Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi

Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz. Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor.

Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz. Gelecekle ilgili, hiç beklemediğiniz bazı yan güvenceler karşınıza çıkabilir. Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı.

Bugünlerde işlerinizdeki yoğunluğu dikkate almanız gerekecek. Cazip bir davet sizi bugünlerde kışkırtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak. İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinliğiniz bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmadan karlı çıkacaksınız.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, sakinlik, ılımlılık ve hoşgörünün son derece önemli olduğunu her zaman söylüyorum. Her şey üzerimize geliyormuş gibi düşünürüz. Ailemizi, sevdiklerimizi özleriz. Birisi ters bir söz etse, sanki dünyanın sonuymuş gibi algılarız. Bütün bu ruh halleri çoğumuzda yaşanabilir. Benim tavsiyem, kısa molalar vermek, biraz rahatlamaktır. Saat 15:29 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Hayata yaklaşım biçimimiz, ya olanı olduğu haliyle kabul etmek veya zorlukların üstesinden gelebilmek şeklindedir. Benim tavsiyem kendinize güvenmenizdir. Bu sizi başkalarının ezmesinden, iyi niyetinizi kullanmasından korur. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşacak. Ancak Merkür gerilediği için,hayatımız ve ailevi yaşantımızla ilgili kararlarımızı gözden geçirmemiz yararlı olacaktır. Karşımıza çıkan teklifi hemen kabul etmek yanlış olur. İşleri zamanında bitirmek, yerine yetiştirmek pek kolay olmayabilir. Tekrarlanan toplantılar, görüşmeler canımızı sıkabilir. Fakat bir de olumlu tarafından bakalım. Eğer yanlış giden bir şeyler varsa, şimdi bunları fark edeceğiz. Yarım kalan işleri bitireceğiz. Bu süre içinde, dosyalarınızı, önemli evraklarınızı, bilgisayarınızı güvenlik anlamında koruyun. Eski meseleler gündeme gelebilir. Geri hareketten önce işten ayrıldıysanız, tekrar geri dönmeniz yolunda gelişmeler yaşanabilir. Kabul etmediğiniz birteklifine şimdi evet diyebilirsiniz. Lütfen bir daha düşününüz. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü,veya özel meselelerin gözden geçirilmesi, sağlıklı ve işler hale getirilmesi adına önemlidir. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 17 Kasım tarihinden bu yana düşündüğünüz işleri, plan ve projeleri tekrar gözden geçirmenizi sağlayacak. Saat 20:39 Ay-Güneş görünüm etkisinde ruhumuz maddi ve manevi anlamda güçlenmek ister. Maddi anlamda rahat etmek istiyorsunuz. Kendinizi güçlü hissetmeniz için bunun şart olduğunu düşünürsünüz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bencilliklere son veriyorsun! Harcamaların konusunda bütçeni aşmanın pişmanlığını yaşıyorsan gönlünü ferah tutabilirsin. Çünkü bugün beklediğin bir yerden para gelebilir ya da çalıştığın yerden maaşına ek prim alabilirsin. Eğer varsa aile içinde hukuki süreçler ile ilgili sonuçlanma gerçekleşebilir. Gün içinde denge arayışı içinde olabilirsin. İkili ilişkilerde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerinde bencilliklere son vermelisin, aksine zor giden ilişkileri toparlamak için eline kozlar geçebilir. Bugün aynı zamanda sorumlu olduğun konuları tekrardan gözden geçirmek ve toparlamak isteyebilirsin. Fikirlerini başkalarıyla paylaşmak için imkânlar yaratmak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla yapacağın küçük girişim seni de ayrıca heyecanlandıracak.

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişimlerinizi güçlendirmeli ve gerçekten ne olmasını istiyorsanız konuşmayı seçmelisiniz. Üstünü örttüğünüz herşeyin altında kalırsınız, bunu unutmayın.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalıştığınız işlerde kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. İyi hazırlanmış plan sizi hedefe götürecektir. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Akşam saatlerinde sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. Yeteneklerinizi ve zekanızı oldukça parlak şekilde sergileyebilirsiniz. Ancak acele ve telaşınızı kontrol etmeli, gereksiz, abartılı duygusallıktan uzak durmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetim altına almanız zor olacak. Duyacağınız bazı haberlerden etkilenebilir ve ani karamsarlık duyabilirsiniz. Hanımlarla aranızdaki ilişkilerde ufak tefek çıkan sorunları büyütmeyin. Moralinizi yükseltin.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu başkalarının sizinle ilgili fikirlerini çok önemseyebilirsiniz.Farklı ve önemli işler yapmak için imkanlarınız var. Kendinizle meşgul olun.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ticari faaliyetleriniz için büyük bir kazanca imza atabilirsiniz. Kariyerinizin dönüm noktasını tetikleyecek bir konuşma ya da toplantı gündeme gelebilir. Hayatınızı değiştirecek birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gündeme gelebilir. Evlenmek veya ev almak gündeminize oturabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>