Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala unutamamış olmanız, sıradan ilişkilerin ötesinde daha etkili bir şeyler yaşamanıza meydan vermiyor. Aşk dünyanızda yapay mutsuzluğunuzun arkasında, göremediğiniz umutlar var.

İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz. Bu da, hemen hemen her hafta sonu, sizde kent dışına çıkma isteği yaratıyor.

Önümüzdeki günler içinde çok belirgin biçimde düze çıkabilirsiniz. Yoğun çalışma hayatınızın, ekonomik olarak emeğinizi karşılamadığına dair inancınız sizi günden güne isteksizleştiriyor.

Empati yeteneğiniz çok gelişkin. Bu sizi aşırı duyarlı yapabiliyor. Hiç alakalı olmadığınız üzüntüler yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Detaylara takılabiliyor, onları sorunun parçaları değil, esası gibi görebiliyorsunuz. Sorunlarınızın çözümündeki zamanlama problemlerinizin altındaki nedenlerden birinin bu olabileceğini düşünmelisiniz. Bir tanışma yaşayacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başlarda taraflara pek haz vermeyecek gibi görünüyor.

28 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 05:52 Güneş-Satürn görünümü, güveninizi yükseltici gelişmelerin işaretçisidir. Zorlu bir yolu, işi veya projeyi başarılı şekilde sürdürürsünüz. Sorumlulukların üstesinden gelmek kolaydır. İlerisi adına hedeflerin belirlenmesi, şartların sizin lehinize dönmesi mümkündür. Sosyal yaşamda takdir edilir, beğenilir, sevilirsiniz. Olgun yaklaşımlarınız sevilmenizi, sayılmanızı sağlar. Dostlarınızdan destek görürsünüz. Arkadaşlıklar bu görünümle güçlenir. Maddi-manevi ortaklık çalışmaları kazandırıcı olur. Saat 07:38 - 29 Ekim saat 02:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Rahatınıza bir hayli düşkünsünüzdür. Genel olarak hangi konuda olursa olsun değişimde bulunmak, cesaretle bir işe kalkışmak, bir konuda karar vermek mümkün olmadığı gibi, önerilmez de. Çünkü kişi verdiği kararın sakıncalı, eksik noktalarıyla daha sonra uğraşmak zorunda kalabilir. Ancak çok zorlanacağını söyleyemeyiz. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Eğer yapabiliyorsan bugüne dair önemli işlerini başka bir güne ertelemen daha faydalı olabilir. Elektronik eşyalarınla ilgili beklenmedik sorunlar, bazı planlarını ertelemene neden olacak. Sabrın sınanıyor! Ancak kariyer hayatında ve kazançlarında farklı gelişmeler olabilecek, evden bile çalışmayı düşünüyorsan yeni teklifler gelecektir. Ekonomik olarak kaygılarına hoşça kal diyeceğin kapı aralanıyor. Ancak borçların konusunda sadık olman gereken durumlar var. Bunları atlamaz isen haftaya mükemmel bir giriş yapmış olursun. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Haftanın ağırlığını detoks ya da masaj yaptırarak atabilirsin.

28 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailesel konular bugün sizin için ön planda olabilir.Bu nedenle evinizde vakit geçirmek ve aile bireyleri ile etkin iletişim kurmak bazı sorunları çok kolay bir şekilde halletmenize yardımcı olabilir.

28 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

28 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı günler yaşadınız. Sabrının taştığı yerler oldu ama sonuç mükemmel olacak merak etmeyin.

28 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizle ilgili yapmanız gereken işleri bugün tamamlayabilirsiniz. Ailenizle de ilgili halletmeniz gereken konular olabilir. Mutfağınızda zaman geçirebilir, yemek, beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Teslimiyetten hoşlanan, kavgadan kaçınan Balıklar için bugün huzur önemli. Fazla meraklı, incitici ve başkalarının duygularını önemsemeyen insanlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ailevi konularda beklenmeyen sorumluluklar söz konusu olabilir.

28 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ev ortamınızda size bol sohbetli bir gün yaşatır. Gelen gideniniz çok olur. İletişime yönelik cihazlarınızla ilgili bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tamirat, tadilat işlerinde aksaklıklar gündeme gelebilir. En iyisi bugün bu tarz işlerinizi başka bir güne erteleyin. Evde dostlarınızla vakit geçirmek, size iyi gelir.

28 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

28 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 12" R
Ay
Aslan
20° 33' 11" R
Merkür
Koç
29° 15' 43"
Venüs
Boğa
19° 14' 53"
Mars
Koç
11° 05' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 45' 16"
Uranüs
Boğa
23° 12' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 40"
Lilith
Başak
24° 58' 53"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>