Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size fazlaca ısrarlı davranılan bir olayda tepkimeci bir tavra girmek üzeresiniz. Konuyla ilgili çok kararlı bir izlenim vermiyorsunuz. Birtakım uyarılar sizi kırıcı olmamaya yöneltecek. Bugünlerde birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli kazanımların başlangıcı olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne şansla başlayan bir burçsunuz. Uyandığınızda içinizdeki sevinçten bunu anlayabilirsiniz. Beklediğiniz hayırlı haberleri alabilirsiniz. İçinizdeki enerjiyle yerinizde durmak istemeyebilirsiniz. Dışarıda vakit harcamak bugün size iyi gelecektir. Bugünün en güzel yanı ise hayallerinizi gerçekleştirme fırsatınızın olduğudur. Bazen kurduğunuz hayallerin hep boş çıktığını düşünebilirsiniz. Bugün aklınızdaki konu neyse eyleme geçin. Bugün attığınız bir adım, umutlarınızı gerçek yapabilir. Akşama ilerlediğimizde Ay Oğlak'taki ilerleyişini devam ettirirken Mars-Plüton açısını harekete geçirecek. Sizler özellikle bulunduğunuz çevrede bu saatler itibariyle verdiğiniz ani tepkilerin dozuna dikkat etmelisiniz. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini konuşturacaksın!Hayat değişim ise hazırım dediğin bir güne hoş geldin. İradeni ve başarılarını kıskanan arkadaşlarını samimiyetsiz bulduğun konuşmalarına denk gelebilirsin. Bazı şeyler bugün yanlış gidiyor olabilir. Hislerini takip edersen sevgilinin sana karşı duyarlı olduğunu gözlemleyebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinin ailesinde miras konuları gündeme gelebilir. Fikirlerini belirtmekten çekinmeyeceksin. Dünyanın tüm sorunlarını sen çözemesin bu yüzden günlük işlerine odaklanmayı seçmelisin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla buluşacaksın. Sana anlatacağı fikirlere ve projelere hayran kalacaksın. Senin fikirlerin de onun için çok önemli olacak.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sevindirici hoş sürprizlere açık olun. Yeni tanışmalar gündeme gelebilir ya da yeni dostluklar size bazı fırsatlar sunabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, düşüncelerinizi gözden geçirmenin yararlı olabileceğini anlatmakta. Riskli işlerden uzak durmalısınız.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Diğer burçlar motive enerjisini sizden alıyor. Bu da yorgun, bitkin, asosyal hissetmenize neden olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak kendinizi güvende ve iyi hissettiğiniz, bağlılık duygularınızın arttığı ve geleceğe yönelik beklentilerinizin netleştiği bir gündesiniz. Ailenize zaman ayırabilir, değer verdiğiniz kişilerle evinizde zaman geçirerek huzur ve uyumu hissedebilirsiniz. 18.00 sonrasında aşk hayatınızla ilgili konular önplana çıkacağı için, partnerinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kendinize kalıp, dışardaki olayların gözlemcisi olmakta fayda var. Sosyal yaşamda geçmişten gelen konular yeniden gündem olabilir. Bugün sorumluluklar ağır gelebilir, sağlığınıza dikkat edin.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim sizi manipülatif duygusal ilişkilere sürükleyebilir. Cinsel anlamda libidosu yüksek bir ilişkinin keyfini yaşayabilirsiniz. Partnerinizin güçlü kişiliği size siper olabilir. Kıskanmak teması aranızda bir sürtüşmeye neden olabilir. Sakin kalmaya çalışın.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızın akışı hızlanabilir ama siz bazı şeyler üzerinde uzun uzun düşünmek istediğiniz için ağır kalıyor gibi görünebilirsiniz. Bu durumdan dolayıarkadaşlarınızla veya üstlerinizle anlaşmazlık yaşamanız mümkündür. Konuyla alakası olmayan noktalara kayabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 05' 57" R
Ay
Başak
19° 19' 22"
Merkür
Boğa
02° 19' 30"
Venüs
Boğa
22° 13' 15"
Mars
Koç
12° 56' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 39"
Satürn
Balık
17° 55' 15"
Uranüs
Boğa
23° 20' 39"
Neptün
Balık
29° 22' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 35' 03"
Lilith
Başak
25° 14' 57"
True Node
Koç
14° 54' 28"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>