Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir anda kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz. Ama her şey sandığınız kadar elinizde olmayabilir. Adlandıramadığınız duygularınız, izin vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir.

Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız. İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var.

Yakında şehir dışında bir satış işiniz var, ama yeterince ilgi göstermeyeceksiniz. Para konusunda bir ürkeklik geliştirmiş gibisiniz. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.

Çevrenizdeki imkanları görmeye çalışmalısınız. Bu şekilde sizin yararınıza olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde artan iletişimlerde bazı aksaklıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz bazı haberler gecikebilir ve planlarınızda aksaklıklar olabilir. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz. Ancak bu konularda alacağınız fikirleri çok fazla önemsememelisiniz. Sizi yanıltıcı bazı fikirler alabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenize anlatabileceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilirsiniz. Çevrenize karşı yanlış tutumlar içine girebilirsiniz. Ailevi konularda bir hareket olabilir.

22 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı günümüz,  saat 10:52 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak sondördün etkisi altında başlamakta. Hani bazen dost sandığımız insanlar veya gerçekten anlamanın mümkün olmadığı durumlar vardır. Durur ve düşünürüz. Neden böyle bir şey karşıma çıktı ve neden şimdi bu olayla muhatap olmak zorundayım diyerek, işin içinden çıkmaya çalışırız. Ancak doluya koyarız olmaz, boşa koysak dolmaz. Sondördün etkisi altında dikkat edeceğimiz husus, beklenmedik bazı tersliklerin veya anlaşmazlıkların hayata dair olduğunu bilerek, her şerde bir hayır vardır diyerek bilgece düşünmektir. Zordur ancak imkansız değildir. En azından gerginlik yaşamamış oluruz. Saat 17:21 Merkür-Kuzey düğüm karşıtlığı maddi konularda dengeyi bozmamak, alışverişlerimize dikkat etmek, anlık kararlar vererek pişman olmamaktır. Şartlarımız gereği zorlanıyor olabiliriz. Ancak borcu borçla kapamak da yanlış olur. Aklımız başımızda, hesabımızı iyi bileceğiz. Saat 22:28 Mars-Jüpiter görünümü, geçtiğimiz Ocak ayından bu yana özellikle ekonomik anlamda bizi zorlayan meseleleri, ilişkileri ve eskiye dayanan borç-alacak konularını gözden geçireceğiz. Şu sıralarda riskli işlere kalkışamayız. Elimizden geldiğince aklımız başımızda ve  ne yaptığımız bilmemiz lazım. Gün boyunca tüm gelişmelerin sizi mutlu etmesi ve huzur bulmanız dileğimle,

22 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri bir takım destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz. Şartlarınızı zorlamaktan kaçınmalı ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz.

22 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin burcunuz en az etkilenenlerden olsa da, patlamak üzere olan olaylar veya kişiler nedeniyle sinirlenebilirsiniz. Ancak, sakin kalmayı başarmanız diğerlerine oranla daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Herkes kendi istediği şeylerin kendi istediği şekilde halledilmesi konusunda ısrarcı olabilir. Kavgadan ve düşmanca hareketlerden uzak kalmak isteyenlerin isteğinin gerçekleşmesi için var gücüyle saldırmak yerine uzlaşmacı olması ve ortak noktaları bularak ilerlemesi daha doğru olacaktır. Güç gösterisi yapmak veya güç savaşları için doğru günlerde değiliz. Kendinize taraftar ve destekçi bulmak niyetindeyseniz ısrarcı olmak yerine birkaç gün beklemeniz daha doğru olacaktır. Ani hareketlerden ve tepkilerden kaçılmasında, riskli yerlerden ve durumlardan uzak durulmasında da fayda var.

22 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ani gelişmeler ve sürpriz haberler alabilirsiniz. Yaşantınızdaki dengelerin bu kadar hızlı değişmesi sizi bir parça rahatsız edebilir. Eski düzeninizi tekrar kurmak için epey çaba göstereceksiniz. Ancak bu değişimler geleceğiniz için faydalı olabilir. Bazı konulardaki beklentilerinizi tekrar gözden geçirmeniz sizin için çok faydalı olabilir.

22 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZE maddi çıkar sağlayacak kişilerleyapacaksınız. Önemli anlaşmalar yapmak için özel fırsatlar yakalayacaksınız.

22 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınız önem kazanmaya başlayacaklardır. Tüm enerjinizi ve vaktinizi, bunları yerine getirmek için harcayabilirsiniz. Bazı durumlarda, inisiyatifi elinize alıp belli bir gruba liderlik etmek zorunluluğu da doğabilir.

22 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 30" R
Ay
Koç
08° 03' 23"
Merkür
Koç
19° 43' 57"
Venüs
Boğa
07° 18' 24"
Mars
Koç
03° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 44"
Uranüs
Boğa
22° 38' 28"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 39"
Lilith
Başak
23° 54' 20"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>