Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Ancak bu uzun vadede sizin için zararlı olabilecektir.

Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün farklı çözümler bulabilirsiniz. Harekete geçmek için fazla beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle ilişkilerinizin gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlerisini göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaş çevrenizden destek görebilir hatta onlarla hareket edebilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz saat 04:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde başlıyor. Bu enerji,veya özel anlamda başkalarıyla aramızda ne gibi bir bağımız var, bunlar üzerinde duracağız. Yararlı olanı istiyoruz. Verimli ve işler olanı tercih edeceğiz. Neden ince eleyip sık dokuyoruz? Çünkü artık aklımız başımızda. Bir şeyin faydası ve zararını ölçüp tartabilecek deneyimimiz var. 23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 tarihleri arasında, Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, ilişkiniz-iş hayatınız-ailevi konular üzerinde  dikkatlice durulan zaman dilimidir. Hayatınızda verimli olmayan her ne varsa gözden geçirilir, titizlikle üzerinde durulur. İlişkinizde eğer sorunlar varsa, bunların sebepleri bulunmalı, düzeltilmesi mümkünse karşılıklı olarak çaba sarf edilmelidir. İlişki düzgün şekilde yürüyorsa, bu dönemde evlenmek gibi bir kararın verilmesi, bu meselenin aileyle görüşülmesi, olur veya olmazları üzerinde durulması faydalı olur. İlişki yeni başlamışsa, her iki tarafın da, birbirine karşı açık ve dürüst bir şekilde yanaşmasında yarar vardır. Bu süreçteortaklığı meselelerinde dikkatlice durulmalıdır. Sözleşmesiz çalışmamak gerekir. Saat 16:08 Ay-Neptün  zorlu görünüm etkisi altında, iç dünyamızda olan biteni  birilerinin anlaması pek mümkün değil. Duygusal açıdan  toparlanmak, olumsuzlukları geride bırakmak için biraz geriye çekilebiliriz. Bu gayet doğaldır. Böylece  olayları farklı bir açıdan görebilmemiz mümkün olur. Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünümde,  eğer kafamıza bir şeyi  koyarsak, onu elde edebilecek gücümüz yüksek. Yeter ki, zamanı gayet verimli bir şekilde kullanmayı bilelim.  Bu enerji, Balıklar için, gayet olumludur. Fakat etki altında kalabilen kişiler için bir söz, bir bakış veya ufak bir problem dahi gerginlik yaratabilir. Mücadeleci olmak gerekiyor. Kendimize güvenmek durumundayız. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve sonra çok yoruluyorsunuz. Ay sizin sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. Bugün iletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geniş vizyonunuz sayesinde, plan ve projelerinizibirliği arayışındaki kişilerle paylaşmanın faydasını görebilirsiniz. İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İster istemez hareket geçmek ve sorumluluk almak gerekebilir. Bu nedenle önceliklerinizi gözden geçirip daha iyi bir plan yapmalısınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev veyadeğişikliği gibi konularda beklentisi olan Balıklar bu konuda yakınlarınızla beraber kararlar alın. Zarardan kaçınmanız için bu şart!

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken işler ve uzak çevrenizin sorumlulukları size ağır gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olsa bile beklenmedik olaylar sonucunda yaşayacağınız sorunları gözünüzde çok büyütmeyin.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli birkaç gün sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişimlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 38' 22" R
Ay
Koç
11° 48' 37"
Merkür
Koç
19° 55' 07"
Venüs
Boğa
07° 37' 17"
Mars
Koç
03° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 01' 60"
Uranüs
Boğa
22° 39' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 29"
Lilith
Başak
23° 56' 02"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>