Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız yalnızlığın sıkıntısı, bu gecenin vereceği sıkıntının yanında küçük kalabilir. Bu günün gecesini biraz zor geçireceksiniz. Eski bir yaranın sargısını açıp açmamanın kararını vereceksiniz.

İş yaşamınızda ki günlük sürtüşmeleri, çekişmeleri, küçük rekabetleri belli ki gözleriniz görmeyecek, haftaya o kadar yorgun gireceksiniz. Haftanın ilk gününün temposuna ayak uydurmakta güçlük çekeceksiniz. .

Yeterince yardımcı olduğunuz bir yakınınıza karşı, nedense hala eziklik duyuyorsunuz. Ciddi bir para sıkıntınız yok. Gözünüzde fazla büyüttüğünüz senetler sorun çıkmadan ödenecek.

Yeni tanıştığınız ve sempatik bulduğunuz biri, bir yakınınızın kötü bir şekilde dedikodusunu yapıyor. İlgilenmenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın çok özel bir telefonunuz olacak. O telefondaki uzun konuşma, konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak önümüzdeki günlerde sizi şekillendirecek. Bugünü uykunuzu alamamış gibi dalgın geçiriyorsunuz. Çünkü kafanız meşgul. Ayaküstü geçici bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bazı konularda, ki bunlar az değil, fazla kırılgan davrandığınızı kabul ediyor, ama yine de kırılıyorsunuz

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:51 Ay-Mars görünüm etkisinde Çarşamba günümüz başlıyor. Bilgilendirme, başkalarını tecrübeli olduğunuz konularda ikna edebilme, çabalarınızın meyvelerini toplama arzunuzu  bir hayli vurguluyor. Değerlerinize sıkı sıkıya sahip çıkıyorsunuz. Çevrenizle olan ilişkilerinizi bir hayli önemsiyorsunuz. Sizin için, şu aralar bulunduğunuz ortamda kendinizi kabul ettirme ihtiyacınız iyiden iyiye büyümüş durumda. Ancak özel ilişkilerde durum bundan farklıdır. Aradığınız ilgiyi, anlayışı sevdiğiniz kişiden görmeniz pek kolay olmaz. Eğer ilişkiniz yoksa, bu durum çok daha zorlayıcıdır. Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, huzur vericidir. İnsan hayalindeki dünyanın içinde yaşıyormuş gibi  kendini hisseder. Şifa bulduğunu, tüm dünyayı kucaklamaya hazır olduğunu, her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu düşünür. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkide mükemmeli arzularsınız. Detaylara bilhassa önem verirsiniz. Partnerinizin size karşı daha anlayışlı, eleştiriden uzak davranması gönlünüzü huzurlu kılar. Eğer yalnızsanız merak etmeyiniz,  Jüpiter-Başak burcu sürecinde çok daha mantıklı seçimlerde bulunmayı öğreneceğiz. Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu, öyle bir alanda etkili ki, zaten aceleye gelmez hiçbir şey. O nedenle şuveya özel ilişkilerimizi bir daha ele almak gerekiyor. Geçtiğimiz 2 Eylül ve civarı günlerde ne gibi gelişmeler yaşanmıştı. Cinsel yaşamınıza, partnerle olan ilişkinize de bir bakınız lütfen. Borç-alacak meseleleri, miras ve hukukla alakalı konular tekrar bir gözden geçirmeyi gerektiriyor. Bilinçaltımızda birikmiş olan zayıflık ve güçlü yanlarımız bizi uyarıyor bugün. Ne istiyorsun, ne bekliyorsun, ne gibi mücadele içindesin. Şu sıralarda seni en fazla zorlayan nedir? Diye soruyor. İşte o zorlayanların ardındaki nedenleri sorgulamanı söylüyor. Para mı, aşk mı, cinsellik mi, yanlış ortaklar mı, iyi niyet mi, fazla özveri mi? bunları dürüstçe yanıtlamak lazım. Ayrıca Ekim ortasına kadar sakin ve bilinçli olmak gerekiyor. Aklımızı başımıza alıp, tarafsız bir şekilde durumu tartmakta yarar var. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,  

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konular moralinizi bozabilir veya canınızı sıkabilir, ama moral bozmak veya olumsuz düşünmek yerine olumlu olarak konuları çözebileceğiniz günlerdesiniz. Olaylardan ders çıkartmalı ve yolunuza devam etmelisiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde bazı konulardaki yanlışları, boşlukları veya eksikleri daha rahat görmenizi sağlayacak olaylar yaşıyorsunuz ya da yaşayabilirsiniz. Bu olaylara ne kadar müdahale edebileceğinizi veya olayları ne kadar kontrol edebileceğinizi düşünmek yerine elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya bakmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARİYERİNİZLE ilgili değişim niyetiniz hemen gerçekleşmeyebilir. Her şeyi yeni baştan yapmamak için hatasızyapmalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim hayatınız, seyahatleriniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişiminizde sınırlayıcı ve zorlayıcı etkiler alırken, hayatınızdaki insanların sorunları ve problemli tavırları size daha fazla yansıyabileceği için yapmanız gereken onlarla birebir mücadeleye girmek yerine sakin tavrınızı korumanız ve olası problemleri enerjisi daha rahat bir günde halletmeye çalışmanızdır.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir para ödemeniz veya banka işiniz varsa mantığınız devrede olsun. İşinizde yapmanız gerekenler öne çıkacak. Daha önceden karşınıza çıkan bir sorunu çözebilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın hedefleri ilişkiler, meditatif çalışmalar, sanatsal ortamlarla haşır neşir olmak gibi konular olabilir. İletişimlerinizde narin, kırılgan ve hassas bir yapıda olmanız muhtemeldir. Boğaz bölgesi hassastır, tutulma, ses kısıklığı, boğaz ağrıları, şişlikler ,iltihaplara dikkat.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>