Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlk günlerde gösterdiğiniz ilginin azaldığını düşünüyor ve size sitem ediyor. Onun sıkıntısını ciddiye alacak ve ona daha çok zaman ayıracaksınız. Sizinle ilgili bir sürprizi var. Size fark ettirmeden ona hazırlanıyor.

İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Bugünlerde işinizi biraz daha önemsemeniz gerekiyor.

Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor. Bu bunalımın ucu size de dokunabilir. Onun sıkıntısına duyarsız kalmak istiyorsunuz ama beceremiyorsunuz.

Kısa bir tatil önerisi alabilirsiniz. Koşullarınızı zorlayarak bu öneriyi değerlendirirseniz, kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık oldunuz. Akşama doğru bir yemek daveti alabilirsiniz. Bu yemekte tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili endişelerinizi gidermek için bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cumartesi günümüz saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığında başlıyor. Bir yanımız aşırı bağımlı diğer yanımız eleştirmeye hazır gibidir. Özellikli ilişki meselelerinde bu durum açıkça görülür. Oysaki sapla samanı birbirinden ayırmak zamanı daha iyi kullanmak adına faydalıdır. Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, ilişkideki uyum ve uyumsuzluğu, öyle ele alırsınız ki, sanki tüm dünyanın ağırlığını omuzlarınızda taşıyor gibisiniz. Dışarıdaki engellere boğuşmayı bunca yıl sonra öğrendiniz. Ancak sıra beraberliğe gelince korku dağlarını kendi kendinize yaratmaktasınız. Aşk kendi içinde rahat bırakılmadığı sürece kişinin huzur bulması mümkün değil. Sizi rahatsız eden nedir? Onun hayatındaki yerinizi mi bilmiyorsunuz yoksa siz, sevmekten artık korkuyor musunuz? Aşkı bu denli iyi bilen, aşkın bizzat tarihini yazabilen bir Balık neden bu kadar yorgun. Derinliklerinizden artık yüzeye çıkma vaktiniz gelmedi mi? Tamam bir sürü tatsız tecrübe yaşandı. Anlıyorum ama tam dış dünyada gücünüzü kanıtlamaya uğraşırken, bu korkular niye? Evet, asıl şimdi kendinize güvenme zamanı. Çünkü yolunuz uzun ve bu yolda kendinizi ispat etmek için, geçmişe bir nokta koymak gerekiyor. Bunu yapmazsanız, kendinize haksızlık edersiniz. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, finansal konularda durumumuza bir bakalım. Ödemelerimiz, gecikmiş bazı faturalar, bankalarla alakalı konular ve kredi gibi meselelerin ele alınması gerekebilir. Paraya ihtiyacımız olur. Dostluklar, hedeflerimiz yönünde akıllıca hareket etmemiz gerekiyor. Bir de lütfen ilişki tercihlerinizi yaparken dikkatli olunuz. İş ortaklıklarında da yaş tahtaya ayak basmayınız. Saat 17:13 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu geçişinde, değer verdiğimiz ve savunduğumuz her şey bizim için kıymetlenir. Konu ilişkimiz ve parasal meseleler olduğunda, en ılımlı Balık bile, değerlerini korumak için harekete geçer. Yeri geldiğinde tepkisini belli eder. Saat 19:36 Ay-Merkür görünümü, bir yanıyla insanlarla fikir alışverişinde bulunmamız ancak diğer yanıyla farklı bir sohbet arayışımızın simgesi. Hani yeri geldiğinde ruhumuzu okşayacak yeri geldiğinde eğlendirici bir şeyler söylememizi isteyecek insanlar arıyoruz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde, başarı olasılığınız artıyor. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için, ortak çalışmalarınızda girişimci fakat paylaşımcı insanları tercih ediyorsunuz. Maddi olanaklarınızı genişletmek amacıyla başlatacağınız projelerinizde ağır fakat emin adımlar atmaya çalışın.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca Merkür, imajınızı, ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ve bilinirliliğinizi ön plana taşıyor. Bu alanlarda oluşacak fırsatları ve olanakları değerlendirirken, çok fazla açılmamalı ve seçimlerinizi elinizdeki kaynaklara göre yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel konular öne çıkıyor olabilir. Akşam saatlerinde daha gerçekçi kararlar verebilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüzdeki haftanın getireceği keyifli değişimleri yavaş yavaş hissedeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey hayır kelimesini de kullanmanız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta sonu, sevdiğiniz insanla sosyal çevrelerde ve arkadaş ortamlarınızda anlaşmak kolay olmayacak. Tutkularınızla davranmak arkadaşlarınızla aranızı bozabilir. Bazı ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklara başlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle olan etkileşimlerinizde kriz durumları söz konusu olabilir, özellikle kadınlarla ilişkiler zorlayıcı olabilir bu hafta. Ilımlı olmaya, arkadaşlık ilişkilerinizde olası negatif durumlarda yangına körükle gitmemeye özen göstermenizde yarar var. Ya da en kötü ihtimalle, bir bayan arkadaşınızın özel hayatı ciddi büyük krizler söz konusu olabilir ve ona destek vermeniz gerekebilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önümüzdeki üç hafta boyunca Merkür, imajınızı, duruşunuzu ve bilinirliğinizi ön plana taşıyor. Bu alanlarda oluşabilecek fırsatları ve olanakları değerlendirirken, gereğinden fazla açılmamalı ve seçimlerinizi elinizdeki kaynaklara göre yapmalısınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 58" R
Ay
Koç
06° 24' 19"
Merkür
Koç
19° 39' 06"
Venüs
Boğa
07° 10' 05"
Mars
Koç
03° 34' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 45"
Satürn
Balık
17° 00' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 05"
Neptün
Balık
29° 03' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 16"
Lilith
Başak
23° 53' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>