Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızca kendinizi değil, partnerinizi ve sizinle ilişkili insanları da olumsuz etkilemekten kaçınmalısınız. Beraberliğinizi daha sakin biri olarak sürdürebilmeniz halinde, sevgilinizin değerleriyle daha yakından tanışacaksınız.

Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir.

Ek işlerinize ayırdığınız zamanı ve emeğiortamınızda gizleme güçlüğü çekiyorsunuz. Ek para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokabiliyor.

Bu günlerde hassas konularda dikkatinizi toplamaya yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizle, kararsızlık yaşadığınız konularda çatışmalara girebilirsiniz. Kararlı olmanızı sağlayacak veriler için, iyi araştırmalara yönelmeniz ve son günlerde ısrarlı hale gelen duyumlara kapalı olmanız gerekecek. Sıcakkanlı yaklaşımlarınızla ilişkilerinizde bıraktığınız etkiyi, belli çözümsüzlüklerinizde güvenilir bir araç olarak görebilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:34 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığı toplumsal haklarımız, dostluk ve özel ilişkilerimiz anlamında benzetme yerindeyse aslan kesildiğimizi gösteriyor. Kimsenin kimse üzerinde baskın olmasını istemiyoruz. Belki çok ortalarda görünmüyoruz diye düşünebilirler. Ancak biz nerde nasıl davranmamız gerektiğinin farkındayız. Susuyorsak bunun bir sebebi var. Saat 06:58 Ay-Merkür karşıtlığı, halledilmesi gereken meselelerin görüşülmesinde aklınızı iyi kullanmanız gerektiğini gösteriyor. Her şeyi etraflıca ele alalım. Kimle konuşuyorsak iyi dinleyelim ki, zarar etmeyelim. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel olarak aşka aşık bir yapınız var. Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için. Bugün daha seçici davranacaksınız. Sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili planları var. Hemen kabul etmeyebilirsiniz. İsterseniz biraz düşünün. Dengeli ve duygusal yapınızı tartışmalarla bozmak istemiyorsanız, karşınızdaki kişiye de şans vermeyi deneyin.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirsizlikler veya kararsızlıklar kafanızı iyice karıştırabilir. Bir sonraki adımınızı veya kararınızı belirlemeden önce kim ne yapıyor dikkatle göz atmanızda yarar var. Duygusal davranmanız verimliliğinizi düşürebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. Olaylarla baş etmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ciddi meselelere girmemeye çalışın. Gün içinde ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Ani kararlar almamaya çalışın.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizle ilgili meydana gelen gelişmeler sizi rahatsız edebilir ve beklentilerinizin yaratacağı gerilim ile başa çıkmanız pek kolay olmayabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Maddi konularda yapılması gerekenlere önem vereceksiniz. Size hayat veren, keyfinizi artıran işlerinizi ön plana çıkarın.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı teknikleri, Uzak Doğu metotları veya alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin özgürlükçü fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır.Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Bu olumlu enerjilerin aksine güvene dayalı başlangıçlar yapmaktan uzak durmalısınız. Ebeveyniniz veya aileniz sizi biriyle tanıştırabilir. Ancak bu kişinin sizin doğru partneriniz olup olmadığı konusunda çekinceler yaşamanız olasıdır.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>