Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın. Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bir sorunu bugün halletme olanağı bulacaksınız.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, kendiniz için gerekli olan ve olmayanların tespitidir. Sözgelimi kendinize duyduğunuz güven düşükse, şimdi bunu yükseltmek zamanıdır. Çünkü sürekli alttan almak bir yere kadar. Ancak çok yüksekse ve siz başkalarıyla anlaşmakta veya onlar sizinle çalışmakta zorlanıyorsa, tabii ki kendinizle yüzleşmeniz gerekir. Bugünkü Dolunay, bu anlamda çok önemlidir. Öyle bir gelişme yaşanır ki, bu durum zaten uzun zamandır beklenen bir sonuçtur. Çalışma ortamı, günlük işleriniz veya sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmak gerekir. Büyük bir sorun çıkmaz ancak sizi bir hayli oyalar, yorar veya uğraştırır. Kafanızın içini boşaltmanız, biraz nefes almanız, kendinize zaman ayırmanız gerektiğini vurgulayan bu Dolunayda, her şey illaki haledilmeli, şu şöyle, bu böyle olmalı diye inatlaşmak nafiledir. Bazen olduğu kadardır veya yapılabildiği kadardır. Bunu lütfen unutmayınız. Bu Dolunay bazı insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü anlamanızı sağlar. Sizin pek de sevmediğiniz biri, size öyle bir jest yapar ki şaşırırsınız. Kısaca bugünkü Dolunay, şaşırmaya hazır mısın diyor bizlere. Ay-Uranüs ile görünümü, bizi mevcut sıkışıklıktan kurtaracak çözüm yolları bulmanın önemini vurguluyor. Gerçekten özgür olmak sadece maddi bir güce mi bağlı yoksa insan kendi kendini kısıtlayan gereksiz yüklerinden kurtulmaya karar verdiğinde mi daha özgürdür sorusunu yanıtlıyor. Dolunayın ardından Ay, burcunuzda ilerlediğinde hoş bir dünyanın, kendi cennetimizin kapılarını ardına kadar açıyor. Yüreğimizdeki ılımlı duygular bizi sarıp sarmalayarak ısıtıyorlar. Dolunayın, bir çok mesele üzerinde farkındalık yaratması dileğimle,

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireyselliğinizi ilan etmenin zevkini tadabilirsiniz. Uzun süredir sizi rahatsız eden duyguların açıklık kazandığını hissetmeniz için birçok neden karşınıza çıkacaktır. İçsel sorunlarınızı kendinizle tartışacak, bu konudaki aşk ile düşüncelerinizde eleştirisel konular ön plana çıkacak. Maddi konularda radikal çözümlerlehayatınızın sınırlarını genişleteceksiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş bağlardan kurtulmak, geniş vizyonunuzu önemli planlar ve hedefler için kullanmak istiyorsunuz. Günlük rutini bir kenara bırakmak ve evrenin mesajlarına kulak vermek gerektiğini fark edebilirsiniz. Bazı gerçekler veya sırlar açığa çıkabilir. Şifrelerinizi veya gizli kalması gereken şeyleri doğru şekilde saklamalı ya da ortaya çıkan korkularınızla veya endişelerinizle yüzleşmenin farklı yöntemlerini bulmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünyadaki dengesizlikleri ve istikrarsızlıkları daha net görmemizi sağlayacak bu Ay Tutulması, bireysel ihtiyaçlarımızla sosyal gerçeklikler arasında kalmamıza neden olabilir. Politik arenada işleri alt üst edebilecek ve hayatlarımızın yörüngesinde kalıcı değişikliklere neden olabilecek Kova Aslan aksında başlayacak sıralı tutulmaların da ilki niteliğini taşıyor bu tutulma.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular nedeniyle işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Hareket halinde olunduğunuz bir gündesiniz. Gözünüzden kaçırdığınız olaylar sizi zaman içinde meşgul edebilir. Gün içinde kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Yoğuntemponuzu daha iyi organize etmeye çalışın. Sizden daha güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş yaşamınızda fazla verici olduğunuzdan ötürü içinizde gizli tuttuğunuz bazı pişmanlıklarınız var. Yaşantınızın parçası olan bu durumdan kurtulun.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay tutulması sizin bilinmeyen, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bir konunun içyüzü ortaya çıkabilir, kendinizi beklenmedik birtakım olayların içinde bulabilirsiniz

18 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı fenomenlerinizin çözüme kavuşacağı, rüyalarınızın ve sezgilerinizin anlam bulabileceği bir farkındalığa sahip olacaksınız.Kontrolünüz dışında gelişen konularda direnmek veya olayın akışını değiştirebilecek bir tepkide bulunmak zor olacaktır. Geleni en yüksek hayrınıza kabul etmeniz ve etkilerinin hayatınıza olan yansımaları üzerinde düşünmeniz gerekmektedir. Hem bireysel özgürlüğünüz hem de bunun kolektif bilince olan yansımaları açısından tüm kazanımlarını kabul etmeniz gereken bir süreç yaşanacaktır. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

18 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

18 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>