Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sorulardan geçilmiyor. Partnerinizle sürekli olarak ilişkinizi sorguluyorsunuz. Oysa beraberliğinizde bu kadar sorgu sual gerektirecek temel meseleler görünmüyor.

Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz.

Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor. Aile içinde denetimden çıkmış olan harcama furyasının nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak.

Yakın çevrenizde hareketlerinden hoşlanmadığınız biri var. Bu kişi ile bugünlerde aranızda bir tartışma çıkabilir. Muhatap olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı yeni kararlar alacaksınız. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşünüyorsunuz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişiler, sizin birilerine danışmadan hayati kararlar alamayacağınız inancındalar. Bunu biliyor olmanız da, sizi karar alma konusunda iyice gaza getirip ateşleyecek. Akşam, bu konuyu tartışacağınız bir arkadaş gurubu içinde olacaksınız.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, sizi bazı insanların rahatlatmasını, destek vererek mutlu kılmasını sağlayıcıdır. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerinde düzen ve iletişim kopukluğundaki durumunu toparlamak için eline geçen fırsatları değerlendireceğin bir gün seni bekliyor. İş hayatında kaybettiğin disiplinini kazanmak için güzel bir gün. Ertelediğin, yarım bıraktığın işlerini tamamlamak için ayrı bir güç harcayacaksın. Zamanı çok iyi yönetirsen, kısa sürede üstesinden geleceksin. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, rekabetin seni epey yorduğunu fark edebilirsin. Tekrararayışında olmamak için keskin kararlar almak istemiyor olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, aklındaki kişiye, hoşlandığını belli eden mesajlar verebilirsin. Bir araya geldiğin arkadaşlarınla fikir ayrılığına düşebilirsin. Taraflı konuşmaların sana göre olmadığını anlayacaksın.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz artıyor. Hesapta olmayan durumlar çıkabilir. Bir fırsatı düşünmeden değerlendireceksiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylarla karşı karşıya gelebilirsiniz. İşlerinizle ilgili beklenmedik güzel gelişmeler, haberler alabilirsiniz. Biranda düşünceleriniz değişebilir, enerjiniz yükselebilir. Yakın çevrenizle buluşup sevincinizi paylaşabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. İş hayatınızda çok şanslı bir dönem yaklaşıyor.

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken sosyal alanda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Ortak çalışmalar dikkat çekebilir.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal konulara mereklı Balıklar, ertelenmiş işler önünüze düşebilir. Geçtiğimiz haftalarda ertelediğiniz aklınızdan çıkmış konularla ilgili meşguliyetler olası. Sosyal alandan biraz uzak durup, içe dönerek işlerinizi organize edin.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe ait planlarınızı dönüştüreceğiniz bir gündesiniz. Belki katılacağınız ortak bir enerji çalışması hayatınızın bundan sonraki dönemine damga vurur. Gelecekle ilgili planlarınızı kökten değiştirmeye karar verirsiniz. Yaşamın gizemini öğrenmek, bilinmeyen yönlerine derinlemesine irdelemek size iyi gelir.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 44" R
Ay
Koç
00° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 21' 34"
Venüs
Boğa
06° 39' 18"
Mars
Koç
03° 15' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 53"
Satürn
Balık
16° 58' 07"
Uranüs
Boğa
22° 36' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 54"
Lilith
Başak
23° 50' 49"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>