Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı davranışları yanıltan önsezilerle yanlış değerlendirebilirsiniz. Sizi harekete geçirecek belirtilerin daha belirgin olması gerekiyor. Aceleci davranışlar kötü başlangıçlara neden olabilir.

yükleneceğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi bu sorumluluklar ölçüsünde dile getirmelisiniz.

Bütçe hesaplarınız oldukça gerçekçi. Arkadaş ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Son günlerde çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmayacak.

Yakında bir ilişki ağı içinde istismar edildiğiniz duygusuna kapılacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak ilgileriniz olan birinden uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeylerden şu günlerde vazgeçebilirsiniz. Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, birkaç gün daha problem olarak yaşanabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda rahatlamalar görünüyor.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla cumartesi günümüzü karşılıyoruz. Bu enerji, bazı olumsuz durumlara rağmen, kendimize güvenmenin, inanmanın ne kadar önemli olacağını hatırlatıyor. Bizi ışıklandırıyor ve yüreğimizi ısıtıyor. Saat 10:34 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, birilerini memnun etmeye çalışmak yerine önce kendimize özen göstermemiz gerektiğini hatırlatıyor. Çünkü bizim kendimize gösterdiğimiz özen, başkalarının da bize karşı dikkatli davranmasını sağlayabilir. Saat 12:12  Ay-Venüs faydalı görünümü, fiziksel ve psikolojik olarak canlı, huzurlu ve mutlu bir birey olarak yaşamımızı sürdürmek isteğimizi gösteriyor. Bazen öyle insanlarla karşılaşıyor ve öyle garip durumlara şahit oluyoruz ki, biz miyiz yanlış başkaları mı hatalı anlayamıyoruz. Kime sorsan, ben doğruyum diyor. Eh biz de doğruyuz. O zaman en iyisi, günü olabildiğince güzel geçirmemizi sağlayacak şekilde hareket etmek. Saat 14:17 Ay-Mars görünümünde ben, sakin bir şekilde hareket etmenizden yanayım. Bu görünüm, başarılı işler çıkarmak adına dökülen terin, mücadelenin göstergesidir. Birileri anlar veya anlamaz. Siz kendinizden eminseniz, kim ne söylüyor umursamayın. Yeter ki, gerçekten azimle çalışın ve farkınız olsun. Bu enerji, aşk hayatınız ve parasal konularda, ayrıca sağlığınızla ilgili işlerin halledilmesi yönünde de önem taşıyor. Biraz zorluklar söz konusu olabilir. Bunları ancak güven duygunuzla aşabilirsiniz. Saat 16:09-19 Ekim saat 02:08 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, üzerimizde baskı kurmalarına tabii ki izin vermeyeceğiz. Ancak bunu ılımlı bir şekilde konuşmak yararlı olabilir.  Kimse bizi övmese de, takdir etmese de, biz kendime güvenelim. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz. Bugün, kontrolü elinizde bulundurmak adına agresif olabilirsiniz. Sinir sisteminizin sakinliğe ihtiyacı var.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz veya özel hayatınızla ilgili girişimleriniz gündemde. Bu konularda bugünlerde daha detaylı düşünmeniz, ileri tarihlerde daha hazırlıklı ve bilgilenmiş seçimler yapmanıza yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Doğru hamleleri yapanın, ilerlemesini durduran engelleri aşmasının veya bazı pişman olduğu konuları telafi etmesinin kolaylaşabileceği bir gün. Bu esnada, bazı iniş çıkışlı durumlar, aniden fikir değiştiren kişiler, beklenmedik gelişmeler ya da farklı virajlara sapan kişiler olabilir, ama önemli değil. Zira, gelişmeler, planlarımızı veya ilerlememizi bu olaylar ışığında belirlememiz için yardım niteliği taşıyor aslında! Yanlış giden şeyleri düzeltebilme şansı doğabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEDEFLERİNİZE ilerlerken göz önünde olmanız negatiflikleri üstünüze çekiyor. Maneviyatınıza yönelmeniz sizi kötü gözden koruyacaktır.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 37" R
Ay
Koç
13° 08' 14"
Merkür
Koç
19° 59' 08"
Venüs
Boğa
07° 43' 58"
Mars
Koç
03° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 02' 26"
Uranüs
Boğa
22° 39' 40"
Neptün
Balık
29° 04' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 47"
Lilith
Başak
23° 56' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>