Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin ilk günlerindeki heyecanın bitmesi birbirinize karşı duyduğunuz sevginin bitmesi anlamına gelmez. İlişkinize renk katacak etkinlikler de bulunmanız gerekli o kadar. Ayrıca aranızdaki sorunları ulu orta tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Beraber kalabileceğiniz özel bir gün, ya da uzun zamandır yapmadığınız ortak bir eğlence ikinizi tearar yakınlaştıracaktır. Unutmayınki sizin sıkılmanız karşınızdaki insanın da canını sıkaaktır.

Sakarlıklarınızyerinde günün konusu olabilir. Ayrıca işe yeni giren biri hakkında bu kadar çok yorum yapmanız da doğru değil. Kendiniziyerinen dışarı atmak istemeniz etranızdakiler tarafından gariip karşılanıyor. Ayrıcayaparkenarkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Her zaman bir köşede kötü gün parası bulundurmanız iyi bir alışkanlık. Bu alışkanlığın ne kadar yararlı olduğunu anlayacağınız bir gün yaşayacaksınız. Aniden paraya ihtiyacınız olacak ve sizin bu duruma hazırlıklı olmanız çevrenizdekilerin şaşırmasına neden olacak.

Ufak bir sağlık problemi yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmalısınız. Aksi takdirde sağlığınız biraz daha bozulabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculuk sizi bekliyor. Bunu ne zamandır gerçekleştirmek istiyordunuz ve işte karşınıza inanılmaz bir fırsat çıkıyor. Bu fırsatı değerlendirmek adına çevrenizdekileri kırmaktan kaçınmalısınız. Özellikle hep aynı kişiyle atışıyor olmanız insanların tepkisini çekmeye başladı. herkesin sizin düzeninize ayak uydurmalarını bekleyemezsiniz. Biraz daha anlayışlı olmalısınız.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında yeni haftamıza adım atıyoruz. Bu Yeniay, Merkür geri hareket dönemiyle örtüşüyor. İlişkimizdeki güven olgusunun önemini vurguluyor. Ailevi ilişkilerimiz de bir o kadar önemli. Yerleşim yerimiz, yuvamız içindeki iletişim epeyce hareketleniyor. Ancak bu hareketlilik, kararlarımızı hemen uygulamak yönünde değil, bilakis iç gözlemde bulunma, üzerinde hesap kitap yapma, olur ve olmazlarını hesaplama tarzında önem taşıyor.  Yuva kurma arzusu, hayatın güzelliklerini birlikte paylaşma ihtiyacı da Bekar Balıklar için bir hayli ön planda olsa da, bizim mutlaka enine boyuna düşünmemiz lazım. Şimdi Yeniayı daha detaylı şekilde ele alalım ve bakalım bize neler söylüyor. Saat 12:28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında bu Yeniayın iki yönlü etkisi olduğunu daha iyi göreceğiz. Birincisi, çevremizle olan ilişkilerimiz, aşk hayatımız ve ailemiz, yuvamız. Demek ki bu konularda çok akıllıca hareket etmek gerekiyor. Hem geçmişe bir bakacağız hem de hiçbir şeyi aceleye getirmeyeceğiz. Aklımızın başımızda olması lazım. Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, taşınmak, ev yenilemek, satın almak, bir mülkü paylaşmak, ofis açmak, bir planlamada bulunmak için henüz erken. Hele iyice bir olgunlaşsın, gerçekten sağlam mı değil mi diye bir bakılsın. İşte o zaman faydalı olacaktır. Bu anlamda 16 Haziran tarihindeki Yeniay çok daha etkili ve olumludur. O zamana kadar bilinçli olalım. Bu Yeniayın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız..

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilişim, satış, pazarlama, medya, halkla ilişkiler, reklam konularında yeni başlangıçlar yapabileceğiniz veya yakın çevrenizde değişimlere açık iki haftalık sürece giriyorsunuz. Ancak, Merkür gerilemesi bazı aksiliklere neden olabileceği için dikkatli ve detaycı ilerlemeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz durumlara dikkatli olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde ani kopmalar yaşanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yön belirlediğiniz bir gündesiniz. Zaman zaman engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... İsteklerinizi biraz zorlayarak yaptırmak istiyor olabilirsiniz. Ani duygu değişimlerinizin herkesi etkileyeceği bir gündesiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

15 gün boyunca akraba veya yakınlarınızın hayatıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. İletişime dayalı işler, satış, teknoloji alanlarınızda bugünden sonra harekete geçebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda haklarınız çıkarlarınızı korumak yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Balık’lar aşkın rüzgarı tüm ruhunuzu sarabilir, Acele kararlar vermeden sadece duygularınızla değil mantığınızı da kullanarak hareket etmelisiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>