Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz. Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, gizli bir sihrin de yattığına inanıyorsunuz.

Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor. İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz. Bugünarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir.

Harcamalarınızı azalttıkça azaltıyorsunuz, ama yakınlarınız sizin kadar dikkatli görünmüyorlar. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz.

İyimserliğinizi bazı karamsar durumlarınızda bilerek öne çıkartıyor ve geliştiriyorsunuz. Ama bu tür durumlarda iyimserliğinizin yararı bir ağrı kesicinin yararından öteye gidemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen yemeğinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Kendinizi sınırlamaya çalıştığınız bazı tutkularınız var. Hedeflediğiniz yeniliklerin bu sınırların dışında kalmasını istemiyorsunuz.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü mesleki konularda şu sıralarda sıkı çalışmak, dağılmamak, bilgi ve tecrübelerinizi yeniden gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Kendimizi en iyi, en bilgili, en bulunmaz kişi olarak görebiliriz. Ancak önemli olan, yaptığınız işin, inandığınız yolun başkalarına faydalı olup olmadığının tespitidir. İş ve özel yaşamınızda ilişkilerinizi tekrar gözden geçiriniz. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu geçişinde, herkesin yararına düşünürüz. Fakat böyle hareket etmenin bana faydası olur mu diye de içimizden geçiririz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Ancak bizim bu enerji doğru çalışmamız için, huzursuzluktan uzak durmamız gerekiyor. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim yapmaya kararlısın. Mevcut işin ve yaşam şeklinle ilgili konularda radikal kararlar alabilirsin.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda sürpriz ve sevindirici etkiler gündeminizde olacak. Uzun zamandır beklediğiniz adımları atarak bunları netliğe kavuşturuyor olacaksınız.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çok çalışabilirsiniz. Yeni kararlar için acele etmeyin.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha aktif olmanız ve daha fazla sorumluluk almanız gereken bir dönemdesiniz. Suskun kalarak çözüm üretemezsiniz..

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzaklardan, seyahatlerden, uzak yollardan yana kısmetleriniz olabilir. Venüs ve Jüpiter bir araya gelirken sosyal paylaşımlarınız her zamankinden dikkat çekici ve etkileyici olabilir. Kişisel gelişimle ilgili konulardan zevk alabilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde bazı konuşmalar sizi yanlış yönlendirebilir ya da siz toplum önü işlerinizde kararsız davranabilirsiniz. Kafa karışıklıklarına karşı dikkatli olmalısınız.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Başak burcunda seyahat ederken ikili ilişkilerinize gelecek planlarınıza damgasını vuracak.Belki ortaklık, belki evlilik gibi temel konular zihninizi meşgul ediyor olabilir. İş hayatınızda yurt dışı bağlantılı projelerde kalıcı sonuçlar gündeme gelecektir. Yurt dışındaki yaşam koşulları ile ilgili önünüze fırsatlar çıkar.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 57" R
Ay
Boğa
04° 27' 34" R
Merkür
Koç
21° 07' 28"
Venüs
Boğa
09° 31' 12"
Mars
Koç
05° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 40"
Satürn
Balık
17° 09' 30"
Uranüs
Boğa
22° 44' 42"
Neptün
Balık
29° 06' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 32"
Lilith
Başak
24° 06' 17"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>