Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. İletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bu gün tasarlamadığınız gezilere çıkabilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak maddi konularda,ve para konularında, alım satım veya yatırım işlerinde hırslı, mücadeleci ve ısrarcı bir tutumunuz olabilir. Farkında olmasanız da kendizi baskıcı ve manipülatif bir konumda bulabilirsiniz. Duygularınızı kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Yay burcunda ilerlerken, dışa karşı, inandıklarımızı güçlü bir biçimde dile getirebiliriz. Birileri bize dayatmada bulunsa bile, biz maddi-manevi güvenliğimizi kimsenin tehdit etmesine izin vermeyiz. Kendimizden emin bir şekilde dururuz. Neden olursa olsun, hiç kimseye eğilmeyeceğimizi ılımlı bir şekilde izah ederiz. Saat 15:15 Mars-Pluto görünümü, planlarınızı gerçekleştirmek için parasal kaynak bulma arayışınızı simgeliyor. Uygun krediyle borçlanmak, bir mülkün satışı, boşanma veya nafaka konularında hakkınızı almak için mücadele edebilirsiniz. Ancak bunları elde etmek pek kolay olmadığı gibi, birileri işinize karışarak önünüze engel çıkarabilir. Bu durum, sizi bir hayli sinirlendirebilir. Özellikle davacı olduğunuz insanlar sizi anlaşmaya zorlayabilirler. Alacağınızın yarısını önerebilirler. Kimi Balıklar alacaklıları tarafından sıkıştırılabilir. Ödemede bulunmanız için size baskıda bulunabilirler. Tabii ki yasal haklarınızı mutlaka araştırınız ve soğukkanlı olmaya çalışınız. Saat 20:51 Ay-Neptün görünümü, doğru mu, yanlış mı diye bir türlü karar veremediğiniz meseleler üzerinde daha fazla durmanıza, hassas düşünmenize neden olabilir. İyi niyetimizin sınırlarını iyi belirlemeliyiz. Bazen sırf bu yüzden zorlandığımızı düşünürüz. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,veya özel anlamdaki planlarımızı yürürlüğe koyma arzumuzun işaretçisidir. Kısıtlayıcı, düşük kalitede, verimsiz, bize bir şey kazandırmayan olguları, insanları hayatımızda istemeyiz. Düşündüğümüz nitelikte olması önemlidir. Tecrübemize, hakkımıza saygı gösterilmesini bekleriz. Bu görünüm, farklı çözüm yolları arayışımızın göstergesidir. Zihnimizi rahatlatan, iyi hissetmemizi sağlayan ve içinde yer almaktan mutlu olacağımız ne varsa ona yöneliriz. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tahmin ettiğinden hareketli bir gün. Arkadaşlarının planlarına yetişemeyebilir, birden fazla organizasyona katılabilirsin.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözlere ve davranışlara dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimi. Yanlış kararlara, yanlış yönlendirmelere de açık olabiliriz. Kafa karışıklıklarından uzak duralım.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sorumlu olabileceğiniz durumlar olabilir. Bugün kendinizi daha fazla ortaya koyabileceğiniz olanaklar var.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konularda,ve para konularında, alım satım veya yatırım işlerinde hırslı, mücadeleci ve ısrarcı bir tutumunuz olabilir. Farkında olmasanız da kendizi baskıcı ve manipülatif bir konumda bulabilirsiniz. Duygularınızı kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Yaptığınız bir işte sorunlar ortaya çıkabilir. Etrafınıza karşı acımasız olmayın.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay, akademik konular, yabancılar, yurt dışı bağlantıları gibi konularda size yeni bir ışık yakacak. Adeta yaşam felsefenizi bu dönemde olgunlaştıracaksınız. Zira hayatın anlamını farklı bir açıdan algılama fırsatı yakalarsınız. Tutkuyla bağlanacağınız bir öğreti karşınıza çıkar. Balık

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 35' 30" R
Ay
Yay
16° 39' 31"
Merkür
Koç
16° 07' 13"
Venüs
Koç
27° 24' 22"
Mars
Balık
27° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 42"
Satürn
Balık
16° 18' 50"
Uranüs
Boğa
22° 10' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 36"
Lilith
Başak
23° 00' 51"
True Node
Koç
15° 29' 07"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>