Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kuralların ve genel değer yargılarının düşünüldüğü kadar dışında değilsiniz. Ama bugünlerde bu düşünceleriniz değişmeye çok açık. Dostça görüşmelere bile tahammülsüzlük, ilişkiyi iyi yerlere götürmüyor.

Yabana atmamanız gereken görüşmeleriniz var. Çıkarcı biri imajı verme korkunuz bugünlerde ayak bağınız gibi. Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel oluyor. Biraz daha beklemelisiniz.

Daha gerekli harcamalara yönelmeniz gerekiyor. Küçük paralarla büyük idealler pek mümkün olmayacak. Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde alıp pek de hoşnut kalmayacağınız duyumların gerçekliğini ortaya çıkarma olanağınız oldukça yeterli. Buna çaba harcamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız. Çeşitli etkinliklerde yeni tanışmalar söz konusu. Bugünlerde parlak düşüncelere anlaşılmaz biçimde tepkimeci davranışlar gösterebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftamız saat 02:07-21 Nisan saat 02:28 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında başlıyor. Genel anlamıyla bu zaman diliminde, hangi konuda olursa olsun değişimde bulunmak, cesaretle bir işe kalkışmak, bir konuda karar vermek mümkün olmadığı gibi, önerilmez de. Çünkü kişi verdiği kararın sakıncalı, eksik noktalarıyla daha sonra uğraşmak zorunda kalabilir. O nedenle bastığımız yeri bilmemizde yarar var. 20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreç genel anlamıyla ilişkilerinizde ve  iş hayatınızla ilgili konularda sağlamlık, güvenilirlik, garanti, istikrar, kazanç  olgularını önemsediğiniz zamanlardır. İşinizi sağlama almanızı, işinizde ustalaşmanızı, sorunlarınız varsa çözüme kavuşturmanıza yardımcıdır. Huzur sizin son derece kıymetlidir. Her ne olursa olsun ayaklarımız sağlam yere bassın isteriz. Bir de önemli husus, bu süreci yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, evimiz, ailemiz, yerleşim yerimizle ilgili konular da bir hareketlilik başlıyor. İki yönlü kararlar almak mümkün. Benim tavsiyem, artı ve eksileriyle gözden geçirmeden karar vermemenidir. 22 Nisan tarihinde üç görünüm var. İlk ikisi,anlamında olumludur. Görüşmeler umduğunuz gibi gelişir. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,  

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortaklık ilişkilerinize de yansıyacaktır.. Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkileriniz, sosyal çevreniz veya günlük yaşamınız göz önünde bulundurulduğunda oldukça popüler olacağınız bir sürece girdiğinizi söyleyebilirim Niobe'ce. Davet veya teklifleri değerlendirirken, kişisel tatmininiz kadar, sizin konulara katkınız üzerinde de durmanız gerekiyor olabilir. Tüm burçları ilgilendiren gün geneli: Geçtiğimiz hafta Boğa burcuna geçen Merkür'ün ardından bu hafta da Güneş Boğa burcunda geçiş yapacak. Mars'ın da 12 Mayıs tarihine kadar bu burçta olacağını düşünürsek, toprak, tarım, mal mülk, maddiyat, güvenlik, değer verdiğimiz konularla ilgili başlıklar, tutkular, sahiplenme ve korumacılık türünde durumlar ön plana çıkabilir. 25 Nisan ve 13 Mayıs aralığı bu anlamda ülke olarak da zorlu durumlarla mücadele etmemizi gerektirebilir. Öfke katsayısı genelde yükselmekle birlikte, özellikle bu hafta, Boğa burçları başta olmak üzere, Oğlaklar, Başaklar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar için oldukça güzel ve verimli bir hafta başlıyor diyebiliriz. Sabit burçlarda bulunan Akrepler, Kovalar ve kısmen Aslanlar ise, genel anlamda Boğa burcundaki gezegen toplanması nedeniyle ufak tefek gerilimler hissedebilirler(25 Nisan - 13 Mayıs ağırlıklı). Önemli bir durum değil, sadece belli belirsiz gergin hisseden okuyucularımız olursa, bu geçici nedeni bilmeleri için yazdım, o kadar. Yoksa, özellikle bu hafta gelişmeye ve ilerlemeye açığız. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı yöntemler, bilinmeyen konular ve gizlilik gerektiren işler çekici gelebilir. Tutkulu bir tavır içinde olabilirsiniz. Skandallardan uzak durun.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çalışmakta olduğunuz plan proje ve hedeflerinize daha rahat odaklanabilir, etkiligörüşmeleri yapabilir ve sosyal ortamlarda, toplantılarda ve arkadaş çevrenizle yapılan organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevgi, aşk, görüşmeler ve duygusal paylaşımlar açısından ideal zamanda bulunacağınız için, özel yaşamınızdaki paylaşımları akşam saatlerine kaydırmanız faydalı olacaktır.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN ilk günlerinde hoş gezilere çıkma şansınız olacaktır. İnsanların size olan ilgisi ay boyunca artış göstermiş ve sizi bir parça bunaltmış olabilir. Geziler, dinlenebileceğiniz yerlere gitmenizi, enerjinizi toplayıp geri dönmenizi sağlayabilirler. Buna belki de ihtiyacınız olacaktır; cazibenizin bu hafta doruk noktasına çıkması, çevrenizin ilgisini boğucu bir hale getirebilir. ANCAK, cazibenizi güçlendirecek şey sadece görünümünüz değil, akıllıca sözleriniz ve ilgi alanlarınız da olacaktır. Bu hafta, ilginin yanında takdir de toplayacaksınız. Geleneksel yaklaşımlardan uzaklaşabileceğiniz bir dönem içerisinde olduğunuzu da söylemek mümkündür.

20 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 52' 13" R
Ay
Boğa
00° 29' 23" R
Merkür
Koç
20° 54' 09"
Venüs
Boğa
09° 11' 12"
Mars
Koç
04° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 51"
Satürn
Balık
17° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 43' 46"
Neptün
Balık
29° 06' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 39"
Lilith
Başak
24° 04' 29"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>