Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Bir yakınınızın para gereksinimine beklendiği kadar ilgi göstermeyişiniz, çok anlaşılır nedenlere bağlı. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde birtakım danışmalarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bunları bulabilirsiniz.

23 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 23 Ekim saat 14:57-22 Kasım saat 11:38 arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş dönemi, büyümek, farklı deneyimler yaşamak, gelişmek, hayatımızı yönlendirmek için kararlar veriyoruz. Hayat önümüze fırsatlar çıkarıyor veya mecburen uymamız gerekiyor.  Fakat şu var ki, hepsi bizim gelişimimiz anlamında önemli oluyor. Tabii ki kimimiz bunun farkında bazılarımız zamanla anlıyor. Bu dönemde yüksek hedefler belirlemek, her şeye sıfırdan başlamak, kendinizi hangi alanda ortaya koymak istiyorsanız, lütfen o konuda gelişimi önemseyiniz. Eksiklerinizi tamamlayınız. Güneş-Akrep geçişinin en etkin görünümü, 18 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Güneş ve Satürn kavuşum yapacak. Bunun anlamı, hem çalışma hayatınız hem hedefleriniz hem de ilişki anlamındaki  sorumlulukların artışıdır. Ancak bu sorumluluklar sizi büyüten,  geliştiren önünüzdeki yolu görmenizi sağlayan basamak taşlarının atlamasına benzer.  Hesabınızı iyi bilirseniz kazandırıcı olur. Panik olursanız fırsatları kaçırmanıza neden olur. Bu kavuşum, hayatın anlamını keşfedebilmeniz için önce kendi derinliklerinize bakmanızı, gücünüzü asla küçümsememenizi söylüyor. Eğer kafanızda soru işaretleri varsa, bunları cevap bulamam diye düşünmeyiniz. 23 Ekim saat 23:52-16 Kasım saat 21:03 arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bizden farklı düşünen kişilerle olan ilişkimiz, alışverişlerimiz ve yakın çevremizle olan paylaşımlarımızın önemli hale geldiği bir dönemdeyiz. Bu seneki  Venüs-Akrep geçişinde 13 Kasım tarihi önemli. Çünkü Venüs-Satürn kavuşumu son kez gerçekleşecek. Peki bunu anlamı nedir? öncelikle iletişim-haberleşme-bilgi edinme, bilgiyi başkalarına ifade etme yönünde sizi kuvvetlendiriyor ve hırslandırıyor. Bu hırsın tabii ki nedenleri var. Çünkü  özellikle eş veya partnerin durumu,hayatı, borçlarınız, kredi ödemeleri veya başkalarıyla ortaklaşa olan ilişkilerin düzenlenmesi için, çalışmanız-gayret etmeniz lazım. Eğer siz yeteneklerinizi dış dünyada ifade edebilirseniz, mali anlamdaki problemlere çözüm bulmanız kolay olur.  İşte bu kavuşum, kendinize yeni hedefler koyabilmeniz anlamında da kıymetlidir. Ancak bir yandan da fazla sert ve taviz vermeyen bir kişi haline gelmenize neden olabilir. Yani hırsınızın kurban olmamak için, ilişkilerinize dikkat ediniz. Özellikle çevrenizde bulunan kişilerle iletişiminizi önemseyiniz. İşte  gelişimin, yeni bir bakış açısı kazanmanın, dünyaya açılmanın yolları bunlardır. Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

23 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Size gelentekliflerinde rakiplerinizin olumsuz davranış biçimleri yüzünden askıda kalabilir. Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikler de işin tuzu biberi olacak. Son anda bazı problemler yüzünden isteklerinize gem vurmak zorunda kalabilirsiniz. İstekleriniz doğrultusunda gittiğiniz zaman, amaçlarınıza daha çok yaklaştığınız göreceksiniz.

23 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz. Aşırı cesaret sorun yaratabileceği için, yine de sabırla ve dikkatli ilerlemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik gelişmeler ya da ortaya çıkan bilgiler veya haberler günün akışını farklılaştırabilir. Uzlaşmanın zorlaşabileceği, gerilime açık bir gündeyiz. Geçtiğimiz haftalarda oluşan ay tutulması(8 Ekim) yazımızda ele aldığımız başlıklarda kısmen de olsa bir hareketlilik olabilir. Gün içerisinde sakinliği korumaya çalışmak, riskli hareketlerden, yerlerden ve kişilerden, patlayıcı veya yanıcı özellikli nesnelerden uzak durmakta fayda var. Acele hareketler ufak tefek sakarlıklara da neden olabilir. Akşam saatlerinde, diyalog kurmak ve birbirini anlamak daha kolay olacaktır.

23 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bir parça hassas olabilirsiniz. Ani tepkiler gösterebilir, gereksiz sürtüşmeler içine girebilirsiniz. Daha sakin ve akılcı davranmak pek çok açıdan kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Sizi duygusal açıdan zorlayan konuların üstesinden gelmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşacaksınız. Fırsatları mutlaka değerlendirin.

23 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRAZ sıkıcı bir gün olabilir sizin için. Ama akşam saatlerinde tam tersi keyifle geçecek sohbetler sizi bekliyor. Uykunuzu ihmal etmeyin.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

23 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 49" R
Ay
Balık
11° 49' 45"
Merkür
Koç
18° 32' 07"
Venüs
Boğa
05° 05' 23"
Mars
Koç
02° 16' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 00"
Satürn
Balık
16° 51' 44"
Uranüs
Boğa
22° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 41"
Lilith
Başak
23° 42' 21"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>