Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilgisiz davranışları sizi hayrete düşürüyor. Ama nedense cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz.

Bu günlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor. Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak.

Alacağınız, vereceğiniz birbirine karışmış gibi, toparlanmanız gerekiyor. Bugün herkesi şaşırtacak bir olaya tanık olacak ve para ilişkilerinin insanda yaptığı tahribatları ilgiyle izleyeceksiniz.

Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Pek güven duymadığınız o kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçı bir tarafınız var. Çevreniz bundan rahatsız görünüyor. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz. Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız siz hiç böyle görmediklerini söylüyorlar. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 19 Ekim saat 22:12 terazi burcunda doğacak Yeniay ve yöneticisi venüsün terazi burcunda ilerlemesiyle, hakça ve adil paylaşımlara önem vereceğiz. Bu hem finansal konularda hem de özel paylaşımlarda öne çıkacak. Bu şekilde olmayan her şeyin gözden geçirildiği, ona göre bir yön belirlendiği bu Yeniayda görünümler bir hayli önem taşıyor. Şimdi birlikte bunları gözden geçirelim. Finansal konuları geleceğe dönük şekilde ele almakta kesinlikle yarar görüyorum. Günlük düşünmemek lazım. Tabii ki eşimiz,ortağımız veya birilerinin bize sunduğu fırsatlara gerçekçi ve tarafsız şekilde bakacağız. Sadece kendimizden yana düşünmeyeceğiz. Bu önemli. Fakat bir başka önemli durum, gelecek vaat etmesi. Her şeyde bu önemli. Venüs zaten gerekli desteği sunacaktır. Bize hakikaten gerekli olan kişileri, olanakları getirebilir. Biz de, ona göre doğru bir karar verebiliriz. Kazanç kayıp ilişkisini doğru kurduğumuzda, zaten yaş tahtaya ayak basmayız. Yapacağımız anlaşmalara, gelen tekliflere, sunulan önerilere dikkat ederiz. Genel yapısında balıkların, iyi niyetli düşünme hali vardır. Bu halimiz birilerinin iyi niyetimizi kullanmasına izin vermeyecek şekilde ayarlanırsa gayet iyi olur. Ben bu Yeniayın yeni kazanç yolları, ortaklığı, yoldaşlığı konularında destekleyici olacağını düşünüyorum. Eğer sizi güç duruma düşüren birileri veya bir şeyler varsa onlardan kurtulmanız mümkün olacak. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansını iyi değerlendir. Uzun süredir üzerinde çalıştığın projenin bugün onaylandığı haberini alabilirsin.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün verdiğin tepkilerde şimdiki anın farkındalığının gerekliliğini kendine hatırlatarak hareket etmelisin.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar için uygun bir gündesiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte vergi, miras, ortak yatırım, alım satım işlerinde yeni girişimler ve başlangıçlar gündeminize gelebilir. Maddi veya manevi ortak herhangi bir paylaşım söz konusu olduğunda sürpriz adım ve gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniayla beraber, ortaklaşa maddi konular, eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanlarınızda yeni başlangıçlarınız gündeme gelebilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahat etmek, akademik konularla ilgilenmek, web sitesi açmak, medyayla ilişkileri düzenlemek, devlet kurumlarıyla yürütülen işleri geliştirmek için çok ideal bir gün. Kişisel gelişim kamplarına katılabilir, ruhsal yolculuğunuzda yeni bir ufka yönelebilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 32" R
Ay
Boğa
09° 38' 13" R
Merkür
Koç
21° 25' 14"
Venüs
Boğa
09° 57' 22"
Mars
Koç
05° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 40"
Satürn
Balık
17° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 42"
Lilith
Başak
24° 08' 39"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>