Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne kadar belli etmemeye çalışsanız da sevgilinize karşı olan soğukluğunuzu belli ediyorsunuz. Tüm bunların farkında olan partneriniz bugün sizinle ciddi bir konuşma yapacak.

Geleceğinizle ilgili kaygılarınız var. İşiniz ve işinizden sağladığınız gelir sizi hiç tatmin etmiyor. Fakat bu kaygılarınızı olmayacak hayallerle geçiştirmeye çalışmanız anlamsız.

Emeklerinize ve alamadığınız paranıza çok üzüleceksiniz. Günün sonuna doğru aile büyüklerinizle parasal durumunuz hakkında konuşma yapacak ve onlardan yardım isteyeceksiniz.

Bazen çok sorumsuz davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Böyle davrandığınız zaman çevrenizdeki insanlardan tepki alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beğendiğiniz insanla karşılaşmak için yaptığınız plan gerçekleşecek ve onun sizi fark etmesini sağlayacaksınız. Geleceğinizle ilgili hayaller kurmak yerine elinizdeki işi en iyi şekilde yapmaya çalışmalısınız. Etrafınızdaki insanlara ve kendinize karşı bazı sorumluluklarınızın olduğunu unutmamalısınız.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar cumartesi gününe Koç burcunda saat 21:57 de oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyoruz. Yeniayın ne gibi yansımaları işaret ettiğini anlamamız için, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katmamız gerekiyor. İlk enerjimiz saat 01:05 Ay-Pluto arasındaki zorlu görünümdür. Bize, hedefin için her türlü mücadeleyi vermekten kaçınma diyor.  Bazı formaliteler veya  birilerinin akıl vermeye çalışması seni  rahatsız edebilir. İçten içe seni yoran, gerginleştiren, enerjini alan meseleler veya insanlara vaktini harcamak yerine, amacına uygun kişilerle bağlantı içinde olmanın öneminden söz ediyor. Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniayda çevre ilişkilerinin, kısa seyirli yolculukların, girişimlerin mutlaka verimli, planlı ve dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Bu Yeniay size başarılı olma, her şeyin lehinize olacak şekilde gelişmesini isteme anlamında hırs kazandırıyor. Enerjinizi doğru işlere yöneltirseniz, günlük hayatınızda gerginlikten uzak durursanız, size yönelten eleştirileri dikkate alarak şöyle bir kendi içinizde gözden geçirirseniz tabii ki faydalı olur. Bazı kişiler egoları nedeniyle kendi çıkarlarını öne alarak düşünebilirler. Bu hayatın genelinde rastlanılan durumlardır. Bunların etkisi altında kalarak kendinize yüklenirseniz yanlış olur. Sonuçta moral çok önemli bir olgu. Bunu da unutmayalım. Abartılı davranışlara, gereksiz polemiklere kalkışmadan, sağlığımıza da dikkat ederek bu Yeniayı olumlu şekilde değerlendirelim. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeniayın, maddi kazanımların göstergesi olacağı gibi harcamaların da işaretçisi olabileceğini işaret ediyor.  Kişi, farklılık yaratmak ister. Öyle bir şey olmalıdır ki, kimsede bulunması ve dikkat çeksin. Ancak biz dikkati de elden bırakmayacağız dostlarım. Saat 21:57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay genel olarak çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda, aşkta, maddi konularda  kazanmaya dönük, yeniliklere açık, hevesli bir şekilde ilerleme arzunuzu gösteriyor.  Yeni bir şeyler olsun, değişimler olumlu yönde gerçekleşsin istiyorsunuz. Paranın ne kadar önemli bir güç olduğunu biliyorsunuz. Birilerinin kulu kölesi olmadan, kendi ayaklarınızın üzerinde duracak kararlar almaktan yanasınız. Ancak bu Yeniay, Mars ve Jüpiter ile zorlu bir görünüm yaptığından, sağlam mı, değil mi, kazandırıcı olur mu olmaz mı diye bakmanızda yarar var. Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortaklık ilişkilerinize de yansıyacaktır.. Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylediklerinizin ve yaptıklarınızın birbirini tutmayacağı ya da farklı istekler içerisinde olabileceğiniz iki günlük süreçtesiniz. Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün Venüs 120 Jüpiter ile hem finansal anlamda ve özellikle başkalarının kaynaklarını kullanma konusunda hem de aşk hayatınızda fırsatlar elde ediyorsunuz. Gün içinde yeni flört teklifleriyle karşılaşabilir, devam eden ilişkilerinizde mutluluğu ve aşkı daha yoğun hissedebilir, devam eden işlerinizde tanıtımlarınızı ve görüşmelerinizi en iyi şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 47' 57" R
Ay
Terazi
10° 12' 14"
Merkür
Boğa
04° 42' 59"
Venüs
Boğa
24° 23' 31"
Mars
Koç
14° 16' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 38"
Satürn
Balık
18° 02' 14"
Uranüs
Boğa
23° 26' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 20"
Lilith
Başak
25° 26' 42"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>