Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda buldunuz. En iyi seçimi yaptığınıza çevrenizi inandırmaya çalışmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor.

Son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlayan, elde edeceğinizden çok emin olduğunuz sonuç, bugünkü çok kritik görüşmenin sonucunda sizi sevindirecek.

Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz. Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak.

Bu akşam alacağınız bir bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz. Bu aslı olmayan, şaka türü bir bilgi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz karamsarlık sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenle bu kadar karamsarlık yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız. Ele almayı düşündüğünüz konu, pek aceleye gelecek gibi görünmüyor. Konunun içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, ilişkide tutku yoğunluğunun işaretçisidir. Sevdiğimiz bir şeyden vazgeçmemiz zordur. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkide aradığımızı bulamadığımızı düşündürse de, bunun böyle gitmeyeceğini, bir şekilde mutlu olacağımızı düşleriz. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi, alacaklarınızı iyi takip ediniz. İş bağlantılarında mutlaka güvenilir insanlarla çalışınız. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında, endişeleri bir yana bırakıp kendimizi mutlu etmeyi bilelim. Hayatın bize neler getireceğini bilebilir miyiz? Belki bir yerde otururken veya bir sıcak kahveyi yudumlarken, çıkagelmiş beklenen. Hadi kalkın, tüm içtenliğinizle gülümseyin hayata ve çekin mutlulukları gönül dünyanıza. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rahatına düşkünlüğün üzerinde. Arkadaşlarının yaptığı her organizasyonda değişiklikler söz konusu olabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre dostluklarınız ya da çalışma arkadaşlarınız ile gelişen bazı olaylarda daha yapıcı ve sakin olmakta fayda var.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgilenmek ve ailevi konular içinde olmak gerekebilir. Evdeki koşullar daha sakin kalmanızı gerektiriyor.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Balıklar hırs yapıp sakın biten mbir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda duygusal yapınızı ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Olayları abartacaksınız. Uzak çevrenizdeki insanlardan şanslı etkileriniz olacak.

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken partnerinizle ahenk ve uyum dolu bir pazar geçirebilirsiniz. Siz çorbayı yaparken o da size tatlı hazırlayacaktır. Mum ışığında geçirilen keyifli dakikaların bohem havası sizi, reel hayattan hızlıca koparmayı başarır.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 33" R
Ay
Yay
20° 26' 08"
Merkür
Koç
16° 10' 04"
Venüs
Koç
27° 45' 59"
Mars
Balık
27° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 46"
Satürn
Balık
16° 20' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 36"
Lilith
Başak
23° 02' 48"
True Node
Koç
15° 28' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:01

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>