Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İyi baktığınız zaman ilişkinizin artık dostluğa dönüştüğünü, çoktandır heyecansız bir şekilde sürdüğünü görüyorsunuz. Ama çözüme yönelik bir karar vermekte zorlanacaksınız.

Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız. Bugün isehayatınızın yorgunluğunu, oradaki zorlama insan ilişkilerini tamamen unutmak istiyorsunuz.

Hızla yaklaşan bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor. Maddi probleme düşmekten nefret ediyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Hayata neden küskün gibi davrandığınızı bilemiyorsunuz. Bunu yaşamınızdaki temel sorunları bir gözden geçirerek yok edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşınızla bugünlerde bir küslük halindesiniz. Aranıza giren bu soğukluk sizde buruk bir kızgınlık yaratıyor. Vicdanınızın pek rahat olmadığını hissediyorsunuz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Bu da bu ilişkiyi yeniden sorgulamanıza neden oluyor. Bugünü ve yarını dinlenerek geçirmek istiyorsunuz. Ama hayat dolu birkaç arkadaşınız size bu fırsatı vermeyecek.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat:06:39-10 Ekim saat:03:40 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Kazancımızla ilgili konuları gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, artı ve eksi anlamında analizde bulunma vaktidir. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, birteklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlamiçin, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz. Saat 15:26 Ay, burcunuzda ilerlerken, sevgi olgusunu fazlasıyla güçlendiriyor. Birlik-beraberlik arzumuz ön planda. -Her şeye rağmen hayat güzel dememizi sağlıyor. İnancımızı yükselterek aldığımız her nefesin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlayan bu enerjinin ruhumuzu okşamasına izin verelim.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Gün içinde ara ara kararsızlıklar yaşayabilirsin. Yeni sosyal arkadaşlıklar bugün karşına çıkacak. Ayrıca geçmişten gelen birikimin yenidenortamına ya da eğitimine devam etmene vesile olabilir. Kendini ve projelerini ifade ederken, insanların görüşüne sunarken, daha dikkatli olmalısın. Kendinden daha emin yapacağın sunu olumlu dönüşler almanı sağlayacaktır. Maddi birikimini arttırmak adına, serbest zamanlıilanlarına bakabilirsin. Evli ve ilişkisinde sorunları olan bir Balık burcuysan, yakınlarının önerileri çözüm bulmanı kolaylaştırabilir. Kilolarından şikâyetçiysen, yediklerine dikkat etmekle işe başlayabilirsin.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi bugün gergin hissedebilir ve değersizlik duygusu içinde bocalayabilirsiniz. Kendinize yapmış olduğunuz bu haksızlığı gidermek için affedici olmanız gerekebilir.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşünce düzeyinde kararsız ya da etki altında olabilirsiniz. Neyse ki akşam saatlerinde şahsi alanda daha yaratıcı olabileceğiniz imkanlar var.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı ve huzur zamanı sizler için. Duygusal yapınızı dengeleyerek hayallerinize kavuşacaksınız.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler açısından diyaloğa oldukça açık bir günde olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle aranızdaki sorunları giderme ve halletme fırsatınız olabilir. Konuşmaktan, sohbet etmekten zevk duyacağınız bir gün sizi bekliyor.

22 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi arzularınızınn gerçekleşeceği bir gündesiniz. Günlük rutinlerin dışında dua, meditasyon gibi size huzur veren işlerle uğraşmakta fayda var.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Terazi burcundaki seyahati sizi ortaklıklara taşır. Aniden gelişen birliktelikler bu dönemde yüzünüzü güldürür. Beklemediğiniz kazanç kapıları önünüze açılır. Ortaklıklardan fayda elde edersiniz. Kredi çekmek, faiz ödemek için uygun dönemlerdir. Yatırımcılarla görüşmek için hiç vakit kaybetmeyin.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

22 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 33" R
Ay
Koç
00° 30' 12"
Merkür
Koç
19° 22' 08"
Venüs
Boğa
06° 40' 19"
Mars
Koç
03° 16' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 04"
Satürn
Balık
16° 58' 11"
Uranüs
Boğa
22° 36' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 57"
Lilith
Başak
23° 50' 54"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>