Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmamalısınız. İlişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Birbirinizi şımarttığınızı düşünenler de var.

Bazıbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir. Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak.

Gelecek günlerde önemli bir ferahlama yaşayabilirsiniz. Ama yine de bu kriz döneminde fazla rahat davranmayın. Yaşadığınız ekonomik sıkıntılar artık geride kaldı. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

Bugünlerde bazı ilişkilerinize uzak durmanızda yarar var. İstediği her şeyi gerçekleştirmeye alışmış bir yakınınız sizi yönetmeye çalışıyor. Onu kırmadan istediklerine direnmeniz zor gibi gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Temmuz ayının ilk gününde kontrol dışı durumlar bugün sizi biraz daha pasif ancak bir o kadar da akışta kılabilir. Dalgınlık ve unutkanlığa dikkat etmeniz gerekiyor.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:56-20:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi dışarıdan ziyade içe yönelmenin işaretçisidir. Serbest çalışmak, plan ve projeler üzerinde düşünmek, yarım kalan işleri bitirmek için idealdir. Saat 20:31 Ay, burcunuzda ilerlerken, sevgi olgusunu fazlasıyla güçlendiriyor. Birlik-beraberlik arzumuz ön planda. -Her şeye rağmen hayat güzel dememizi sağlıyor. İnancımızı yükselterek aldığımız her nefesin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlayan bu enerjinin ruhumuzu okşamasına izin verelim. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, hırs ve rekabeti artıracak prim vaatleri söz konusu olabilir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda şansın ve iletişimlerin aktif olduğu bir gün. Yaşadığınız olaylar karşısında bu kadar da olur mu? Diyebilecek kadar gününüzün güzel geçeceği ve bir o kadar da sürprizlerle dolu heyecanlı bir gün yaşama ihtimaliniz yüksek gözüküyor.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularınız gündeminize gelebilir. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz mümkündür. Sahip olduğunuz değerleri korumak için çaba sarf edebilirsiniz. Beklenmedik harcamaların karşınıza çıkması olasıdır. Bütçe planlaması yapmanız sizi maddi kayıplara karşı korur. Yaratıcılığınızı kullanarak maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve özel yaşamınızda şans sizden yana. Yeni bir ilişkiye başlayabilirhayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün meditasyon yapın inançlarınızla bütünleşin ki ruhunuz güçlensin. Arınmak yeni başlangıçlara doğru yol almak için sizleri her bakımdan güçlü kılacaktır.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatının ve ülke gündeminin yoğunluğunda kendini ihmal ettiğini fark etmesen de çevrendeki insanların tepkilerinden bunu anlayacaksın. Ara verdiğin işlerine yeniden başlama zamanı. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, hırs ve rekabeti artıracak prim vaatleri söz konusu olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, ilişkinin rutin gidişini sorgulayabilirsin. Ne istediğini biliyorsun ancak özgürlüğüne olan düşkünlüğün ilişkilerini bugünlerde zora sokabiliyor. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde katılacağın toplantı ya da organizasyonda kalbini ısıtan bir aşka yelken açabilirsin. Akşam saatlerinde baş ağrısı yaşayabilirsin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinize kapanmaz ve iletişiminizde kopukluklar yaşamazsanız, yaratıcılığınızı ortaklı planlarınızda kullanabilirsiniz. Aldığınız kararlardan farklı davranışlar sergileyebilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla aranızda çıkmış olan anlaşmazlıkları büyütmekten kaçınmalısınız. Gereksiz tartışmalara girmeyin. Planlarınızı uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayan kişilere anlatmaktan kaçınmalı, dikkatinizi dağıtmamalısınız.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 01' 19" R
Ay
Başak
06° 05' 50"
Merkür
Boğa
00° 52' 38"
Venüs
Boğa
20° 50' 44"
Mars
Koç
12° 05' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 49"
Satürn
Balık
17° 50' 41"
Uranüs
Boğa
23° 16' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 39"
Lilith
Başak
25° 07' 31"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>