Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah ondan alacağınız bir haber sizi mutlu edecek. Duygularınızı davranışlarınızla belli ediyorsunuz ama sözlere dökmeyi beceremiyorsunuz. Onun somut sözlere ihtiyacı var. Bugün size bu ihtiyacını iletebilir.

İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor. Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine verim problemi yaşabilirsiniz.

Bugünlerde beklediğiniz bir alacağınız var. Bu alacağınızı tahsil etmeniz gerekiyor. Çünkü bu alacağınız ile bir borcunuzu ödeyeceksiniz. Alacağınızın biraz daha üstüne düşün.

Uykusuzluk kapınızda. Zor bir gece geçirmemek için tedbir almanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karasızlık yaşayacağınız bir gün. Bunda sizin bir suçunuz yok, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşabilirsiniz. Sizin için harekete geçme zamanı, planlı davranmazsanız yanlış yapabilirsiniz. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Bugün kendinize zaman ayırmak için çokça fırsatınız olabilir. Uzakta yaşayan bir dostunuzla haberleşip, sevinebilirsiniz.

26 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:36 Ay-Neptün görünümü, doğru mu, yanlış mı diye bir türlü karar veremediğiniz meseleler üzerinde daha fazla durmanıza, hassas düşünmenize neden olabilir. İyi niyetimizin sınırlarını iyi belirlemeliyiz. Bazen sırf bu yüzden zorlandığımızı düşünürüz. Saat 09:31 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünüm, bozuk olanın tamir edilmesi haline benziyor. Aksayan noktalar gözünüze battığı için, diğer insanlardan daha fazla hassas düşünmeniz mümkündür. Saat 16:13 Satürn-Kuzey düğüm görünümü, farklı yönlerimizi, gücümüzü, cesaretimizi, kendimize olan güvenimizi yükseltici bir etkidir. Sizi baskı altına alan kişi veya durumların iyice farkına varırsınız. Bu, yüklerinizden kurtulmanız demektir. Hangi yolun, hangi işin, hangi kişinin size faydası olacağını bilerek ilerlersiniz. Bu görünüm, samimiyetsiz insanlardan, ortamlardan uzaklaşmanızda rehberlik eder. Sağlığınızı tehdit eden zararlı alışkanlıklarınızı geride bırakmanızı sağlar. Alternatif yöntemler size umut olur. Başkalarını eğitebilir, onlara rehberlik edebilirsiniz. Tecrübelerinize uygun işlere yönelirsiniz. Hayatınıza bir düzen getirirsiniz. Yüzeysel olan ne varsa geride bırakır, derin bağlar kuracağınız insanlara yönelirsiniz. Günü en olumlu şekilde değerlendirmeniz, keyfine varmanız dileğimle,

26 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için sürpriz ve beklenmedik gelişmeler barındıran bir gün. Bugün aniden kısa mesafeli bir seyahat yapabilirsin.

26 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız veya harcamalarınızda öngöremediğiniz konular gündeminiz olabilir. Bu harcamalar partner ilişkilerinize de yansıyabilir.Bazı kısıtlamalar ve baskılar sizi huzursuz edebilir.

26 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Gün içinde sizi zorlayan konulara karşı çabuk pes etmemenizde fayda var.

26 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfine düşkün biri olarak bugün de miskinsiniz. Doğru beslenmek size iyi gelecek. Kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

26 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planlarınızı uygularken bazı karışıklıklar çıkabilir. Bu nedenle duygu ve düşüncelerinizi denetlemeniz zor olabilir. Dikkatinizi bir noktaya odaklamalısınız. Öğlene doğru duygularınızı kontrol edecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

26 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarında rahat davranabilecek, esnek hareket edebileceksiniz. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, etrafınızdaki insanlardan destek görmek sizin için oldukça kolay olacak.

26 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Kariyerinizde parlayacağınız bir gün. Yöneticilerin takdirini kazanırsınız. İyimser, vizyoner, kültürlü insanlarla beraber vakit geçirirsiniz. Deniz aşırı ülkelerle bağlarınız güçlenir. Duygusal yükleri zihinle çözersiniz. Dünyaya pembe gözlükler ardından bakma enerjisine sahipsiniz. Hayatın iyimser tarafını deneyimlersiniz.

26 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

26 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>