Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginlikler bugünde sürecek. Sevgilinizle aranızdaki sorunları gündeme getirmek için uygun bir günde değilsiniz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş yaşamınızdaki gelişmelerin bir hayli yoğunlaşacağı bir gündesiniz. İşinizle ilgili çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün kendinizi çok istekli hissetmemeniz işlerinizi ertelemenize yol açabilir.

Enerjinizi mali konulardaki çalışmalarınız için harcayacağınız bir gündesiniz. Yeni planlar yapabilir ve yeni bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunları iyi değerlendirmeniz ve olaylara karşı objektif davranmanız gerekiyor.

Zihinsel faaliyetlerinizi yanlış yönde kullanıyorsunuz ve değişik alanlara taşımakta zorlanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı biraz daha zorlamalısınız aksi takdirde değişik sorunlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Yapmaktan hoşlanmadığınız işlerle uğraşabilir, sevmediğiniz insanlarla muhatap olmaz zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanacaksınız. Akşam saatlerinde ailenizden alacağınız bir haber sıkıntılarınızı bir nebze olsun hafifletecektir.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, cumartesi gününü, önemli bir enerjiyle karşılıyoruz. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, kendimizi ispat çabamızın işaretçisi. Bunu en fazla göstermek istediğimiz alanhayatımız. Neden bu kadar baskın olmak istiyoruz? Çünkü bilgi ve tecrübemizi göstermekten yanayız. O zaman şikayetçi olmayacağız. Kendimize her anlamda güvenmek durumundayız. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Duyarlılığımızın yükselişi anlamına gelen bu görünüm güçlü olma ve  engelleri aşma arzumuzu işaret ediyor. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün, maddi ve manevi sorunlarınıza çözüm bulmak için güçlü birine ihtiyaç duymanın veya planlarınızı partnerinize kabul ettirmeye çalışmanın işaretçisidir. Ancak mesafenizi iyi belirlemelisiniz. Yoksa aranızda sorunlar oluşabilir. Sakin olmak gerekiyor. Bırakın etrafınızdaki insanlar sizin için ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Siz asla pes etmeyiniz. Eğer doğru yolda iseniz, kimsenin hakkını yemiyorsanız, sadece kendi yaşamınız için çaba sarfediyorsanız, o zaman tedirgin olmanıza gerek yoktur. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınız konusunda, partnerinizle birlikte cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geniş vizyonunuz sayesinde, plan ve projelerinizibirliği arayışındaki kişilerle paylaşmanın faydasını görebilirsiniz. İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha dengeli olmaya gayret edin. Uzaklarla ilgili işler, yolculuklar stres kaynağı olabilir.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok yalnız hissediyor ve üzülüyorsunuz. Kalabalık ortamlara girmeyi denemiyorsunuz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda ve özel yaşamınızda yöneticilik özelliklerinizi devreye sokarak, her şeyi olması gerektiği düzene sokabilir, ilişkilerinizi etkili iletişim ile geliştirebilir ve günlük yaşamınızda daha fazla eğlence getirecek aktivitelerde yer alabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken işler ve uzak çevrenizin sorumlulukları size ağır gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olsa bile beklenmedik olaylar sonucunda yaşayacağınız sorunları gözünüzde çok büyütmeyin.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize ,olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan balıklar ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 36' 45" R
Ay
Koç
11° 24' 08"
Merkür
Koç
19° 53' 54"
Venüs
Boğa
07° 35' 14"
Mars
Koç
03° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 32"
Satürn
Balık
17° 01' 52"
Uranüs
Boğa
22° 39' 16"
Neptün
Balık
29° 03' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 24"
Lilith
Başak
23° 55' 51"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>