Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, gözlemlediğiniz diğer beraberlikler gibi renksiz heyecansız olmamasını istiyorsunuz. Ama bunun için harcadığınız çabada yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazır olun. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Bir satış işinde size bazı yamalarınızı kapatabilecek bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı dikkatle incelerseniz bunları fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her tatil dönüşü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Tatilde tanıştığınız insanları sık sık arıyorsunuz. Bunu bugün de yapacaksınız. Aile içinde problem yaptığınız,üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman, para ve emek harcamak zorundasınız. Yurtdışından eski bir dostunuz şu günlerde sizi düşündürüp, kafanızı karıştıracak önerilerle dönecek.

21 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:52 Güneş-Merkür kavuşumu üç ayrı konuda etkilidir. Birincisi, ilişki konularında detayların öne çıkmasını sağlar. - Şurada şöyle davranıyor, şöyle karar veriyor, şöyle konuşuyor gibi partnerinizle ilgili meseleler üzerinde durabilirsiniz. O da bunları düşünür. Bu kavuşum bazı kişi veya kişilerle ortaklaşa hareket etmeye karar vermenizi sağlayabilir. İş nasıl yürüyecek, nasıl bir çalışma yapılmalı, neler eksik diyerek gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. İkincisi, eviniz ve ailenizi ilgilendiren konuları şöyle bir masaya yatırabilirsiniz. Üçüncüsü, sözleşme imzalanması anlamına gelebilir. Buveya evlilik anlamında olabilir. Bir emlak satışı veya kiralanmasıyla ilgili kontrat imzalanabilir. Boşanma veya bir dava için avukata başvurabilir. Saat 20:13 - 22 Eylül 15:26 arasındaki Ay-Boşluk etkisi dışarıdan ziyade içe yönelmenin işaretçisidir. Serbest çalışmak, plan ve projeler üzerinde düşünmek, yarım kalan işleri bitirmek için idealdir. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal dünyanın bu kadar geniş olabileceğine ihtimal vermiyordun belki de. Ama aklının ve ruhunun sınırlarını zorladığında neler yapabileceğini fark etmenin zamanı! Emeğinin karşılığını almak için bugün maaşın konusunda bir konuşma yapabilirsin. Aniden ortaya çıkan harcamalar, bütçe planlarını bozabilir. Bazı alışkanlıklarını değiştirmek için atılımda bulunabilirsin. Bir süredir sonuçlanmasını beklediğin hukuki süreçten haber alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Günlük hayatında ufak tefek ortaya çıkan sıkıntıların seni daha da güçlendirdiğini fark edeceksin. Ailenle paylaşacağın bir sıkıntına ortak çözüm bulacaksınız.

21 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olan konuların ortaya dökülebileceği bugün duyduklarınız karşısında bir kez daha insanlara şans vermiş olmanın pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde dengeler değişebilir.

21 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde finansal konularınız gündeminize değiştirebilir. Bazı beklenmeyen gelişmeleri hesaba katmak gerek. Bütçenizi tekrar hesaplamanızda fayda var. Yapmış olduğunuz hesapsız harcamalarınızdan dolayı bütçenizi aşmış olabilirsiniz. Bugün sosyal konulara zaman ayırmak size daha anlamlı gelebilir. Yeni insanlar ve gruplarla bir arada olmak değişik fikirler oluşturmanıza yardımcı olacak. Sezgilerinize de güvenmelisiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticari başarılarınıza siz bile şaşırıyorsunuz ve karşınızdakine seçenek bırakmıyorsunuz. Sizinle pazarlık imkansız. Ancak doyumsuz davranmayın.

21 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür Güneş kavuşumu yeni ilişki, anlaşma ortaklık konularında imkanlar, yenilenmeler getiriyor. İç barışa ihtiyacınız olduğu bu günde riskli ilişkilerden kaçının.

21 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati sizin bilinçaltı alanınıza yerleşiyor. Haberci rüyaları not almanızda fayda var. Topluluklara karşı görevlerinizi tam anlamıyla yerine getireceğiniz bir gündesiniz. Mantıkla, duygular arasında ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kadınların soğuk ve mesafeli tavırları canınızı sıkabilir. Hayatta herkesin sizin kadar fedakar olmayacağını aklınızdan çıkarmayın.

21 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 29" R
Ay
Koç
04° 15' 59"
Merkür
Koç
19° 32' 54"
Venüs
Boğa
06° 59' 19"
Mars
Koç
03° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 41"
Satürn
Balık
16° 59' 27"
Uranüs
Boğa
22° 37' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 48"
Lilith
Başak
23° 52' 37"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>