Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini hoş bulmak suç değil. Bunu ona belli etmek de suç değil. Dün tanıştığınız ve etkilendiğiniz kişi sizi bu akşam yemeğe davet edebilir. Geçmişinizle ilgili takıntılarınızdan arınıp cesaretli davranırsanız özlediğiniz aşka doğru ilk adımınızı atmış olacaksınız.

Bugünlerde yeniliklere çok açıksınız. Bugün ummadığınız insanların sizi de içine alan bazı planlarını öğrenip umutlanacaksınız. Bir probleminiz var. Paylaşmamakla doğru yapıyorsunuz. Paylaşmanız durumunda işyerinizdeki konumunuz tartışılır hale gelebilir.

Çok bunaltıcı. Ama bu durum kalıcı görünmüyor. Hatta uzun ömürlü de görünmüyor. Bugün bir para tartışması, içinde siz olmadığınız halde, sizinde adınız anılarak büyüyor. Bu sıkıcı tartışmaya akşam olmadan siz de katılmak zorunda kalacaksınız.

Bir yakınınıza baskı yapıyor, onu yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Çok iyi niyetli ve ona karşı sevgi yüklü olduğunuz için iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz. Baskı iyi bir şey değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ilk günü bir sevinciniz var. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olacak ve belleğinizi zorlayacaksınız. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde güne adım atıyoruz. İşlerimizi veya planlarımızı uygulamada hırsımız bir hayli yüksek. Ancak boşlukta bazı işler sürüncemede kalabilir veya birileri yüzünden aksaklıklar oluşabilir. Tedbirli olmakta yarar var. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü,ve kariyer ideallerimizi belirlemenin, önümüzdeki engellerin aşılmasının işaretçisidir. Biz eğer bir şeye inanmışsak hiç kimse önümüzde duramaz. Ancak kendi kendimizi engelliyorsak, bardağın boş tarafını görmeye çalışıyorsak tabii ki başarılı olmayız. Oysaki bu görünüm, akıl ve eylem yoluyla arzu edilene ulaştırabilir sizi. Siz yeter ki, isteyin. Son günlerde uğraştığınız işleri bitirmek, eksikleri görmek için uygun zamandasınız. Eğer birisiyle önemli görüşme yapacaksanız, bu görünümün gücünden yararlanabilirsiniz. Bir şeyi kökten çözmek istiyorsanız uygun bir gündesiniz. Sizi alıkoyan, zorlayan, psikolojik yönden etkileyen, bilinçaltınıza sinmiş korku ve endişelerden kurtulmak için bu enerji size destektir. Kendinize acımaktan vazgeçip, yeni bir sayfadan hayata bakmaya ne dersiniz? Duygularınızı dürüstçe ifade edin. Çekinmeyin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı olaylardan etkilenebilirsiniz. Ancak, olumlu ve anlayışlı davranmayı başarabilir, duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. Parasal açıdan sıkıntılarınızın azalması moralinizi yükseltecek.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde kalp kırıklıklarını onarma, sevginizi daha da güçlendirme vakti geldi. Bu noktada kendinizi ifade ediş biçiminiz, sevgiyi gösterme ve anlatma şekliniz ilişkinizin geleceğini belirleyecek daha da doğrusu sevgisel anlamda kaderinizi etkileyecektir. Kimsenin hatasını yüzüne vurup gönül kıranlardan değil hataları affedici olup gönül kazananlardan olun.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde ya da evlilik hayatında daha duyarlı olmanızı gerektiren konular olabilir. Karşınızdaki kişilerde güven arıyorsunuz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekçi bir bakış açısıyla düşünmek, hareket etmek son derece önemlidir. Gökyüzü sizi işinizle ilgili konularda iki seçenekle karşı karşıya bırakabilir, Ekip halinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler göze çarpabilir ve sizin de bunu desteklemeniz gerekebilir. Yine bu süreçte sizin çıkarlarınızdan ziyade içinde yer aldığınız topluluğun önemi daha fazla ortaya çıkabilir. Gökyüzünün sizlere mesajı orijinal, sıra dışı fikirlere de açık olmanız yönünde. Birlikte görev aldığınız insanlarla arkadaşça ilişkiler kurmaya çalışmalısınız. Sizler için zorlayıcı olabilir ama bütün bunları mesleki konularda uygulamanız halinde hakikaten faydalı sonuçlar alabilir ve geleceğinizi garanti altına alacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda hareketli, çalkantılı bir gün. Bugün yalnız olmaktan hoşlanmayabilir, eşinizi, sevgilinizi veya yakın bir arkadaşınızı yanınızda tercih edebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size ilham veren fikirlerinizi, toplum önünde gösterebilirsiniz. Özel hayatınızdaki kişiden yapacaklarınız için destek almak isteyebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim size ekstra yaşam enerjisi katacak. Yerinde duramayan, neşeli, insanlarla gününüzü geçirebilir, sportif faaliyetlere bile birlikte katılmaktan keyif alırsınız. Şans oyunlarını denemek kararı size kalmış. Yabancılarla ilgili konular ilginizi çeker.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

SOSYAL ortamlarda bulunup kafanızı boşaltmak ve gücünüzü toplamak isteyebilirsiniz. Yine de eğlenceye fazla kapılmamalı, memnun halinizden kaynaklanan aşırı iyimserliği mutlaka engellemelisiniz. Mantığınız, optimist yaklaşımınızdan dolayı doğru çalışmayabilir ve sizi sürekli olmayacak yollara itebilir. BU yüzden, sezgilerinize daha fazla önem vermeniz, size bazı faydalar sağlayabilir. Çevrenize isyan edip var olan durumları değiştirebileceğinizi, sizi kısıtlayan herşeyi kaldırıp bir anda kenara koyabileceğinizi ve tüm bunlardan da kazançlı çıkacağınızı düşünmenizi engelleyecek şey, mantığınız değil, sonuçları sezebilme gücünüz olabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>