Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden bekliyor, sizden ondan. Karşılıklı olarak beklemek dışında pek bir şey yapmıyorsunuz. İlişkiniz başladığında çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz. Bugün onunla karşılaşabilirsiniz.

Bir arkadaşınız sizin olanaklarınızı onunla paylaşmanızı bekliyor. Siz onun beklentisini uzun süre fark edemeyeceksiniz. Çünkü, işinizdeki yeni gelişmeler çok meşgul ediyor. Dikkat Geçen zamanın size neler kaybettirdiğini fark etmelisiniz. Biraz atak olmanızın önünde hiçbir engel yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi bugün hiçbir gücün yerinizden kımıldatamayacağını düşünüyorsunuz ama öğle saatlerinde alacağınız bir davet bütün planınızın değişmesine neden olabilir. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda kendinizi de bir hatalı buluyorsunuz. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz bir konuda müdahale etmenin yanlış olduğun düşünüyorsunuz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 14:42 Akrep burcunda doğacak Yeniay, hayatın gizemleri, bilinmeyenleri, iç dünyamız, hayatın anlamı üzerine derinlikli düşünmeyi işaret ediyor. Belki size biraz soyut gelebilir ancak tam tersine maddi-manevi kazanç elde etmeye yönelik neler yapabileceğimizi saptıyoruz. Biz hep farklı açıdan bakarız dünyaya. İyilik, güzellik, dünyanın sonu yok, insanlara destek ol falan. Ancak bir gerçek var ki, ayakta durmamız gerekiyor. Para kazanmamız, nasıl akıllıca hareket edebiliriz, hangi yolda ilerlersek bu bize fayda sağlar. Bunları araştırıyoruz. Belki başka bir ülkede çalışmak, başka bir şehre yerleşmek, yolculuklar yapmak gibi. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Bu bizim maddi-manevi anlamdaki ortaklık veya özel ilişkimizde her şeyin adil ve dengeli şekilde olması isteğimizdir. Miras, hukuk, borçlar, alacaklar, krediler gibi konularda hak gözetilmesini bekleriz. Çünkü biz bu Yeniayda bu konuları da derinlikli ele alıyoruz. Kimsenin de bize bir oyun oynamaması için, iyi niyetimizi de sorguluyoruz. Bu Yeniayın bir başka özel etkisi, yeniarayışlarımızdır. Yenilik hevesimizdir, değişik bir şeyler yapma arzumuzdur. Çünkü biz rahat etmekten yanayız. Kazançlı çıkmaktan yanayız. Hiç kimsenin hakkına el uzatmıyoruz, kimsenin de bunu yapmasına izin vermeyeceğiz. Ancak gerekirse, anlaşmaya, uzlaşmaya, ılımlı ve dengeli şekilde duruma bakmayı da bileceğiz. Burada önemli olan karşımızdaki kişinin niyeti. Niyeti ne ise, biz de ona göre hareket edeceğiz. Biz de değiştik artık, biz de kendimizi keşfettik artık. Neyin ne olduğunu hayat bize öğretti artık. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin adına yapman gereken her şeyi düzene sokmak için ailenden maddi destek isteyebilirsin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi veya duygusal konular açısından hareketli ve yoğun bir gün olabilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniayla birlikte, kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Akrep burcunda meydana gelen yeni ay yeni keşif ve maceraların kapısını aralayabilir. Yeni bir seyahate çıkabilirsiniz. Uzak yollardan alacağınız yeni haberler, tanışacağınız yeni kişiler, göreceğiniz yeni yerler yaşamınıza farklı bir yön vermenizi sağlayabilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni adımlar ve kararlar, ortaklı işlerinizde sizi fazlasıyla destekleyecek. Başka bir ülkeye ya da yere taşınmak için de güzel etkilere sahip olacaksınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki etkileşim nedeniyle, iletişim sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Karşınızda sinirli, öfkeli her istediğinin yapılmasını isteyen kararsız insanlarla muhatap olabilirsiniz. Sakin olmaya çalışın. Patavatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Minik önemsiz gibi görünen kelimeler birden tartışmaya dönüşebilir.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak durumlar ortaya çıkabilir. Karar vermek ve harekete geçmek size zor gelecek. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde yanlış anlamalar meydana gelebilir. Sakin davranın ve olayları fazla büyütmeyin.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 36' 43" R
Ay
Yay
16° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 07' 24"
Venüs
Koç
27° 25' 54"
Mars
Balık
27° 29' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 59"
Satürn
Balık
16° 18' 57"
Uranüs
Boğa
22° 10' 57"
Neptün
Balık
28° 49' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 40"
Lilith
Başak
23° 00' 59"
True Node
Koç
15° 29' 03"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>