Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bu yakınlaşmaya hazır olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. Aşk yaşamı : Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 02:54  itibariyle etkili olacak Oğlak burcu seyri, aklı başında düşünülmesini sağlıyor. İçinde yer aldığımız ortam bizi yönlendiriyor. İstesek de yanlış bir karar vermemek için dikkatli oluyoruz. Dışa dönük olsak da, aslında kendimizi pek ele vermiyoruz. Hani dışımızda her şey süt liman gibi ama içimizdeki baskılar bir hayli etkili. Saat 17:53 itibariyle Ay-Güneş arasında oluşan faydalı görünüm ileriye dönük düşünmeyi sağlayıcı ve  güven olgunuzu yükselticidir.  Böyle bir etki altında çevreniz üzerindeki tesiriniz gayet yüksek. Küçük birikimleri değerlendirmek, yeni birgörüşmesinde başarılı olmak ve fikirlerinizi kabul ettirmek anlamında kaygınız olmasın. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir. Sakin ortamları tercih ederken; kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğleyecek, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunacaksınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları yapacaksınız. Sağlığınız konusunda doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat etmeli ve diğerlerine borçlarınızı ödemelisiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda (kredi, prim, sigorta, nafaka, miras, tazminat, burs, vergi alacak verecek v.b)nerede durduğunuzu veya ne durumda olduğunuzu doğru değerlendirin. Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız. Sevgi kazanmak veya takdir edilmek için para harcamanız gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili hareketlenme olabilir. Hayalini kurduğunuz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlardan bunalabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerli şeyleri satarak yada yeni borçlar edinerek eski borçlarınızı kapatmaya çalışmayın.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevrenizden ve sosyal ortamlardan güçlü destekler alabilir,konusunda önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınız konusunda güçlü destek alırken, teklifleri değerlendirebilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sevgi dolu bir akşam geçirebilir, çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız her yönden sizi geliştiriyor. Önemli duygusal işlerinizde istediğiniz destekler bugün karşınıza gelecek. Gece saatlerinde iletişiminizde dikkatli olmanız gerekecek.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir, başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya özen göstermelisiniz. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa yolculuk fırsatlarının gündeme gelmesi ile kendinizi daha iyi hissetmeye başlarsınız. Eksikliğini düşündüğünüz her konuya merakınız artar ve yeni şeyler öğrenmek için delicesine uğraşabilirsiniz. Çok sayıda insan ile görüşme yapar, karşınızdaki kişilerin basit bir konuşmasından bile aslında ne düşündüklerini kolaylıkla anlarsınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 16"
Ay
Kova
23° 46' 44"
Merkür
Koç
17° 49' 13"
Venüs
Boğa
03° 31' 58"
Mars
Koç
01° 18' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 15"
Satürn
Balık
16° 45' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 28"
Lilith
Başak
23° 33' 57"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>