Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşadığınız ilişkilerin aşk olmadığını siz de biliyorsunuz. Aşkın insanın bağımsızlığını yok ettiğini düşünüyorsunuz. Yakın bir gelecekte bu fikrinizin değişeceği ve kalıcı bir ilişki yaşayacağınıza dair bir belirti görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak.

Bugünlerdeki para sıkıntınızı yaz aylarının çekiciliğine bağlıyorsunuz. Kazancınızı zorlayacak şekilde masraflı yaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız.

Bir aile bireyiniz bir yatırım işinde yanlış yönlendiriliyor. Bu işe müdahale etmeniz gerekiyor, aksi takdirde siz de sıkıntı yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz. Ama bundan kazanç sağlama önerileri size pek şık gelmeyecek. Bu özel günde bazı ilişkilerin vereceği rahatsızlıklar olabilir. Ama hiç beklenmedik yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve neşeli de geçirebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay günün tamamında İkizler burcunda ilerliyor. Evinize ve ailenize odaklandığınız bir gün olabilir. Ailenizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Bazen gerginlikler aile arasında olabilir. Evinizle ilgili bir sözleşme veya kontrat imzalayacaksınız çok iyi kontrol etmelisiniz. Saat 13:51'de Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar tempolu yoğun olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Fakat bu durum iletişim kurduğunuz yeni kişiler sayesinde artıya dönebilir. Çalışkanlığınız ve azminiz başka şirketlerin de ilgisini çekebilir. Yine bu dönem eğitim hayatınızda da savaşıp, emek verip karşılığını kat kat göreceğiniz bir süreç olacak. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Balık veya yükselen Balık iseniz, ilişkide önceliğiniz sevgi olacaktır. Partnerinizin size olan sevgisini her zaman hissetmek istersiniz. Siz ne kadar düşünceliyseniz onun da sizin gibi olmasını beklersiniz. Aşık olduğunuzda hayatınızın odak noktası partneriniz olabilir. Kendi derdinizi unutup onunkine yardım etmek istersiniz. Sezgileriniz çok güçlüdür. Karşı tarafın net bir hareketi olmasa da bilirsiniz ki ters giden bir şeyler var. En ufak olumsuz olayda depresif hissedebilirsiniz. Duygularınızdaki ani değişimi herkes dışarıdan anlayabilir. Sizi eleştiren, sürekli olumsuzluk yayan biri size göre değildir. Siz hayatın güzelliklerini görmek istersiniz. İlişkide en önemli tavsiye, kendinizle partneriniz arasında bazen seviye koymanız gerektiğidir. Sizin bir suçunuz olmasa da hatayı kendinizde arayıp enerjinizi düşürebilirsiniz. Empati yapmanız her zaman iyi olmayabilir. Bazen sınırlarınızı net olarak göstermelisiniz. Romantik, aşk dolu günlerin sizlerin olması dileğiyle <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat çeken konuşmalar yapıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. Kalbini kırdığın birileri varsa bugün mükemmel gökyüzü etkisinden faydalanmanı öneririm. Öğleden sonra kendini ve amaçlarını aşmayacak planların içine girmen sevgilinin de dikkatini çekecek konuşmalar yapmana neden olabilir. Derin meseleler konuşacak kadar sıkıntın yok ise her şey istediğin gibi gidebilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, aile bireylerinin çat kapı gelmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsin. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın.

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı sorunları yeniden çözüme kavuşturmanız beklenebilir. Geçmişten gelen borçlar planlarınızı yeniden düzenlenmeniz gerektiğini gösterebilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmiş konular hakkındaki düşüncelerinizi açık şekilde dile getirmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Güven aradığınız konulara çekilebilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha akıcı.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam tarzınıza renk katmak için bir hayli uğraşıyorsunuz. Ancak gerçek sevginin içinizden geldiğini unutmayın.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanız karışıyor. Bazen çok iyi hissederken bazen dibe vuruyorsunuz. Çok sık değişen bir ruh haline sahipsiniz. Etraftan gelen dış etkilerin varlığı yadsınamaz ancak sizin de kendi içinizdeki değişimlere çözüm bulmanız gerekiyor. Enerjinizi değiştirecek aktivitelere katılmalısınız. Sevgiliniz varsa bugünü değerlendirmeden geçmeyin.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pasif agresif bir yaklaşım sergilerseniz tepkileriniz doğru anlaşılmayacaktır. Hayatın içinde aktif ve katılımcı olmak önemli. Yeni eğitim imkanları sportif faaliyetlere başlangıç olası.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Boğa burcuna yerleşen Mars, yeteneklerinizi geliştirici kurslara katılmanız için sizi motive edecek. Kardeş ve yakın akrabalarınızla inatlaşmaktan kaçının. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Tanıtım işlerinizde hareketlenme meydana gelse de geçici zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sanatla ilgilenenleriniz kendilerini temelden dönüştürecek bir eğitim alabilirler.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi yoğunlaştırmak için ne kadar çabalarsanız çabalayın, aklınız, sürekli eviniz ve ailenize gidebilir. Eğer bir sorun yaşamıyorsanız, sizi doğrudan etkilediğinin farkında olduğunuz ev ortamını nasıl daha da olumlu kılabileceğinizi düşünebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 48" R
Ay
Koç
07° 07' 07"
Merkür
Koç
19° 41' 11"
Venüs
Boğa
07° 13' 41"
Mars
Koç
03° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 26"
Satürn
Balık
17° 00' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 15"
Neptün
Balık
29° 03' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 26"
Lilith
Başak
23° 53' 54"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>