Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman sıkılmaktan korkuyorsunuz. Bu korkunuzda da haksız sayılmazsınız. Çünkü size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Neyse ki bugün olumlu bir gününde. Bugün ondaki olumlu enerji size de enerji veriyor. Bugün aranızda derin bir sohbet yaşanabilir.

İş arkadaşlarınızdan biriyle yapacağınız bir konuşma sizi heyecanlandırabilir. Onu, aktardıklarında abartı olabileceğini hesaba katarak dinlemelisiniz. Onun hayalperestliğinin farkındasınız ama yine de etkilenmekten kurtulamıyorsunuz.

Beklediğiniz bir paranın gelmemesi bütün planlarınızı bozdu. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Küçük gelişmeleri hayatınızın fırsatı diye değerlendirmekten kaçmalısınız. Abartılı davranmak sonradan hayal kırıklığına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nedeni belli olmayan bir mutluluk içindesiniz. Bugün mutlu uyanacaksınız ve gün boyu mutluluğunuz devam edecek. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir kutlama olabilir. Bu kutlama direkt sizinle ilgili değil ama siz yeterince tadını çıkaracaksınız. Bir yakınınız uzun zamandır satın almak istediği büyük bir şeyin haberini verebilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Saat 10:48 Merkür-Uranüs karşıtlığında, partnerimiz,ortağımız bizi  işbirliğine yine zorlayabilir. Birileri kepçeyle veriyor bize de tencereyle geri ödetiyor. Bankalarla alakalı borçlar, yükselen faizlerle büyüyor, evinde oturduğumuz kişi, değerinden fazla kira istiyor, borçlarımızı ödemek istiyoruz ancak borcu borçla kapamamamız için sistem bizi zorluyor, şöyle başımızı sokacak bir ev alalım, yatırım yapalım diyoruz astarı yüzünden pahalıya mal oluyor. İşimizi, sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz, ancak kazancımız hak ettiğimizden az oluyor. Sabır diyerek susuyoruz. Ortayı bulmaya çalışıyoruz. Bugünkü karşıtlık etkisi altında, kişi ister istemez yeter diyerek isyan ediyor. Ne varsa aşım kaygısız başım, ancak sizin de bu yaptığınız haksızlıklara boyun eğmeyeceğim diyerek deyim yerindeyse yine kazan kaldırıyor. Ancak dikkatli olmakta yarar var. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bazı pürüzler varsa, işler yolunda gitmiyorsa, bunları ele alalım. Daha önce farkına varmadığımız noktaları boşluk etkisinde görebilmek mümkündür. Ancak bu süre içinde gelen yeni  haberlere dikkat edelim. Söz vermemeye, verilmiş sözümüz varsa yerine getirmeye  özen gösterelim. Saat 18:29 Ay-Yengeç burcu seyri, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde, ailevi değerleriniz ve aşk hayatınızla alakalı meselelerde daha fazla etkilidir. Duygularınızın gayet iyi farkında olarak değerlendirmede bulunmanızı, iyimser düşünmenizi sağlayıcıdır. Yaklaşımlarınızla saygınlık uyandırırsınız. Birlik beraberlik temalarına bir hayli önem verirsiniz. Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Duygusallığınızı bir kenara bırakarak, mantığın gerektirdiği şekilde gelişmeleri değerlendirin. Çünkü, bu tür konularda sizi üzen benzer bir çok durumla karşılaştınız. Geçmişin sizde yarattığı hırslarınızı kontrol edin.

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedef ve beklentiler konusunda daha prensipli olmanız gerekiyor. Esasen yeterli güce ve enerjiye sahipsiniz. Size “dur” diyenleri umursamayın. Sistemli ve düzenli hareket etmelisiniz. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha keyifli koşullar söz konusu. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilir, sosyalleşebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızıalanlarınızda kullanabilirsiniz. Sabırsızlık ön plana çıkabilir. Önemli bir konuşmanın istediğiniz gibi şekillenmemesi sabırsızlığınızı tetikleyebilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünün akşamında hayatın zevklerinden daha çok keyif alabilirsiniz. Anlık nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günleri yad edilebilir.Risk almak ve maceraya atılmak istemezsiniz. Mesleki çalışmalar konusunda sorumluluk gerektiren bir etkiye sahipsiniz. Ancak siz kendi keyif alanınızda kalıp ruhunuzu dinlendirmeyi tercih edebilirsiniz. Özel hayatınızda duyarlılığınızın artabileceği bir gün olacağından duygusal yoğunluğu olan ilişkilere çekilebilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda alacağınız risk kaybetmenize neden olabilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>