Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, sizi şaşırtabilir. Bugün ilgisini size belli edecek. Bu ilgi, hoşluğu yanında, kafanızı da biraz karıştıracak.

Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz durumlar gelişiyor. İş yaşamınızda aydınlık günler sizi bekliyor. Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız.

Artık unuttuğunuz bir alacağınız bugün ödenebilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz. Sizden destek bekleyenler var, fakat koşullarınız çok elverişli görünmüyor.

Sizi ayrı bir şekilde değerlendirip çok güvenen bir dostunuz, atacağı adımda kararsızlık yaşıyor. Sizden onay bekliyor. Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha üretken olmak istiyorsunuz. Bunun için sizi yüreklendirmesini beklediğiniz kişiler var. Onlardan bekledikleriniz bir kısmı bugün gerçekleşebilir. Size dostça davrananları ciddiye almanız, pek çok problemi çözmenizi kolaylaştıracak. Bugünlerde yaşadığınız çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuz yok, ama bu sizi yeterince rahatlatamıyor.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 15:18 Yay burcunda doğacak Yeniay,hayatınızı ilgilendiren konularda araştırma, düşünme, yenilikleri şöyle bir gözden geçirerek karar verme anlamında önem taşıyor. Kendimize duyduğumuz güven ve yapmak istediğimiz bir şeyden emin olmak çok önemli. Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerliyor. Uyumlu, nazik, paylaşımcı insanlara ihtiyacımız var. Ancak bazen, bu kadar iyi niyetli olmanın aslında sakıncalı bir şey olduğunun farkındayız. Bu Yeniayda ilişkimizi gerçekçi bir şekilde ele alacağız. Görünümlere baktığımızda, özellikle kariyer ve özel hayatımızla ilgili konularda bazen toleranslı düşüneceğiz bazen de mutlu olmakta zorlandığımızı hissedeceğiz. Bir değişim gerekiyor. Çünkü böyle giderse, kendimizi bir şeyler hatırına susturursak, içimizdeki ses daha fazla baskın çıkabilir. Mutlu olmalısın, kendine sahip çıkmalısın diyen bu Yeniay,değişikliğinde bulunmak, ilişkimizi düzenlemek, kazançlı çıkmak anlamında bize güç veriyor. Fakat biz, memnun olmadığımız halde, birileri kırılmasın, gücenmesin diye veyahut cesur olmadığımız için kendimizi engellersek, aynı çember içinde dolanıp dururuz. Oysaki büyümek zamanıdır. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınızdan çılgınca fikirler geçiyor fakat, tepki almak istemediğiniz için saklama gereği duyuyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzün kullanmak için farklı yolları denemeli ve duygularınızı açığa çıkaracak çalışmalara yönelmelisiniz. İş yaşantınızda ikna etmeniz gereken kişiler var, şans sizden yana gelişecek.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kadersel gelişmeler söz konusu. Önceden kurgulanmış bir yolda ilerlediğinizi düşünebilirsiniz. Fakat buna rağmen kendi hedeflerinizden de uzaklaşmamalısınız. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koyacağınız ortamlarda olabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Anlamsız tartışmalara kalkışmamalısınız. Üzülen taraf siz olabilirsiniz. Sinirli oluşunuz aile içinde de tatsızlık oluşturabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda vakit harcamak veya bir seyahatin yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde güzel adımlar söz konusu.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktivitelerinizin derine ineceği bir gündesiniz. Ancak yanıltıcı etkiler olacağından herhangi bir başlangıca yönelmekten ziyade daha akışta kalıp elinizdeki mevcut konulara akılcı halde kafa yormanız daha doğru olacaktır.İşinizi ve toplumsal statünüzü daha fazla irdeleyebileceğiniz bir ruh durumuna eğilimli olacaksınız. Üstelik sahnede boy gösterebileceğiniz ve özel hayatınızdaki insanlardan da bunun için çok olumlu destekler alabileceğiniz bir konumda bulunuyorsunuz.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>