Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı beklemek, biraz zaman kaybı gibi görünüyor. Onun da aynı çözümsüzlük içinde olabileceğini düşünmelisiniz. Bugün yeniden karşılaşma fırsatları doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

İş ortamınızda en son gözden çıkarılacaklar arasında duruyorsunuz. Bazı söylentiler sizi germemeli,koşullarınızın oluşturduğu endişelerin dışındasınız. Ama gelecek günlerde bir miktar daha yükünüz artabilir.

Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Belirtiler bugünlerde kendini gösterebilir. Bir şeyleri yoluna koyacağınız yolunda gelişmeler söz konusu.

Yeni bir tanışmadan pek hoşnut değilsiniz, ama zaman sizi yanıltabilir. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Merakla beklediğiniz bazı haberlerin, dolaylı yolla size ulaşması söz konusu. Bu anlamda sevinçleriniz olabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreç ilişkinizi analiz etmek anlamında gayet faydalıdır. Partnerinizin beraberliğe verdiği önem, titizliği, yaklaşımları mercek altına alınarak incelenir. O da aynı şekilde bunu yapacaktır. Ancak ne siz ne de o, eleştirinin dozunu kaçırıp bunun ayarını bozarsanız, en ufak bir şeyde birbirinize karşı kırıcı davranmanız, eski defterleri açmanız mümkündür. Her insan ayrı bir dünya, bunu unutmamak gerekiyor. Yeni tanışmış çiftler, sizler de henüz ilişkinin başındasınız. Birbirinizin huyunu suyunu öğrenin. Detaylara dikkat edin ancak bütünün güzelliğini de göz ardı etmeyin. Gerileme hareketi ilişkinin sürüp sürmeyeceği yönündeki tüyoları size sunar. Anlamak için görmek gerekir. Geri hareket öncesi ayrılmış çiftlerin geri döndüklerine şahit oluyoruz. Ancak bu geri dönüş, her şeyin düzelmesi anlamına gelmiyor. Neden ayrıldığınız gerçeğini akılda tutarak, şimdiki duruma bakmakta yarar var. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünüm,  sizi  siz yapan her şeyi gerçekçi bir şekilde ele almanızı gerektirir. Bu görünüm, iki alanda etkilidir. Birincisi,  maddi-manevi anlamdaki değerlerinizi koruma altına alma ihtiyacınız,  ikincisi geleceğe dönük yapmayı planladığınız yenilikler.  Değişime, toptan yenilenmeye, geleceği sevinçle karşılamaya ne kadar istekli olduğunuzu biliyoruz.  Mars-Yengeç burcu geçişi   uzun zaman sonra ilk kez derinliklerinizi, sizi siz yapan her şeyi, sahiplendiğinizi,  değerlerinize zarar gelmesin diye korumanızı sağlarken,  Uranüs-Koç burcu geçişi yeteneklerinizi belli bir alanda kazanca dönüştürmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Saat 13:25 Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, paranızı kendi kafanıza göre harcamaktan hoşlandığınızı gösteriyor. Ancak borç altına girmekten  sakınınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle Evli olan balıklar eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz size karşı gardını almış izlenimi yaratması ona karşı yeterince zaman ayıramıyor olmanızdan kaynaklanıyor olma ihtimalini düşünerek hareket etmelisiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz. Ancak, sakinliğinizi korumalı ve politik davranmalısınız. Zira, birkaç gün içinde olayların seyri değişebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akıcı şartlar içindesiniz. Ancak düşüncelerinizde daha korkulara yer vermemelisiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızdan gelecek sevinçli haberler sizi de mutlu verecek. Başlamak istediğiniz birçok şey için artık vakit kaybetmenize gerek yok.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda keyifli görüşmeler yapabilir, sevdiklerinizle tatil planları yapabilir, çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Olumlu haberler alabileceğiniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçireceğiniz bir süreçtesiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, ikili ilişkilerde ve evlilik evinizde gerileyecek. 31 Temmuz'a kadar duygu alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insana yanlış ifadelerle yaklaşabilir ya da sevginizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6. evinizde geri giden Venüs, öncelikle sağlıkla ilgili dikkat etmeniz gereken zamanları işaret ediyor. Cinsellikle ilgili rahatsızlıklar, genital bölge sorunları, kum, taş, idrar yolları, mesane gibi organlara dikkat. Spora veya diyete başlamayı düşünüyorsanız, doğru programda olduğunuza emin ol. Sporda sakatlanmalara karşı dikkatli olun. Eğer diyet yapmaya karar verdiyseniz, Venüs retro olduğu için, her zamankinden daha yavaş kilo vermeye başladığınızı fark edebilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 08" R
Ay
Aslan
18° 01' 46" R
Merkür
Koç
29° 00' 34"
Venüs
Boğa
18° 59' 30"
Mars
Koç
10° 56' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 29"
Satürn
Balık
17° 44' 23"
Uranüs
Boğa
23° 11' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 02"
Lilith
Başak
24° 57' 30"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>