Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda bir hareketlenme görülecek ve farklı heyecanlar yaşamanız mümkün. Duygusal olarak çok yoğun bir gün geçirebilirsiniz ve durumu kontrol altına almalısınız.

İş arkadaşlarınızın başarılı çalışmalarını zaman zaman kıskanıyor ve kendinizi onlarla kıyaslıyorsunuz. Oysa bilmelisiniz ki bu gidişle gerçek başarıyı hiçbir zaman yakalayamayacaksınız.

Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız hatta para harcamayı bir zevk haline getirdiniz. Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz. Dikkatli olun hatta bu sorununuzu başkalarıyla da paylaşın.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu sizin için faydalı bir yolculuk olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabileceğini bir gündesiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz. Karşınıza çıkacak yeni alternatifleri değerlendirmekte yanlışlar yapabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Çarşamba  gününe,  saat 05:53-11:44 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında adım adıyoruz.  Bunun anlamı aileniz, evinizle alakalı konular üzerinde oldukça aceleci ve gereğinden fazla tepkisel davranmanız anlamındadır. Yapılacak olan her türlü işin sakinlikle gözden geçirilmesinde fayda var. Boşluk İkizler burcunda gerçekleştiği için, uzun süre bir konu üzerinde odaklanmamız zor gibi. Başkalarına benzemeyen fikirlerimiz, her ne kadar çevremizle aramızda bir duvar örse de, bu tek başına hiçbir durumun altından kalkamayacağımızı göstermiyor. Düşünüyoruz. Ancak burada dikkat etmemiz gereken nokta. Düşündüklerimizin uygulanabilirlik oranını gözden geçirmek. Boş yere zamanı geçirmemek. Müzik, resim, el çalışmaları, kısa bir yürüyüş, kitap okumak, araştırma yapmak için uygun bir gündeyiz. Saat 11:44 Ay-Yengeç burcu geçişi, sevdiğimiz, bizim için son derece önemli olan kişileri, koruma altına almak arzumuzu yükseltir. Sanki onlara bir zarar gelecekmiş gibi sakınırız.  Bu saatlerde  duygularınız ön plandadır ve her türlü ilişkide güven olgusunu baş tacınız yapabilirsiniz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız. Çevrenize önem vermelisiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son zamanlarda almış olduğunuz pozisyonu, görevi veya işi hızlandırmanız gerekiyor olabilir. Bu anlamda gerekli iletişim ağına ve size yardımı olabilecek kişilere sahipsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın. İstediğiniz olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek, düşündüğünüzün dışında yöntemler, yollar bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler. Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde biraz yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak gün içinde yalnız kalmanız pek mümkün olmayabilir. Ancak planlarınızdaki değişiklik hoşunuza gidecek. Hobilerinize daha çok vakit ayıracaksınız. Çocuklarla vakit geçirmek için son derece uygun bir gündesiniz. Para konularında eliniz açık olacak.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RESMİ işlerle boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Keyifli sürprizler yüzünüzün güldürecek. Yorgunluğunuz arttı. Enerjinizi dikkatli harcayın.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 03" R
Ay
Boğa
01° 12' 10" R
Merkür
Koç
20° 56' 31"
Venüs
Boğa
09° 14' 47"
Mars
Koç
04° 52' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 32"
Satürn
Balık
17° 08' 26"
Uranüs
Boğa
22° 43' 56"
Neptün
Balık
29° 06' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 49"
Lilith
Başak
24° 04' 49"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>