Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek. Sevildiğinizden emin olmak isterken, sevgilinizin arkadaşlarına her gün sizi nasıl sevdiğini anlattığından habersiz olabiliyorsunuz.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Detayları kaçırıyor olabilirsiniz. Öncelikle bunu görmeniz ve esasa bundan sonra yönelmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin dışınızda gelişen olaylar, başkalarının maddi problemlerinin bütçenize yansıması, maddi anlamda kendinize çok destek bulamamak, parasal kayıplar, uzun süren işsizlik ve bunun gibi durumlar yüzünden yanınızda görmek istediğiniz ama göremediğiniz kişiler maddi dünyaya karşı bakışınızı tamamen değiştirir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 04:34 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay, duygusal davranmak yerine, kendinize güven duymanızı sağlayan enerji geçişidir. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünümü, kariyer hayatımızla ilgili seçeneklerimizi akılcı ve şartlara uygun şekilde gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Biz hayallerimize, kafamızın içindeki kıstaslara göre bir ölçü belirleriz. Fakat uymayabilir. Böyle durumlarda biraz toleranslı, zaman ve duruma göre esnek şekilde düşünürsek rahat ederiz. Bilgi ve tecrübemize güvenmeliyiz. Başarısızmışız, her şey bitmiş ve çaresizmişiz gibi düşünmek yanlıştır. Biz işimize gücümüze bakacağız. Ne fazla hayal aleminde dolaşacağız. Ne de kaygı ve korkularla kendimizi engelleyeceğiz. Saat 21:48 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür karşıtlığı, başkalarıyla olan her türlü alışverişte sarfedilen sözler çok önemlidir. Ne kadar adil düşünmeye çalışsak da, konu para-ilişki-güven olduğunda kimi zaman sınırları aşabiliriz. Bunun nedeni, bazı kişilerin üzerinizdeki gereksiz baskılarıdır. Doğal olarak tahammül gücünüz düşüktür. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Zaman değerlerinizi iyi kullanmalısınız. Mantık yönünüzü kullanmanız gereken bir dönem. Karşıt Jüpiter'in sunacağı fırsatları görmenizde yarar var. Partnerinizin eleştirilerinden sıkılmış durumdasınız. Özellikle dengelerinizi kontrollü kullanmanız gerekebilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, değişiklikleri kabul etmeli veya değişiklik yapılması gerekiyorsa, yeniliğe yer açmak için eskilerden kurtulmalısınız. Size destek olan kişiler olacağı için bu alanda veya süreçte çok fazla endişelenmeniz de gerekmeyecektir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aceleci olmamak ve ortaya çıkan sorumluluklar karşısında daha dengeli hareket etmek gerekiyor. Hareketlerinizle dikkat de çekebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseden etkilenmeyin, kararlı olun. Kırıcı olmadan kendi istekleriniz doğrultusunda direnin. Her şeye evet diyerek kimseyi memnun edemezsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemdegörüşmeleri, toplantılar ve geleceğe yönelik projelerinizi düzenleme gibi faaliyetlerinizle öne çıkarken, arkadaş çevrenizden destek görebilir, görüşmelerinizde pozitif fırsatlar elde edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde kendinize vakit ayırmanız gereken, dinlenip, pozitif ortamlarda, iyimser insanlarla vakit geçirmenizin faydalı olacağı, kişisel gelişiminize ağırlık verip, yalnız kalabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda amaçlarınızı sorgulayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Bir aile büyüğünüzün ya da partnerinizin ailesinin hayatında birtakım sıkıntılar oluşabilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu takdir toplayabilir.Yabancı kaynaklı işler veya uzak ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çalıştığınız kurumun veya yürüttüğünüz meslek dalının sağlayacağı faydalar üzerine fikirler geliştirebilirsiniz. Yükselen enerjinizi bedensel egzersizlerle karşılamaya çalışabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta sonu, değişimi kabullenmeli ve yeniliklere açık olmalısınız. Geçmişi arkanızda bırakın ve gereken değişiklikleri yapmaktan çekinmeyin. Bu esnada size desteğini esirgemeyen pek çok kişi olacaktır. Endişelenmeyin.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>