniz bugün her telefona cevap verin. Çünkü sabah Ay-Neptün olumlu görünümü devrede olacak. Sizler için hayal ettiğinizfırsatı karşınıza çıkabilir. Ay ve Satürn arasındaki olumlu görünüm de disiplinli ve titiz çalışmanız sonucunda başarılar elde edebileceğiniz bir gün olabilir. Eğitim hayatınızda da aynı başarıyı yakalayabilirsiniz. Kardeşinize, akrabalarınıza vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Gece saatlerinde Ay ve Güneş arasındaki sert açı ile vereceğiniz tepkilerde kırıcı olabileceğinizi gösteriyor. Kalp kırmamaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

12 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olgun ve kararlı tavrınla etkileyeceksin!Kişiliğin ile duygularını dengelemeye çalışmalısın! Bugün kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsin. Yanlış anlaşılmalara gebe konuşmalar için kendine biraz sus payı vermen gerekebilir. Sinirine engel olmaz isen, duygusal konularda uzlaşı sağlaman mümkün olmayabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, onu özlediğini fark ederek tekrar iletişime geçebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, olgun ve kararlı tavrın ikna edici olacak. İçindeki gücün farkına varacağın gelişmeler yaşayabilirsin. Ruhsal olarak kendini yenileme çaban, seni hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlayacak.

12 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün önünüze gelen fırsatlar size ummadığınız güzel kapılar açıyor olabilir. Dikkatli olmanızda ve kaçırmamanızda fayda var. Aşk hayatınıza dair yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

12 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün teknik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tembellik etmek için güzel bir gündesiniz. Yakın çevrenizdekilerin dedikodularıyla gününüz renklenebilir. Yavaş ilerleyen bugünde sakin kalmakta fayda var. Acele karar vermemeye özen gösterin. gün içinde ilgilendiğiniz konularda sezgilerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz.

12 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal gücünüzün yüksek olması güzel bir şey olmakla beraber aşk ilişkilerinde bazen sizi zor duruma sokabilir.

12 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evren sizi güzelleştirecek. Ancak sizin istediğiniz şekilde olmayabilir. Bazı sınavları söz konusu olabilir. Maddi anlamda gelirlerinizi yükseltmek adına hırslanmış olabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar söz konusu olabileceği gibi, beklenmedik kazançlar da söz konusu olabilir. Cüzdanınızın dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. Hayat hızlı akıyor, değerleriniz hızlı değişiyor.

12 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenin desteğiyle önemli olaylar gelişebilir. Becerilerinizi öne çıkarmaya gayret edin. Gün boyu açığa çıkan bilgiler sizi şaşırtabilir. Huzuru korumak ve üretime odaklanmak faydalı olur.

12 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci gününe Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, sizin hayata karşı daha huzurlu ve güvenle yaklaşmanıza destek verecek. Özellikle sizi koruyup kollayan bir kadından bugün maddi, manevi destek görebilirsiniz. İş değiştirmek isteyenler yeni fırsatlara kapılarını açabilirler. Aynı işte kalanlar ise değişen yönetim değişikliğiyle zam alıp terfi hakkı kazanırlar.

12 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün,hayatınızda yoğun bir tempoyla karşılaşabilirsiniz. İletişim trafiğinizin artması, sizinle görüşmeye gelen kişilerin çoğalması olasıdır. Yine de bu hareketlilik, sizi ne yoracak, ne de strese sokacaktır. Aksine, oldukça keyfili olmanızı sağlayabilir.

12 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 11" R
Ay
Oğlak
26° 07' 05"
Merkür
Koç
16° 55' 02"
Venüs
Boğa
01° 04' 38"
Mars
Balık
29° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 19"
Satürn
Balık
16° 34' 52"
Uranüs
Boğa
22° 21' 03"
Neptün
Balık
28° 54' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 45"
Lilith
Başak
23° 20' 41"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>