Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız.

Alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Bu kadar karamsar olmamaya ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin, olumsuzluk anlamında, istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var. Karşılıklı çözümsüzlüğünüz kadar, bu ilişkiye yön vermek isteyenlerin etkileri de söz konusu. Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz. İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak geri hareket süresince zihnimiz, kazanmaya dönük ve elde ettiklerimizi biriktirmek amaçlı çalışır. Çözüm bulmaktan yanayızdır. Onun için her işi dikkatli ve sabırlı şekilde halletmek mümkün olur. Belki yavaşlayacağız veya çok sağlamcı düşüneceğiz. Ancak odaklandığımız bir işi sabırla bitirmeye çalışacağız. Çevremizi gözlemleyeceğiz ve ben güvenliğimizi iki kat daha önemseyeceğiz. Değişimlere pek sıcak bakmayacağız. Bize aşina gelen, bildik, tanıdık insanlarla bir arada olmayı tercih edeceğiz. Yeni tanıştığımız kişilere pek güvenmeyeceğiz. Daha önce başladığımız işleri bitirmek için geri hareket süreci gayet olumludur. Aldığımıza verdiğimize dikkat edeceğiz. Gereksinim duyduğumuz ne varsa, bunları elde etmek amaçlı neler yapabiliriz, bunlar üzerinde duracağız. Duygusal değil, bilakis mantığımızı kullanma vaktidir. Çevre değişimlerinde pek bulunmak zamanı değildir. Zaten Merkür-Boğa burcunda gerilerken insan her şeyi ölçüp tartar. Öyle hemen olur yanıtı vermez. Bu tarih itibariyle yolculuklarda, dış ortamlarda güvenliğimizi daha fazla önemseriz. Şimdi düşündüklerimizi, planladıklarımızı geri hareket sonrası yürürlüğe koyabiliriz.Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ziyaretler ve hoş sohbetler için uygun bir gün. Partneriniz ve dostlarınızla derin konulara dalabilir, hatta şimdiye kadar gündeme gelmemiş olaylardan bahsedebilirsiniz. İlginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekebilir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Bugün olaylara estetik bakıyorsunuz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üç hafta süresince iletişim sorunlarına, elektrik elektronikle ilgili problemlere, yazılı ya da sözlü her türlü diyaloğa en çok dikkat etmesi gerekenler Balıklar. Yeni imzalar atmak, önemli kararlar almak için ideal bir süreç olmayabilir. Yeni bir araba, bilgisayar ya da telefon satın almak niyetindeyseniz, bir süre erteleyin. Seyahatler esnasında yedek lastik, çifte rezervasyon, yağ ve benzin kontrolü, rötarlar v.b başlıklar ekstra dikkat ve özen gerektiriyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 22 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda geri hareketine başlayan Merkür'ün geri harekette olduğu dönemde, hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz. Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz. Detaylar önemli, ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları üzerine yoracağımız gerçeği. Yatırımlarımız, maddi girişimlerimiz, ödemelerimiz, harcamalarımız ve gayrimenkul başlıklı konularda yorucu uğraşılar ön plana çıkabilir. Bu başlıklarda yer alan evraklarla ilgili ya da iletişim bağlantılı sorunlar dikkat gerektirebilir. Bugünden itibaren, Mayıs ayınin son haftasına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili problemlere dikkat etmekte ve yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenilen saatte söylenilen yerde olamama, söylenilen saatte kalkmayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara, dikkat etmekte fayda vardır. Unutulan eşyalar, karışan evraklar, çöken bilgisayar sistemleri dikkat gerektirebilir. Ancak, eski tanıdıklarla görüşmek, karşılaşmak ya da geçmişle bağlantılı proje ve işlere hız kazandırmak için uygun zamanlardır.Eğer bu karışıklıkları doğru yönetebilirsek birbirimize karşı anlayışlı olacağımız günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Farklı fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Duygusal konuları kurcalamak isteyebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KISKANÇLIK krizine girebilirsiniz. Beklediğiniz ilgiyi görememek sizi hırçınlaştırıyor. Bu huysuzluğunuz büyük problemlere yol açabilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi gelirleriniz ve para durumunuzla ilgili mücadelelere açık olacaksınız. Bu altı gün yeni bir şey satın almak açısından uygun değildir. Aşk hayatınızda ve arkadaş çevrenizde olası mücadeleler doğuran bu yeniayın etkisi ile kendinize olan güveninizden şüphe etmemeniz, olası ilişki kayıplarında bunun evren tarafından gerekli bir değişim olarak gönderildiğinin farkında olmanız gerekmektedir. Bu süreçte riskli ilişkilerden uzak durmanız fayda sağlayacaktır. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrabalarınızla olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız. İletişim, satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektöründe bir işiniz varsa kesinlikle yeni bir başlangıca imza atmayın.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı ve içinizdeki merhamet hissini paylaşma konusunda ketum olabileceğiniz ve arkadaş ortamınızda bile son derece mantıklı, akılcı bir tutumda iletişimde bulunabileceğiniz gündesiniz. Yarın başlayacak olan Merkür gerilemesi nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iletişim problemlerine karşı kendinizi hazırlamanız gerekebilir. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bilinçaltınızda bazı hareketlenmeler olması kuvvetle muhtemeldir. Bu durum, iç dünyanıza da güçlü biçimde yansıyabilir. Tüm gününüzü, iç dünyanızda meydana gelen dalgalanmaları anlamaya çalışarak geçirebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 44"
Ay
Kova
20° 44' 31"
Merkür
Koç
17° 42' 33"
Venüs
Boğa
03° 16' 03"
Mars
Koç
01° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 14"
Satürn
Balık
16° 44' 09"
Uranüs
Boğa
22° 27' 09"
Neptün
Balık
28° 57' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 44"
Lilith
Başak
23° 32' 31"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>