Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki dayanaksız söylentilerden bir farkı yok gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir. Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir.

Son günlerde beklemediğiniz bazı tesadüflere kuşkulu bakıyorsunuz. Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bu tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde.

21 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 06:05 itibariyle Ay-Mars zorlu  görünümüyle Salı günümüz  başlıyor ve ardından saat 14:11 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu iki durum, ikili ilişkilerdeki pürüzlerin düzeltilmesi anlamında her iki tarafın da samimi ve açık kalplilikle hareket etmesi gerektiğinin göstergesidir. Bu olduğu takdirde hiçbir sorun çıkmayacaktır. Bazı Balıklar için bu zaman diliminin  anlamı, partnerin haksız tavırlarının sizi rahatsız etmesi halidir. Kimileri için,  hemhem ilişki anlamındaki hareketliliğin işaretidir. Ay-boşluk etkisi altında bazı kişilerin  garip hareketleri, gereksiz meseleler üzerinde durmaları mümkündür. Kendi kendinizi motive etmek durumundayız. Özellikle ilişkimizi ilgilendiren konularda, bu zaman dilimi içinde dikkatlice konuşmakta yarar var. Saat 07:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi destekleyen, işbirliğine çağıran, biz olmaya dönük düşünen kişilere ihtiyacınız olduğunu vurguluyor. Eşiniz veya ortağınızın mali durumu, sizi yakından ilgilendirdiği için, sorunların bir an önce bitmesini istiyorsunuz.  Kaygılarınızın özünde, başkalarıyla olan ilişkiniz yer alıyor. Siz, maddi anlamda kaynak bulmak veya manevi anlamda tatmin olmak, gönül birliğinde bulunmaktan yanasınız. Sıkıntılarınızı bu şekilde gidereceğinizi biliyorsunuz. Eğer sadece kendini düşünen birortağınız varsa, uzlaşmaya yanaşmayan biriyle yaşıyorsanız bu kavuşum size, bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmelisiniz diyor. Hukuki konularda yapılacak görüşmelerin de işaretçisi oluyor. Kira sözleşmesi, kontratların da bir karara bağlanması yönünde önem taşıyor. Saat 14:11 itibariyle  Terazi burcunda ilerleyecek Ay, bazılarınız için özel bir kutlamanın işaretçisi. Özellikle ilişkisinde huzuru yakalamış çiftler için gayet olumlu. İlişkisinde problemli çiftler ise birbirlerine karşı nazik olmayı bilmeliler. Güzellik ve bakımıza zaman ayırmamızda bu enerji gayet olumludur. Bulunduğumuz ortama uyum sağlamaya çalışırız. Güzel gönlünüz, güzelliklerle buluşsun. Huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Güçlü enerjinizi duygularınızla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Bugün, egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Partnerinizin sizden etkilenmesini kolay bir şekilde sağlayacaksınız. Karşınızdaki kişiyi çok kolay hissedebiliyorsunuz. Hayallerinizin çıtası bir hayli yüksek.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli özelliklerinizi geliştirmek için ya da maddi konularda yapılan veya yaptığınız teklifler olumlu yankı bulmadıysa, konu ve nedenleri hakkında detaylı şekilde araştırmalar yapmanızda fayda var. Yanlış anlaşılmalara veya olayları yanlış yorumlamaya açık bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Bize dikte edilen, artık biraz mesafede yaklaştığımız, inandırılmaya çalışılan olaylara daha mesafeli durmaya başladığımız bir gündeyiz. Biraz geri çekilip, gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışıp, bindirilmek istendiğimiz trende direksiyonda başka birisinin olduğunu fark edebileceğimiz bu süreci, yararımıza olabilecek gerekli değişiklikleri yapmak için kullanmalıyız. İstikrarsızlık veya olumsuzluk içeren olayların yaşanmasının asıl nedeni lüzumlu düzeltmelerin yapılabilmesi olduğunu önemle hatırlamakta fayda var.

21 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik ve eşe dair konularda hareketlilik gözüküyor. İşinizle evliliğiniz arasındaki dengeleri bozmamaya dikkat etmelisiniz. Bugün söylediklerinize beklenmedik sert tepkiler almanız mümkün gözüküyor. Karşınızdakilere anlayış göstermeniz gerekebilir. Ortaklıklarınızı güçlendirmeye çalışmalı, rakiplerinize fırsat vermemelisiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam tarzınızı imkanlarınıza göre ayarlamayı çok iyi başardınız. İmkanlarınız gittikçe artmaya başladı. Başarılarınızdan söz ettireceksiniz. Ailevi sorunlarınız canınızı sıksa da belli etmiyorsunuz.

21 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

21 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 34" R
Ay
Balık
05° 50' 19"
Merkür
Koç
18° 17' 16"
Venüs
Boğa
04° 34' 35"
Mars
Koç
01° 57' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 09"
Satürn
Balık
16° 49' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 49"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Başak
23° 39' 35"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>