Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin aşk yaşamınızı izleyenler sizden çok yoruluyorlar. Sizdeki enerji bitmeyecek gibi. Son ilişkiniz bir süre daha süreceğe benziyor. Uzun zamandır sizi kimsenin etkilemediği kadar etkiledi çünkü.

Cesaretiniz her zamanki gibi size kazandırdı. Eskiarkadaşlarınızın umutsuzlukları devam ediyor. Sizin zamanında yaptığınız değişikliği gıptayla izliyorlar.

İhtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz sınırlamanız, dizginlemeniz gerekecek.

Alacağınız bir yolculuk teklifini reddetme eğilimindesiniz. Hayatınızın fırsatını kaçırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Yine de bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini bir süre önce bir yakınınızı kaybetmenize bağlıyorsunuz. Bu duyguya alışmanız gerekiyor. Üzüntünüz yerini tatlı bir özlemle değiştirmeli artık.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz, saat 02:15 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında başlayacak. Güne, biraz gergin uyanabiliriz. Canınızı sıkan bir şey olursa önünüze gelene kafa tutabilirsiniz. Hırslı, tutkulu ve bir o kadar aceleci davranabilirsiniz. Kendinizi haklı bulursunuz. Kimseyi idare etmek zorunda değilim diye düşünürsünüz. Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda harcama meylimizi yükseltirken, bizim şöyle birdurumumuza bakmamız lazım. Kazancımız yeterli mi, günü birlik mi yaşıyoruz yoksa üç beş kuruşumuz bir kenarımızda var mı? Bunlar üzerinde düşünmekte yarar var. Saat 16:00 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. 22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu süreç genel olarak, bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabildiğimiz zaman dilimidir.  Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için biryerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, içtenlikle ve tüm arzumuzla kazançlı çıkmaktan yana olduğumuzu gösteriyor. Kendi payımıza düşeni önemsiyoruz. Ancak, ilişki veortaklıklarında gerekirse alttan almaya, uyum sağlamaya da gönüllüyüz. Bu çelişkili hal huzursuz edici olabilir. Ben derim ki, kimlerleyaptığınızı, el sıkıştığınızı bilin. Hem siz kazanın hem de diğerleri adil davranıyor mu ona da bakın. Bu dengeyi iyi kurmak lazım. Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda dikkatli ve tedbirli olmakta yarar var. Alışverişlerinizde ürünün kalitesine mutlaka bakınız. Mümkünse yeni bir şey almadan önce bir daha düşününüz. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz duygu insanısınız. Bugün, partnerinizle yaşayacağınız olayların sonuçları sizi rahatsız edebilir. Onun kişisel sorunlarından etkilenmek istemiyor olabilirsiniz. Fakat duygusal nedenler sizi birbirinize daha da yaklaştırıyor. Kafanızda ayrıştırmanız gereken çok olay var ve beklentilerinizin karşılığını almak istiyorsunuz.

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz. Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir. Dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz çok şey var. Ayrıca elinizdekileri değerlendirmek konusunda daha başarılı olabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Fazla düşünmeden bugün ağzınızdan istediğiniz gibi kelimeleri döküyorsunuz. Bu arada açık sözlülüğünüzün yanı sıra insanları yanlışlıkla kırabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kariyer vealanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir ve farklı yöntemlere yönelebilirsiniz. Yaptığınız her şeyin göz önünde olmasını isteyecek, hırsınızı işinize kaydıracaksınız.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir takım işlerinizde baskı giderek artıyor olabilir ya da tam tersi siz, baskının dozunu artırma eğiliminde olabilirsiniz. Her iki durumda da dikkatli olmanızda yarar var. Zira ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>