Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha fazla arayıp daha da uzaklaşmasına neden olmayın. O sizinle sürdürdüğü ilişkinin bir türlü adını koyamadı. Ya da adını koydu, dile getiremiyor. Sizden sistemli bir biçimde uzaklaşan birinin, hala hangi çekiciliğini koruduğunu sorun kendinize.

Bugünün ilerleyen saatlerinde sizden bir görüşme istenecek. Bu görüşmede işyerinizin insan ilişkilerindeki problemlerle ilgili fikriniz alınacak. İş yaşantınızda beğeniliyor, ciddiye alınıyorsunuz.

Günü gelen bir borcun hazırlığı içindesiniz. Parayı bir araya getirmeye uğraşıyorsunuz. İşyerinizden ekstra bir para çekme şansınız yok. Açığınızı bir akrabanızdan kapatacaksınız.

Size hep özenli davranan birini istemeden kırmış oldunuz. Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce harekete geçirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neşeli bir hafta sonunun arkasından, haftaya biraz yüzünüz asık girdiniz. Çünkü incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuda fazla hassas davrandınız. Bazen gereksiz yere alınganlık gösteriyor, insanların sizle şakalaşma isteğini yok ediyorsunuz. Akşam sofranızda kalabalık konuklarınız olabilir. Akşam olmadan böyle bir niyet size belirtilecek.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:15-14:07 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bir konu üzerinde net bir görüşe sahip olmanız zor olduğu gibi, kimi zaman huzursuz, haddinden fazla abartılı davranmanız da mümkündür. Siz kendi bildiklerinizin doğru olduğunu düşünürken, başkaları bunun tam tersini iddia edebilirler. Saat 14:07 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, toplumsal ilişkilerde size saygınlık, başarı ve güven kazandırıcıdır. Saat 14:53 Ay-Chiron görünüm etkisi, işlerimize ciddiyetle eğilmemizi sağlıyor. Kazanmak ve başarılı olmak isteğimizi daha güçlü şekilde vurguluyor. Saat 17:56 Ay-Uranüs görünümü, yeni birve projelerin göstergesidir. Farklı bir şeyler yapmak, başarılı olmak istersiniz. Bu anlamda gücünüz yükseliyor. Saat 19:24 Ay-Satürn kavuşumu dostlarınızla aranızdaki bağı güçlendirir. Sizi takdir ederler, başarılı ve güvenilir kişi olarak görürler. Mutlu, başarılı, şanslı bir hafta geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Bugün bazı şeylerin değmediğine tanık olman keyfini kaçırabilir. Bakış açını değiştirmene neden olan bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Sonunu görmediğin bir yola girmenin risk olduğunu fark edebilirsin. Zamanı olan işlerin erken tarihe alınması, telaşlanmana neden olabilir. Evli bir Balık burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Bugün aynı zamanda iktidar ruhlu kişiler ile mücadele etmen gerekebilir. Şimdiye kadar hiç karşılaşmadığın konulara ilgi duyabilir ve eğitim için para biriktirmek isteyebilirsin. Akşam plan yaptığın arkadaşlarının buluşmaya geç gelmesi gerilmene neden olabilir. Dakiklik konusunda çok titiz olsan da, dış sebeplerden dolayı gecikmelerin yaşanabileceğini de unutmamalısın.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün oldukça yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Fiziksel yorgunluğunuz sizleri bazı kararlar vermede yanlış yönlendirebilir. Dikkati elden bırakmamalısınız.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla ilgili daha fazla çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Hareketli zamanlar içerisindesiniz. İletişimde aktif olacağınız bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetleriniz hızlanır. Beklenmedik sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yakın yerlere yolculuk planlamanız olası.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin düşünüp hisseden balıklar sezgilerinize kulak verin. Kendi kendinize kalıp, dışardaki olayların gözlemcisi olmakta fayda var. Sosyal yaşam alanı biraz karışmış görünse de talihinize güvenin.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş görüşmelerinden olumlu ger dönüşler alacağınız bir gündesiniz.Aksayan bir takım konularla karşılaşsanız da moralinizi sakın bozmayın zamanla her şey yoluna girecektir. Yurt dışı bağlantılı lojistik faaliyetler, taşınma yeni eşya alma satma, dekorasyon gibi konularla ilgilenmek gününüzün ana konularından bir kaçı olabilir.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>