Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize onun sizden beklediği ölçüde güven veremiyorsunuz. Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, onun kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi bir şekile sokabilir.

İnatlaştığınız bir konuda bugün ikna edileceksiniz. Mesleki iddialaşmalarınız özellikle belli kişilere yönelik. İşinize bağlılığınızı göstermeniz için özel bir çaba harcamanız gerekmiyor.

Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor.

Bir yakınınızın öğütleri, ciddiye almanız halinde sizin için çok anlamlı olabilir. Onun için taşıdığınız önemi kavrayabilmeniz için, daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlık yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili yakında bilgilendirileceksiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:03-12:47 arasında Ay, finans evinizde boşlukta ilerleyecek. Tabii ki parasal konularda temkinli olmak faydalıdır. Bütçenizle alakalı hesaplamalarda bulunabilirsiniz. Ancak alış-satış, ticaret, borç alıp vermek, araştırmadan, soruşturmadan karar vermek, uygulamak yanlış olabilir. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, uzlaşıya açık, huzur veren, derinlikli düşünebilen ve soru işaretleri uyandırmayan bir ilişkinin özlemini vurguluyor. Tartışmaları sevmiyorsunuz. Eğer bir problem varsa, bunu deşeleyen değil, çözümleyen, gerektiğinde taşların altına elini sokabilecek insanlardan hoşlanıyorsunuz. İlişkinizde vehayatınızda güven ve rahatlıktan yanasınız. Bir ilişkinin sadece karşınızdaki kişiyi idare ederek yürümeyeceğini bildiğiniz için, daha dikkatlisiniz. Saat 12:47 Ay-Boğa burcunda bizi huzura çağırıyor ve ayaklarımızı yere sağlam bastırıyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz. Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı, birlikte yol alacağımız, paylaşımda bulunacağımız insanlarla bağlantıyı önemseyeceğiz. Fikirlerimizi, tecrübelerimizi ortaya koyarken, başkalarının da görüşlerini öğrenmek isteyeceğiz. Ortak paydada buluşabilmek arzumuz yoğun olacak. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, inancımızı yükselten, hayatı kucaklamamızı sağlayan, psikolojik açıdan güçlenmemizde yardımcı, dini duygularımızı çoğaltan uhrevi bir ışık gibidir. Olacakları hissetmemizi, yaratıcı kabiliyetlerimizi rahatlıkla öne sürmemizi sağlar. Hayırseverlik yönlerimiz yükselir. İnsanlara karşı duyarlı oluruz. Olumsuz düşünmeyiz. Sahip olduğumuz her şeyin değerini biliriz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gerçekten senin için özel biriyle tanışabilirsin. Bu kişi ile arkadaşlarının aracılığı ile bir araya gelebilirsin.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir yükseliş yakaladığınız biriyle yakın bir iletişiminiz sizi keyiflendirebilir. Kalp ritminizde bir değişim söz konusu olabilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. İlerlemenizi sağlayacak akıcı temalar söz konusu. Duygusal olarak kendinizi rahat hissedebilirsiniz. İşlerinizde kadınlardan destek görebilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanatsal, estetik konularda gün boyunca kendinizi gösterme ve ortaya koyma konusunda zorlanmayabilir, renkli yönlerinizi ortaya koyabilir, cazibenizle dikkat çekici olabilirsiniz. Özellikle öğle sonrasında bu yönünüzle iletişimde büyük ilerleme sağlayabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için ikili ilişkilerinizi iyileştirme vakti. Hem dostlarınız hem de özel hayatınızda muazzam bir şifalanma enerjisi altındasınız. İlişkilerle ilgili isteklerinize odaklanın ve bunu doğru kelimelerle evrene ifade edin. Gün boyunca sevgi dolu, yapıcı yaklaşımlar hakim. Özellikle akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Sizin için akşam saatlerinde iletişimde şans görünmekte.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz gergin ve sivri dilli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı kırmaktan kaçının. Dikkatinizi bir tek noktaya odaklamaya özen gösterin. Aile bireylerinin sorunları yüzünden sıkılabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim ortak para paylaşımlarında yüzünüzü güldürecek sonuç elde etmenize destek olur. Ev yatırımlarınız için kalıcı anlaşmalara imza atarsınız. Taşınmak, ülke değiştirmek fikirlerine daha sıcak bakabilirsiniz. Kentsel dönüşüm konusu gündeme gelebilir. Ortağınızın yeni proje fikirleri kayda değer olacaktır.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 27' 06" R
Ay
Yengeç
07° 12' 20" R
Merkür
Koç
25° 20' 52"
Venüs
Boğa
15° 01' 04"
Mars
Koç
08° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 46"
Satürn
Balık
17° 30' 18"
Uranüs
Boğa
23° 00' 15"
Neptün
Balık
29° 13' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 55"
Lilith
Başak
24° 36' 00"
True Node
Koç
15° 03' 15"
Son Güncelleme : 11/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>