Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık.

Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekilebiliyor. Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz. Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor.

Bazı belirsizlikler karar vermenizi zorlaştırıyor. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar söz konusu. Bugün de bu belirsizliğin giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Evinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Birçok sıkıntınızı atabilmeniz için çok kolay, elinizin altınızda olanaklarınız var, ama siz uzak arayışlar içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz. Gözünüzün önünde yaşanan bazı olayları en son siz fark ediyorsunuz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtacak. Durumu daha önceden haber eden pek çok ipucunu gözen kaçırmanız, son günlerdeki bazı takıntılarınızla ilgili olabilir.

28 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, cumartesi günümüzün ilk etkin görünümü, saat 03:14 Ay-Pluto karşıtlığıdır.  Bu enerji,  bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla  aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Saat 04:09 Ay-Uranüs görünümü, kişisel arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme, idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret etmektedir. Saat 04:11 Venüs-Jüpiter görünümü, çevremizle olan ilişkimiz ve çalışma hayatımızla ilgili konularda etkili olup, güvenli ve istikrarlı olanı tercih etmemiz gerektiğini vurguluyor. Çünkü bu güven ilkesi doğal olarak verimli çalışmanın, yaşamanın da işaretçisi. İşimizin bize hem bugün hem de yarınlarımız anlamında umut vaat etmesi lazım. Gelir geçer olan yerine, kalıcı birçok önemli. Mevcut duruma iyice bir bakmak en doğrusu olacaktır. İş ilişkilerimiz, işverenlerimizle alakalı her türlü konu, şu günlerde önemli. Maddi ve manevi anlamda tatmin edici olmayandan uzak duralım. Sağlığımıza özen gösterelim. Huzurumuzu önemseyelim. Bir de iştahımız yükselebilir. Abur cubur yememek lazım. Düzenli bir uyku ve beslenme, psikolojik ve bedensel sağlığımızı güçlü yönde destekleyici olacaktır. Keyifli, kendinizle barışık bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

28 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor ve kendinizle ilgili arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz. Girişimliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir zamanlar yatırım ya da harcama yapmaya veya enerji harcamaya değer bulduğunuz bazı konularla ilgili fikirleriniz değişebilir. Yine de, fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var derim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe'ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay'ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı yakınlarınıza yansıtma konusunda çok cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevrenizden ve sosyal ortamlardan güçlü destekler alabilir,konusunda önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınız konusunda güçlü destek alırken, teklifleri değerlendirebilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sevgi dolu bir akşam geçirebilir, çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işleriniz, sorumluluklarınız ve görevleriniz ön plana çıkacaklarsa da, yoğunluk yüzünden bir parça sıkılmanız da mümkündür. Ayrıca, eylemlerinizin eleştirilmesi, haksızlığa uğradığınızı düşünmenize de yol açabilir.

28 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 28" R
Ay
Balık
17° 57' 21"
Merkür
Koç
18° 47' 55"
Venüs
Boğa
05° 36' 41"
Mars
Koç
02° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 53' 52"
Uranüs
Boğa
22° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 05"
Lilith
Başak
23° 45' 11"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>