Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk son günlerde yanınıza gelip gelip gidiyor. Ondan bir dokunuş bekler gibisiniz. Sizin gibi bir aşk insanının aşka gösterdiği bu dönemsel duyarsızlıklar, size belli referanslarla yaklaşan insanların cesaretini kırıyor.

Etrafınızda projektörler yanıyor, ama siz önünüzdekileri göremiyorsunuz. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var.

Sıkıntıları atacaksınız. Şansınız yaver gidecek. Şansınızın size kısa vadeli güldürü oyunları oynadığını görmeniz gerekiyor. Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek

Bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olacak. Onlara pek sıcak olmayan davranışlarla bu zorunluluğu hissettirmemeli, onların size bir zamanlar gösterdiği konukseverliği unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkileriniz sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir operasyon yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde hayatı bütün gerçekleriyle top yekun yaşamanız hayal gibi görünüyor. Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir kaos yaşıyorsunuz. Bu kaos sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden bir bilge olarak çıkacaksınız.

2 Kasım 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar cumartesi günümüz, saat 00:45 Merkür-Pluto ve 04:00 Merkür-Chiron  olumlu olumlu görünümüyle başlıyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bugün Merkürün geldiği derece ile, geçtiğimiz 6 Ekim tarihindeki konumu aynı. Bu durumdahayatımızla ilgili o tarihten bu yana gelişenlere bir bakmak gerekiyor. Birüzerinde konuştuysak, bir girişimde bulunduysak, bugün durum değerlendirmesi yapalım. Eksiklerimiz var mı bir bakalım. Diyelim ki karşımıza bir fırsat çıktı. Hemen mercek altına alalım ancak nihai karar vermeyelim. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda diyalog çok önemli. Birbirimizi anlamaya, derinlilikleri keşfetmeye çalışacağız. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için dinlemekte yarar var. Problemlerimiz olabilir veya yeni biriyle tanışmışsınızdır. Onu yakından gözlemleyin. Şimdilik bu kafidir. Finansal konularda da yatırımlara dikkat edin. Kredi kartı limitlerinizi aşmayın.

2 Kasım 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz..Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Moralinizi bozan konuşmalar duymak istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.

2 Kasım 2013, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mantıklı düşünmenin ve fikir alışverişlerinde bulunmanın yararını görebileceğiniz bir gün. Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Mevcut gezegen etkileri bizi acilen belli konularda harekete geçmeye zorluyor. Ancak, bu anlamda hızla ve kararlı şekilde harekete geçerek planlarımızı yürürlüğe koyma ve işleyip işlemediğini görme şansı yakalayabileceğimiz gibi; aynı hızla yanlış bir yolda veya yönde ilerleme kararı alma riskimizde var. İlişkilerde sakinliği korumak ve dengeli davranmak önem taşıyor. Baskıcı, yararcı veya sübjektif kişiler ya da adil olmayan tavırlar günü bozabilir.

2 Kasım 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

2 Kasım 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Bugün çevrenizden kendi adınıza destek bekliyor olabilirsiniz. Bazı konularda tedirginlik yaşıyorsunuz.

2 Kasım 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

2 Kasım 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>