Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkinize başlamakta biraz çekingenlik ediyorsunuz. Arkadaşlarınız bu iyi biriyle beraber olacağınızı düşünüyor. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri varsa da, cesaret gösterip başlamayla değer birine benziyor.

Bugün bir konuda ortak görüşte olmadığınız bir mesai arkadaşınızla küçük bir sürtüşme yaşayacaksınız. Akşama yakın saatlerde aldığınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Bugünlerde sıkışıksınız, çünkü bir alacağınızı uzun zamandır alamıyorsunuz. Bugün bununla ilgili ilk girişiminizi yapacak ve alacaklı olduğunuz kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Herkesin dikkatini çeken bir gerginlik içindesiniz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yine birçok işin altından kalkmanız gerekiyor. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Meraklı davranıp irdelediğiniz bir konuda, duymak istediklerinizi değil, duymaktan çekindiklerinizi işiteceksiniz. Yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

27 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:16 Ay-Boğa burcu geçişiyle güne merhaba diyoruz. Bu enerji, bizi güven, huzur ve uzun ömürlü olana yöneltiyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 13:11 Ay-Uranüs kavuşumu, yaşadığımız çevre, tanıdığımız insanlar, düşüncelerimiz ve değer yargılarımızın gözden geçirilmesini sağlar. Bizim için huzur ve güvence son derece önemlidir. Saat 15:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle barışık, huzur ve güvence dolu bir yaşam arzuluyoruz. Fakat sağlığımız,koşulları veya maddi şartların yetersizliği bizi yoruyor. Saat 15:35 Ay-Satürn görünümü, mantıklı olmanızı, sağlam kararlar vermenizi sağlar. Ciddiyetle hareketle edersiniz. Sağlamlık, güvenilirlik ararsınız. Saat 18:50 Ay-Mars görünümü, maddi-manevi anlamda huzur bulmaya ihtiyacımız var. Bu yüzden gergin olabiliriz. Bazı kişilere ve olaylara tepki gösterebiliriz. Yeni bir çevreye taşınmayı düşünebiliriz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözler üzerinde olacak! Bir süredir üzerinde çalıştığın projen ile ilgili olumlu dönüşler yaşayabilirsin. Yine de daha çok başarı ve hedefine ulaşmak için daha fazla mücadele etmen gerektiğini anlayabilirsin. Çalışma ortamındaki hırs ve rekabetin neden olduğu kötücül davranışlar karşısında, gardını alabilirsin. Bugün ki performansınla, başarısız olduğunu düşünenlere büyük bir ders verebilirsin. Kendini oldukça dinç ve bağımsız hissedeceksin. Uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinin, yakın arkadaşıyla yaşadığı gerginlik sohbetinizin ana konusu haline gelebilir. Ailen ile ilgili sorunların gündeme gelmesi bireyler arasında çatışmalara neden olacak.

27 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size verilen görevleri layıkıyla yerine getirişiniz ve gerek çalışma arkadaşlarınız gerekse yöneticilerinizle olan iyi ilişkileriniz sayesinde kariyerinizde önemli bir sıçrama yaşayabilir ve beklediğiniz terfiyi kazanabilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

27 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili olumlu geri bildirimler alacaksınız. Yöneticileriniz sizden çok memnun.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

27 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatla uyumlu Balıklar için yakın çevrenin huzuru cezbedici. Bir süredir kendi yaşam yolunuzda ilerlemenizi sağlayacak, yeni ve değişik eğitimlerin arayışına düştüyseniz, bugün bulmak için fırsatlarınız var. Seçenekleri değerlendirmek için danışmanlık alın.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne Boğa burcuna seyahat ederek başlayan Ay, sizin hayata karşı daha huzurlu ve güvenle yaklaşmanıza destek verecek. Özellikle sizi koruyup kollayan bir kadından bugün maddi, manevi destek görebilirsiniz. İş değiştirmek isteyenler yeni fırsatlara kapılarını açabilirler. Aynı işte kalanlar ise değişen yönetim değişikliğiyle zam alıp terfi hakkı kazanırlar.

27 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>