Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha fazla arayıp daha da uzaklaşmasına neden olmayın. O sizinle sürdürdüğü ilişkinin bir türlü adını koyamadı. Ya da adını koydu, dile getiremiyor. Sizden sistemli bir biçimde uzaklaşan birinin, hala hangi çekiciliğini koruduğunu sorun kendinize.

Bugünün ilerleyen saatlerinde sizden bir görüşme istenecek. Bu görüşmede işyerinizin insan ilişkilerindeki problemlerle ilgili fikriniz alınacak. İş yaşantınızda beğeniliyor, ciddiye alınıyorsunuz.

Günü gelen bir borcun hazırlığı içindesiniz. Parayı bir araya getirmeye uğraşıyorsunuz. İşyerinizden ekstra bir para çekme şansınız yok. Açığınızı bir akrabanızdan kapatacaksınız.

Size hep özenli davranan birini istemeden kırmış oldunuz. Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce harekete geçirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neşeli bir hafta sonunun arkasından, haftaya biraz yüzünüz asık girdiniz. Çünkü incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuda fazla hassas davrandınız. Bazen gereksiz yere alınganlık gösteriyor, insanların sizle şakalaşma isteğini yok ediyorsunuz. Akşam sofranızda kalabalık konuklarınız olabilir. Akşam olmadan böyle bir niyet size belirtilecek.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:23 Ay-Koç burcu geçiş etkinliğinde Cumartesi gününe uyanacağız. Bu seyir gün boyu etkilidir. Keyfi arzularımız, değer verdiğimiz ve koruduğumuz her şey bizim için kıymetlenir. Hele konu ilişkimiz ve parasal meseleler en ılımlı bir Balık bile, isyan edebilir. Onu düşünmeyen, sadece kendini merkez alan insanlara kızgınlığını belli edebilir. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, aceleyle bir işe başlamanın, parasal konularda çabucak sonuca ulaşmanın bizim için çok önemli olduğunu gösteriyor. Artık daha fazla beklemekten usandığımız için hemen harekete geçmeye istekliyiz. Peki, geçtik diyelim. Ancak sonuç umduğumuz gibi gitmedi veya beklememiz gerekti. Sabırlı olacak mısınız? Bunu neden söylüyorum. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. İlişki, ev, aile hayatınızı da ilgilendiren konularda şu aralarda biraz daha dikkatli olmakta, bir alışma dönemi gibi görmekte veya kararlarımızı tekrar gözden geçirmekte yarar var. Saat 10:07 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi konuların sizde yarattığı stresin işaretçisidir. Bir yandan ihtiyaçlarınız var, diğer taraftan dikkat etmeniz, bütçenin ayarını kaçırmamanız lazım. Bu biraz sizi yorabilir. Ancak tabii ki tedbirli olmak da iyidir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmalarınızda hata payı bırakmamaya özen gösterin. Size yanlış, zamanı geçmiş ya da gizli niyetler içeren bilgiler veren kişilere ya da ileride kötü görünmenizi sağlayacak şekilde yönlendirenlere dikkat ederek hareket etmelisiniz. Duyduklarınızı paylaşmanız da imajınıza zarar verebilir. Sizden yapabileceğinizden fazla şey yüklenmenizi isteyen kişilere izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri düşünmeden harcamamaya bakmalısınız. Aynı zamanda başkalarından yeni destekler de bulabilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harekete geçtiğiniz konularda maddi olarak güzel seçenekler karşınıza gelebilir. Hayata keyifle bakıyor olmanız, sıkıntı yaşadığınız işleri de düzeltebileceğiniz anlamına geliyor.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Benliğiniz, hedefleriniz ve vereceğiniz kararlarla ilgili duygusal farkındalıklar geliştirebileceğiniz bir Ay Tutulması yaşıyorsunuz.İlişkiler, fedakarlıklarınız ve hangi konuya ne kadar değer ve önem vermenizle ilgili değerlendirmeler yapma fırsatına sahip olacaksınız. Duygusal doygunluğa erişmeniz ve kimlere ne kadar değer verdiğinizle ilgili kendinizle yüzleşeceğiniz bir konumda bulunacaksınız. Sezgilerinizin çok yoğun olacağı ve izleyeceğiniz yol haritasının belirleneceği önemli bir kırılma noktasına sahip bulunacaksınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 15" R
Ay
Aslan
23° 16' 35" R
Merkür
Koç
29° 32' 15"
Venüs
Boğa
19° 31' 32"
Mars
Koç
11° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 38"
Satürn
Balık
17° 46' 13"
Uranüs
Boğa
23° 13' 01"
Neptün
Balık
29° 19' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 22"
Lilith
Başak
25° 00' 23"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:05

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>