Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız huzurun arkasında bir problem arıyorsunuz. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok. Aşk yaşamınızda şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu inancınızı yıkmalısınız.

Cuma sendromunuz sizi ağır, ağır ele geçiriyor. Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini pek düşünmüyorsunuz. Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz.

Sizin dışarıda program yapma isteğinize dostlarınız ekonomik nedenlerle karşı çıkabilirler. Bugün para harcamak konusunda kararlı gibisiniz. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor.

İki zıt duyguyu da zaman, zaman abarttığınızı fark etmelisiniz. Bazı konularda çok iyimserken bazı konularda da aşırı kötümser olabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız. Hafta sonuna dair hoş planlarınız var. Yeni başlattığınız bir tamirat işinin engel olmasından korkuyorsunuz. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşünebilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:59 Mars-Neptün olumlu görünümü sizi destekleyici, gücünüzü yükseltici, hayata olanca kuvvetinizle sarılmanızı sağlayan bir enerjidir. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedersiniz. Para kazanmak, tatmin olacağınız bir yaşam sürmek, geleceğinizi doğru şekilde yönlendirmek istersiniz. Bu görünüm sıradanlaşan her şeyden kurtulmanızda, fırsatları doğru biçimde değerlendirmenizde yardımcıdır. Saat 09:23 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, güvendiğiniz insanlarla bir arada olma isteğinizi yükselticidir. Aslında karşınıza yeni biri çıksa bile yaşadığınız tecrübeler ışığında öylesine insan sarrafı oldunuz ki, kimin ne demek istediğini, ne yapmaya çalıştığını daha ilk cümlesinde, bir bakışında kolaylıkla anlayacağınızı bilirsiniz. Bu saatlerde huzur bir altın kadar değerlenir gözünüzde. Bir de Aşk. Evet aşksız bir yaşamın insanı nasıl da yaşlandırdığını, huzursuzlaştırdığını düşünebilirsiniz. Ancak Ay Boğa seyirleri size çoğu zaman iyi gelir. Bazı durumlar canınızı sıkıyor olsa da, bu enerji sayesinde kendinizle olan iç barışıklığınızı gayet kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Saat 11:03 Ay-Satürn ve ardından saat 16:37 Ay-Venüs olumlu görünümü duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak daha mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. Saat 21:47 Ay-Güneş görünümü, hem iç dünyamızda hem de dostluklarımızda bize gönül huzuru veriyor. Amacımızın ne olduğunu, buna ulaşmak için neler yapmamız gerektiğini ve kendimizi gayet iyi biliyoruz. Yaşadığımız tecrübeler ışığımız gibiler. Bu ışıkla güçlü bir şekilde ilerleyebiliriz. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

28 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün gökyüzü konumu, para kazanmak için vermiş olduğun mücadelenin meyvelerini sana sunacak.

28 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne finansal gelirleriniz ve ortak kazanımlarınızla ilgili bazı stres yaratan durumlarla başlangıç yapabilirsiniz. Bugün kar getireceğini umduğunuz girişimlerden beklediğiniz sonucu daha geç alabilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi farklı işlere yönelmiş durumda bulabilirsiniz. Ticari görüşmeler önem kazanabilir. Detaylara dikkat etmelisiniz. Dikkatinizden kaçan hususlar olabilir. İşlerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda daha fazla uğraşabilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökler bugün ruhunuzun savaşçı yanının çok güçlü olduğuna işaret ediyor. Enerjinizi,hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece işinize odaklanın olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz. Bu size yarar değil zarar verecektir. Güç gösterileri sözlü saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun gün tartışma günü değil işinizi hakkıyla başarıyla yapma günü.

28 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son günlerine iletişim konularında hareketlilik damga vurabilir. Yakın çevrenizle sıkı bir iletişim içinde olabilir, sözleriniz, konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi alanında güçlü olan bir arkadaşınızdan göreceğiniz destekle geleceğiniz için önemli kararlarınız devrede olabilir. Daha çokhayatınızın üzerine eğileceğiniz bir gün olacak.

28 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi bugün şair yapar. Mistik her türlü konu önünüze çıkacaktır. Rüyalar, numeroloji, tarot, astroloji günün yükselen değerleri arasında olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeli, demir takviyesi almalısınız.

28 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Parasal konulara yönelik atılımlarınızda başarılı olabilir, enerjinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret göstermelisiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>