Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz. Bu ilişkiyi bitirmeye de niyetli görünmediğinize göre, mutlaka biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beriilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

Ne yapıp edip savurganlığın önünü almanız gerekiyor. Yoksa yakındaki ödemelerinizin altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde para konulu bir yolculuğunuz olabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte değerlendirmeye çalışmalısınız. Çünkü bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek. Bu görüşme sizi oldukça heyecanlandırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekliyor. Aramanız halinde siz de mutlu olacaksınız. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz. Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başladığınızda Ay Başak burcunda hareketini devam ettiriyor. Ay sırasıyla Jüpiter ve Venüs ile sert görünümler kuruyor. Hem kendiniz hem partneriniz bugün gergin olabilir. Görünüşünüzde değişiklikler yapmak için pek ideal olmayabilir. 09:00-14:21 arası Ay boşlukta olacak. 14:21'de Terazi burcuna geçmesiyle maddi konularınız öne çıkabilir. Ay'ın Kiron ve Merkür ile olan bağlantıları kredileriniz, ödemeleriniz ile ilgili bir durumu gündeme getirebilir. Merkür Koç burcuna bugün giriş yapıyor olacak. 15 Mayıs'a kadar uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa hesabınıza yatabilir. Yeni yatırımlarla ilgili de gelişmeler olabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şüphe duyuyorsun!İletişimi ve zekayı yöneten Merkür, bugünden itibaren ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Yoğun ve tempolu bir gün seni bekliyor. Yenilenmeye ihtiyacın olduğu bu dönemde omuzlarındaki yüklerden arınmak için kendine alternatifler üreteceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişi ile yapacağınız kısa tatilin detayları üzerine konuşabilirsiniz. Gün içinde ailenle zaman geçirmek isteyebilirsin ancak akşama planların başka. Akşamüzeri bir araya geleceğin yakın arkadaşının bazı söylemleriyle içine şüphe tohumları düşecek. Emin olmadan harekete geçmemende fayda var.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ilgilendiren konularda daha titiz davranmalı ve her şeyi oluruna bırakmamalısınız.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin ilerlemesini istiyorsanız, iyi organize olmanız gereken bir gündesiniz. Uğraştıran durumlara biraz daha özen göstermenizde fayda var. Güçlü kişilerden alacağınız destekler yolunuzu açacaktır. Çalışma hayatınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Yabancılarla ilişkileriniz yoğun olabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Lüks isteklerinize daha kolay yoldan erişebileceğiniz bir gün olacak ayrıca kendinizi özel hissettirecek olay ve durumlar size sıcak ve güvenlik hissi verecek.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; partnerin veya ortağınla belirlediğin hedefleri eyleme geçirme planını öğleden sonra devreye sokabilir, işlerin finansal boyutunu da konuşabilirsin. İleriki günlerde, Merkür'ün yardımıyla maddi kaynaklarını daha olumlu değerlendirmek isteyebilir,girişimleri ve ticari konularda yeni girişimler yapabilir, iletişim konularında çevrenle rekabet halinde olabilirsin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bağlılıklar ve bağımlılıklar arasındaki farkı anlayacağınız olaylar gelişebilir. Dışardaki dünyanın zorluklarıyla başetmek için kurduğunuz ilişkilerde sonlanmalar olası. Bireysel yeteneklere güvenip ilerlemek zorundasınız.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Koç burcuna geçerek 2. evinizin konularına canlılık taşıyacak. 6 Mayıs?a kadar kazanç, parayı yönetmek, yatırımlar, ortak paylaşımlar, harcamalar sizin için önemli hale gelecek. Bu dönemdesözleşmeleri imzalayabilir, yeniplanları yapabilirsiniz. Ani kararları süzgeçten geçirirseniz sonradan öncülükle hareket etmek işinize yarar.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

17 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 54' 45" R
Ay
Boğa
16° 12' 20" R
Merkür
Koç
21° 48' 30"
Venüs
Boğa
10° 30' 43"
Mars
Koç
05° 39' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 02"
Satürn
Balık
17° 13' 22"
Uranüs
Boğa
22° 47' 30"
Neptün
Balık
29° 07' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 10"
Lilith
Başak
24° 11' 39"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>